3. Tur

3. Tur

Son dakika 3. Tur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3. Tur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3. Tur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3. Tur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3. tur gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.057 3. tur haberi bulunmuştur. Tüm 3. tur haberleri aşağıda listelenmiştir.
İhracat verileri açıklandı: Dış ticarette azalma
İhracat verileri açıklandı: Dış ticarette azalma Mart ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 4,1, ithalat yüzde 6,3 azaldı.
30.04.2024 Ekonomi
8. Sınıf Kareköklü Sayılar: Matematik Kareköklü Sayılar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Kareköklü Sayılar: Matematik Kareköklü Sayılar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Kendisi ile çarpıldığında orijinal sayıyı veren değere Karekök denir. Karekökü bulmak için dört yöntem kullanabiliriz. Bunlar; Asal çarpanlara ayırma, Tekrarlanan Çıkarma, Uzun bölme ve Tahmin yöntemidir. '√' bir sayının karekökünü belirtmek için kullanılan radikal bir semboldür.
24.12.2023 Eğitim
Dış ticaret açığı geriledi! Rakamlar açıklandı
Dış ticaret açığı geriledi! Rakamlar açıklandı TÜİK'in verilerine göre Ekim ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 7,4, ithalat yüzde 0,6 arttı.
29.11.2023 Ekonomi
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri belli oldu!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri belli oldu! Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. Turnuvada son olarak 3. Tur kura çekimi gerçekleşti. İşte eşleşmeler...
Tirana-Beşiktaş (Maç özeti)
Tirana-Beşiktaş (Maç özeti) Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Tirana ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Beşiktaş 2-0 kazandı. Beşiktaş tribünlerinden sahaya atılan meşaleler nedeniyle 15 dakika geç başladı.
3.08.2023 Beşiktaş
BJK maçı nasıl izlenir? Beşiktaş Tirana maçı şifresiz mi, hangi kanalda?
BJK maçı nasıl izlenir? Beşiktaş Tirana maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Beşiktaş Tirana maçı hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. UEFA Konferans Ligi rövanş maçında Arnavutluk deplasmanına giden BJK ilk maçı İstanbul'da 3-1'lik skorla almıştı. Avantajı elinde bulunduran Siyah beyazlılar rakibini geçerek bir üst tura çıkmak istiyor. Peki BJK maçı nasıl izlenir? Tirana Beşiktaş maçı şifresiz mi?
3.08.2023 Futbol
İstanbul Valisi Gül: Her kurumumuzun birinci önceliğinin deprem olması gerekiyor
İstanbul Valisi Gül: Her kurumumuzun birinci önceliğinin deprem olması gerekiyor İstanbul İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, İstanbul Valisi Davut Gül Başkanlığında yapıldı. 2023 yılının ikinci toplantısında yatırımlar ve kurumlar arasındaki koordinasyon planlaması ele alındı. Vali Davut Gül, "Her kurumumuzun birinci önceliğinin deprem olması gerekiyor ve her kurumumuzun fiziki yapıları başta olmak üzere kurumsal kapasitelerini bu anlamda yükseltmesi gerekiyor. Bizim deprem olduktan sonra yaraların sarılmasına değil koruyucu önleyici tedbirleri alarak riski azaltarak bu süreci yönetmemiz gerekiyor. Başta belediyelerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere her bir kurumun birinci önceliğinin deprem olmasını istirham ediyoruz" diye konuştu.
27.07.2023 Gündem
Tatil dönemi hırsızların iştahını kabarttı! Balkon kapısı ve pencerelere dikkat: İşte herkesin yanlış bildiği gerçek
Tatil dönemi hırsızların iştahını kabarttı! Balkon kapısı ve pencerelere dikkat: İşte herkesin yanlış bildiği gerçek Yaz aylarında açık bırakılan pencere ve balkon kapısı ile tatil döneminin başlaması hırsızları cesaretlendirdi. Güvenlik kameraları devre dışı bırakarak izlerini kaybettirenler dahi oluyor. Uzmanlar ise kapı kilitlemeyle ilgili yanlış bilinen gerçeği ve hırsızlık vakalarına karşı alınabilecek önlemleri tek tek anlattı.
24.07.2023 Gündem
Soyu tehlike altındaki yamyam tombul çekirge, Mardin'de görüntülendi
Soyu tehlike altındaki yamyam tombul çekirge, Mardin'de görüntülendi Doğada nadir olarak 1000 rakımın üzerindeki yerlerde görülen yamyam tombul çekirge (Bradyporus), Mardin'in Midyat ilçesinde görüntülendi. Dicle Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ali Satar, yamyam tombul çekirgenin soyunun tehlike altında olduğunu, bu türe zarar verilmemesi gerektiğini söyledi.
2.07.2023 Yaşam
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi rakibi belli oldu
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi rakibi belli oldu Süper Lig sezonunu şampiyon tamamlayan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön eleme turundan dahil olacak olan Galatasaray'ın rakipleri belli oldu. Sarı Kırmızılı temsilcimiz, Zalgiris - FC Struga eşleşmesi galibi ile eşleşecek.
21.06.2023 Şampiyonlar Ligi
CHP'li Gürsel Erol'dan DEVA, Saadet ve Gelecek Partisi'ne sert tepki
CHP'li Gürsel Erol'dan DEVA, Saadet ve Gelecek Partisi'ne sert tepki CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TBMM Başkanlık seçiminde kendi adaylarını çıkaran DEVA, Saadet ve Gelecek Partisi'ne tepki gösterdi. Sosyal medyadan paylaşım yapan Erol, "Meclis Başkanı adayına oy vermeyerek kendi adaylarını çıkarmaları büyük bir siyasi nezaketsizliktir" ifadelerini kullandı.
8.06.2023 Gündem
Yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oldu
Yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oldu Yeni kabine sonrası gözler “0001” plakanın sahibi TBMM Başkanı’nın kim olacağına çevrilmişti. TBMM Genel Kurulu'nda, Meclis Başkanlığı için yapılan 3. tur oylama sonucu Numan Kurtulmuş Meclis başkanı seçildi.
7.06.2023 Gündem
TBMM Başkanlığı seçiminde ikinci tur tamamlandı, hiçbir aday yeterli çoğunluğa ulaşamadı
TBMM Başkanlığı seçiminde ikinci tur tamamlandı, hiçbir aday yeterli çoğunluğa ulaşamadı 28. Yasama Dönemi için TBMM Başkanlık seçiminin ikinci turunda hiçbir aday yeterli çoğunluğu sağlayamadı. AK Parti’nin adayı İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş 321 oy aldı. Seçim için üçüncü tura geçildi.
7.06.2023 Gündem
Borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Mayıs, ödemeyenlere gecikme faizi uygulanacak
Borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Mayıs, ödemeyenlere gecikme faizi uygulanacak 2023 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 1'inci taksit ödemeleri için verilen süre 31 Mayıs Çarşamba günü sona eriyor. 2'nci taksit ödemeleri ise 30 Kasım tarihine kadar yapılabilecek. Borcunu ödemeyenler için gecikme durumunda yüzde 2,5 oranında faiz uygulanacak.
29.05.2023 Ekonomi
Seçimde 3. tur var mı, seçimler 3. tura kalıyor mu? Cumhurbaşkanlığı seçimi 3. Tur olur mu?
Seçimde 3. tur var mı, seçimler 3. tura kalıyor mu? Cumhurbaşkanlığı seçimi 3. Tur olur mu? 13. Cumhurbaşkanı Seçimleri salt çoğunluk sağlanamadığı için ikinci tura kaldı. 14 Mayıs seçimlerinde 201 bin 807 sandıkta gerçekleştirilen oy verme işleminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49,52 oranında, Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 44,88 oranında oy aldı. İkinci turda salt çoğunluğun sağlanamaması durumunda vatandaşlar 3. Tur seçimlerinin olup olmamasını sorgulamaya başladı. Peki, Seçimde 3. tur var mı, seçimler 3. tura kalıyor mu? Cumhurbaşkanlığı seçimi 3. Tur olur mu?
28.05.2023 Gündem
Evlenme hazırlandığındaki çiftlere güzel haber! İptal durumuna karşı 'düğün sigortası' devreye alındı
Evlenme hazırlandığındaki çiftlere güzel haber! İptal durumuna karşı 'düğün sigortası' devreye alındı Evlilik hazırlığı yapanların, ayrılık, birinci derece akrabalarının ölümü, kaza gibi nedenlerle düğünlerinin iptal edilmesi durumunda çiftlerin ve salon işletmecisinin masrafını karşılayan, 'düğün sigortası' uygulaması hayata geçirildi. Son iki haftada 80 çift düğününü sigortalattı.
20.05.2023 Yaşam
Depremin Türkiye ekonomisine maliyeti 2 trilyon lira
Depremin Türkiye ekonomisine maliyeti 2 trilyon lira Kahramanmaraş merkezli depremlerin ekonomik zararı yaklaşık 2 trilyon lira olarak hesaplandı. Rakamın 2023 yılı milli gelir beklentisinin yüzde 9'una denk geldiği bildirildi.
17.03.2023 Gündem
Bakan Nebati'den EYT ve dolar açıklaması
Bakan Nebati'den EYT ve dolar açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, döviz kurları ve enflasyon ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati ayrıca EYT'nin bütçeye maliyeti ile ilgili de önemli bilgiler verdi.
22.01.2023 Ekonomi
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın! 
17.01.2023 İddaa
Bakan Çavuşoğlu: 1 mil dahi kara suyu genişlemesine izin vermeyiz
Bakan Çavuşoğlu: 1 mil dahi kara suyu genişlemesine izin vermeyiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Son günlerde, Yunan basınında özellikle Girit'in çevresinde kara sularının 12 mile çıkarılacağına dair haberler var. Bizim bu konudaki tutumumuz net. Değil 12, Ege'de 1 mil dahi kara suyu genişlemesine izin vermeyiz. Meclis'imizin bu konuda 1995'de aldığı karar nettir ve halen geçerlidir" dedi.
29.12.2022 Dünya
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili açıklama: Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili açıklama: Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili canlı yayında konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Dava açıldı. Biz hemen davaya müdahil olduk. Duruşma tarihinin öne alınmasını istemiştik. Ayrıca sanıkların tutuklanmalarını talep etmiştik. Her ikisi de mahkeme tarafından kabul gördü. Duruşma tarihi 30 Ocak'a çekildi. Şimdi yapacağımız ise 30 Ocak'ı beklemek. Maddi gerçeği artık mahkemelerimiz ortaya çıkaracak. Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız” dedi.
24.12.2022 Gündem
Kanser pandemiye dönüşecek! Tarih verip uyardı: '4 kat artacak'
Kanser pandemiye dönüşecek! Tarih verip uyardı: '4 kat artacak' Kanser ile ilgili korkutan veriler açıklandı, 2017 yılından bu yana dünyada bir numaralı ölüm sebebi haline geldi, kritik uyarı yapıldı. Kanserin bir pandemi haline dönüşebileceğini ifade eden Türk Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Ahmet Serdar Karaca, tarih vererek dikkat çeken bir uyarıda bulundu.
7.12.2022 Ekonomi
YÖK Başkanı Özvar: Öncelikli alanlarda uzmanlaşan üniversiteleri destekleme kararı verdik
YÖK Başkanı Özvar: Öncelikli alanlarda uzmanlaşan üniversiteleri destekleme kararı verdik Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Üniversitelerin farklılaşması adına 'öncelikli alanlarda uzmanlaşan üniversiteler' biçiminde rekabet gücü yüksek, bilimsel çalışmalarda temayüz eden üniversiteleri, ayrı bir grup altında YÖK olarak desteklemeye karar verdik" dedi.
3.11.2022 Eğitim
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray Ofspor'la, Beşiktaş Serik Belediyespor'la eşleşti
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray Ofspor'la, Beşiktaş Serik Belediyespor'la eşleşti Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Kura Çekiminde Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu.
Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi canlı izle! ZTK 4. tur kura saat kaçta, eleme turu hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray ve Beşiktaş rakibi belli oldu mu?
Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi canlı izle! ZTK 4. tur kura saat kaçta, eleme turu hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray ve Beşiktaş rakibi belli oldu mu? Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi canlı izle aramaları arttı. Vatandaşlar “ZTK kura çekimi saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda?” sorularına yanıt arıyor. Türkiye'nin Kupası'nda 3. tur maçları geride kalırken, 4. tur maçları kura çekimi heyecan başlıyor. Ziraat Türkiye Kupası kura çekimiyle Beşiktaş ve 3. turda Kastamonuspor'u yenen Galatasaray'ın rakipleri de belli olacak. Peki, ZTK 4. tur kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Ziraat Türkiye kupası 4. eleme turu kura çekimi...
21.10.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

3. Tur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3. tur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.