3 Yaşındaki Çocuk

3 Yaşındaki Çocuk

Son dakika 3 yaşındaki çocuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3 yaşındaki çocuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3 yaşındaki çocuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3 Yaşındaki Çocuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3 yaşındaki çocuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.895 3 yaşındaki çocuk haberi bulunmuştur. Tüm 3 yaşındaki çocuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerine ateş açtılar! Ölü ve yaralılar var
Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerine ateş açtılar! Ölü ve yaralılar var Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde düzenlenen bir eğlencede, yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını desteklediği iddiasıyla amcasının oğulları E.Y. (36) ve M.Y. tarafından pompalı tüfekle vurulan Yusuf Yiğit hayatını kaybetti, saçmaların isabet ettiği biri 3 yaşındaki çocuk 2 kişi de yaralandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin açıklama yaparken, E.Y. ve M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
31.03.2024 Gündem
3 yaşındaki çocuğun kulağından 23 adet canlı kurtçuk çıkartıldı
3 yaşındaki çocuğun kulağından 23 adet canlı kurtçuk çıkartıldı Bitlis’in Tatvan Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Polikliniğine getirilen 3 yaşındaki kızın kulağında 23 adet canlı kurtçuk tespit edildi.
20.09.2023 Yaşam
Fenerbahçe Genel Kurul'u karıştı! Ali Koç, istifa tepkileri sonrası aklındaki hocayı açıkladı
Fenerbahçe Genel Kurul'u karıştı! Ali Koç, istifa tepkileri sonrası aklındaki hocayı açıkladı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Yönetimine yapılan eleştirilere sert bir üslupla cevap veren Ali Koç'un konuşması sık sık salondan gelen tepkilerle kesildi. Yaşanan olaylar sonrası Genel Kurul'a 15 dakika ara verildi. Verilen aranın ardından yeniden kürsüye çıkan Koç, yeni teknik direktör için "Camiayı çok iyi bilen bir Türk hocayla çalışmanın bizim için en iyisi olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.06.2023 Futbol
Zeytinburnu'nda çocuk 4'üncü kattan otomobilin üstüne düştü!
Zeytinburnu'nda çocuk 4'üncü kattan otomobilin üstüne düştü! 3 yaşındaki çocuk, 4. Kattaki dairenin penceresinden park halindeki otomobilin üzerine düştü. Kaputa düşen çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.
22.05.2023 Vatan TV
4'üncü kattan otomobilin üstüne düşen çocuk ölümden döndü
4'üncü kattan otomobilin üstüne düşen çocuk ölümden döndü Zeytinburnu'nda 3 yaşındaki çocuk, 4. katındaki dairenin penceresinden park halindeki otomobilin üzerine düştü. Kaputa düşen çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenilirken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
22.05.2023 Gündem
Samsun'da yangında 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Samsun'da yangında 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Samsun'da bir evde çıkan yangında hastanelik olan 3 yaşındaki çocuk tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.
26.03.2023 Yaşam
ABD'de 3 yaşındaki çocuk, 4 yaşındaki çocuğu silahla öldürdü
ABD'de 3 yaşındaki çocuk, 4 yaşındaki çocuğu silahla öldürdü ABD'nin Houston şehrinde 3 yaşındaki çocuk bulduğu silahla 4 yaşındaki çocuğu öldürdü.
13.03.2023 Dünya
Kayseri'de 3 yaşındaki çocuk kazara babasını öldürdü
Kayseri'de 3 yaşındaki çocuk kazara babasını öldürdü Kayseri'de iddiaya göre 3 yaşındaki K.A.Ç., tabancayla oynadığı sırada kazara babası Gökhan Çimen'i (24) vurarak ölümüne neden oldu.
27.08.2022 Yaşam
3 yaşındaki çocuk kaybolmuştu! Güzel haber geldi
3 yaşındaki çocuk kaybolmuştu! Güzel haber geldi Giresun'un Bulancak ilçesinde kaybolan 3 yaşındaki erkek çocuk sağ bulundu.
2.08.2022 Yaşam
Avcılar'da çocuk salıncakta sıkıştı
Avcılar'da çocuk salıncakta sıkıştı Avcılar'da 3 yaşındaki çocuk annesiyle gittiği parkta oturduğu salıncakta sıkıştı. Mahsur kalan çocuk, itfaiye ekibinin müdahalesiyle kurtarılarak alkışlar arasında salıncaktan çıkarıldı.
6.06.2022 Yaşam
İçi su dolu buzdolabının içinde 3 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu!
İçi su dolu buzdolabının içinde 3 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu! Samsun'da büyükbaş hayvanların su içmesi için kullanılan eski buzdolabının içine düşen 3 yaşındaki çocuk, boğularak hayatını kaybetti.
12.04.2022 Yaşam
3 yaşındaki çocuk evde bulduğu böcek ilacını yedi!
3 yaşındaki çocuk evde bulduğu böcek ilacını yedi! Bursa'da, jel halindeki böcek ilacından yiyen Ömer Faruk Ö. (3) zehirlendi. Hastanede tedaviye alınan Ömer Faruk'un sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
6.04.2022 Yaşam
Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili son dakika açıklaması! ‘Bu koşullarda yaşaması imkansız’
Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili son dakika açıklaması! ‘Bu koşullarda yaşaması imkansız’ Son dakika haberi... Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Müslüme'nin vücudunda öldürücü travmatik lezyon görülmediği, cesedinin üzerinde larvalar oluştuğu belirtildi. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Hilal, “3 yaşındaki çocuğun bu koşullarda dağda 10 gece geçirmesini bırakın, 1-2 gece bile yaşaması pek olası değildir. 24 saat içinde hayatını kaybeder” dedi.
24.11.2021 Gündem
Manisa'da silaj makinesine kapılan 3 yaşındaki çocuk hayatını  kaybetti
Manisa'da silaj makinesine kapılan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Manisa'nın Gördes ilçesinde silaj makinesine kapılan 3 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.
8.10.2021 Yaşam
Kayseri'de 3 yaşındaki Yusuf feci şekilde can verdi!
Kayseri'de 3 yaşındaki Yusuf feci şekilde can verdi! Kayseri'de 14'üncü kattan düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
18.08.2021 Yaşam
Dünyayı heyecanlandıran keşif! 80 bin yıl önce 3 yaşındaki çocuk...
Dünyayı heyecanlandıran keşif! 80 bin yıl önce 3 yaşındaki çocuk... Arkeologlar, Afrika’da yürüttükleri alan araştırması sırasında kıtadaki en eski insan mezarını keşfetti.
5.05.2021 Dünya
Birlikte yaşadığı kadını eve kilitlemişti! 'Boynuma tornavida dayadı'
Birlikte yaşadığı kadını eve kilitlemişti! 'Boynuma tornavida dayadı' Bursa’da birlikte yaşadığı Leyla K. (34) ile 3 yaşındaki oğlunu eve kilitleyerek, alıkoyduğu iddiasıyla gözaltına alınan Fahri T. (39), ifadesinde, “Çocuk dışarı çıkmasın diye kapıyı kilitledim. Silahı da çöpte buldum” dedi.
1.04.2021 Gündem
Kanser hastası çocukların yaptığı resimlerden sergi açıldı
Kanser hastası çocukların yaptığı resimlerden sergi açıldı İstanbul’da özel bir hastanede tedavileri devam eden kanser hastası çocukların tuval, yağlı boya ve ahşap üzerine yaptığı eserlerden bir sergi açıldı. Koronavirüs nedeniyle riskli olduğu için çocuklar sergiye gelemedi fakat yaptıkları resimler hastanenin duvarlarını süsledi. Resim yapmanın tedaviye uyumu artırdığını söyleyen Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Birol Baytan, "Resim yaparken ağrılarının azaldığını, tedaviye daha uyumlu hale geldiklerini gördük. Çok yetenekliler, hayal güçleri de oldukça zengin" dedi.
7.03.2021 Sağlık
Süt kazanına düşen 3 yaşındaki İrem hayatını kaybetti
Süt kazanına düşen 3 yaşındaki İrem hayatını kaybetti Şanlıurfa'da süt kaynatılan kazana düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
15.06.2020 Gündem
Korku dolu anlar! Sokakta çıplak halde dolaşan çocuk...
Korku dolu anlar! Sokakta çıplak halde dolaşan çocuk... Antalya'nın Serik ilçesinde ailesi uyurken çıplak halde evden çıkan ve kaybolan 3 yaşındaki çocuk, zabıta ekipleri tarafından alınıp polise teslim edildi. Ailesi uyurken evden çıktığı anlaşılan çocuk, polis tarafından aileye teslim edildi.
7.06.2020 Yaşam
Corona virüs testi pozitif çıkan 3 yaşındaki çocuk karantinada
Corona virüs testi pozitif çıkan 3 yaşındaki çocuk karantinada BURDUR'un Çeltikçi ilçesinde 3 yaşındaki bir çocuk, yüksek ateş şikayeti sonrası yapılan koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine Bucak Devlet Hastanesinde karantinaya alındı. Çocuğun ailesinin oturduğu evde de karantina tedbirleri uygulanmaya başladı.
7.04.2020 Corona Virüsü
Kuyuya düşen küçük kız ekipleri seferber etti!
Kuyuya düşen küçük kız ekipleri seferber etti! İstanbul Arnavutköy'de 8 metrelik kuyuya düşen çocuğu itfaiye ekipleri kurtardı.
18.01.2020 Yaşam
Bursa'da şoke eden olay! 3 yaşındaki çocuk...
Bursa'da şoke eden olay! 3 yaşındaki çocuk... Bursa’da, okuldan gelen ablasının çantasından aldığı yapıştırıcıyı makyaj malzemesi sanıp oynamaya başlayan 3 yaşındaki çocuğun gözlerine yapıştırıcı bulaştı. Sol göz kapakları yapışan küçük kız tedavi altına alındı.
8.10.2019 Yaşam
3 yaşındaki çocuğun feci ölümü
3 yaşındaki çocuğun feci ölümü Adana'da sulama kanalına düşen 3 yaşındaki çocuk, boğularak hayatını kaybetti.
9.09.2019 Yaşam
3 yaşındaki çocuk arabayla markete daldı
3 yaşındaki çocuk arabayla markete daldı Ankara'da, 3 yaşındaki çocuğun kontak anahtarını çevirdiği park halindeki otomobil, bir anda hareket ederek markete girdi. Olay anı, marketin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.
5.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

3 Yaşındaki Çocuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3 yaşındaki çocuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.