22 Eylül

22 Eylül

Son dakika 22 Eylül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 22 Eylül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 22 Eylül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

22 Eylül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 22 eylül gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.605 22 eylül haberi bulunmuştur. Tüm 22 eylül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde, istiflenen tonlarca siyanürlü toprak sel olup aktı. İlk tespitlere göre 9 kişi toprak altında kaldı. 400 kişiyle arama kurtarma çalışması başlatılırken bölgede çevre felaketi yaşanmasından endişesi ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’dan toprak kaymasıyla ilgili bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da “Toprak kayması sırasında akan malzemenin Fırat Nehri’ne ulaşmasının engellenmesi amacıyla Sabırlı Deresi’nin Fırat Nehri’ne ulaştığı menfezin kapaklarını kapattırdık” açıklamasını yaptı. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. Bakanı Yılmaz Tunç ise olayla ilgili 4 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini bildirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da gerekli incelemeleri yapmak üzere 3 başmüfettiş ile 1 müfettişin görevlendirildiğini söyledi.
14.02.2024 Gündem
Futbol Gelişim Projesi 4 ayda 500 bine yakın öğrenciye ulaştı
Futbol Gelişim Projesi 4 ayda 500 bine yakın öğrenciye ulaştı Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TFF arasındaki iş birliğiyle 22 Eylül 2023 tarihinde imzalanan protokolle hayata geçirilen Futbol Gelişim Projesi, şimdiden 500 bine yakın çocuğa ulaştı.
26.01.2024 Adana
8. Sınıf Mevsimler Ve İklim: Mevsimler Ve İklim Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Mevsimler Ve İklim: Mevsimler Ve İklim Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Dünya üzerinde iklimi etkileyen çeşitli faktörler vardır. Dünyadaki farklı alanlar, enlem ve çevredeki arazi gibi faktörlere bağlı olarak farklı iklimlere sahiptir. Yıllık ortalama yağış haritaları iklimdeki bu değişiklikleri göstermektedir.
24.12.2023 Eğitim
ÖSYM 2024 yılı sınav takvimini açıkladı! İşte YKS, KPSS tarihleri
ÖSYM 2024 yılı sınav takvimini açıkladı! İşte YKS, KPSS tarihleri Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, 2024 yılında uygulancak olan sınavlara ilişkin "ÖSYM 2024 Yılı Sınav takvimini erişime açtı.
6.11.2023 Eğitim
Tartıştığı babasını boğarak öldürdü, mahkemedeki sözleri kan dondurdu: Telefonumda şarj yoktu ambulansı arayamadım
Tartıştığı babasını boğarak öldürdü, mahkemedeki sözleri kan dondurdu: Telefonumda şarj yoktu ambulansı arayamadım Korkunç olay geçen yıl 22 Eylül'de meydana geldi. Bahçelievler'de babası Hasan Erbil (53)'i gece uyuduğu esnada boğarak öldüren Güney Erbil akıl sağlığı raporu için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Güney Erbil'in cinayetten sonra Elazığ'a kaçtığı belirlendi.
12.10.2023 Gündem
Faiz oranlarıyla ilgili flaş detay! Oran yüzde 45 oldu
Faiz oranlarıyla ilgili flaş detay! Oran yüzde 45 oldu Merkez Bankası’nın uyguladığı politika ve attığı adımlar hem kredi faizlerinde hem de mevduat faizlerinde etkilerini gösteriyor. 29 Eylül haftasında ticari kredi faizleri ile mevduat faizleri yüzde 45 seviyesinde buluştu. 22 Eylül haftasında yüzde 42.19 olan ticari TL kredi faizi ortalaması 29 Eylül haftasında yüzde 45.23’e yükseldi. 3 aylık TL mevduata verilen ortalama faiz ise bir önceki hafta yüzde 42.74’tü. 29 Eylül haftasında yüzde 45.21’e yükseldi.
9.10.2023 Ekonomi
Simit Sarayı (DMRGD) borsada ne zaman işlem görecek? DMR Unlu Mamuller halka arz işlem tarihi: DMR Gıda halka arz ne zaman işlem görecek?
Simit Sarayı (DMRGD) borsada ne zaman işlem görecek? DMR Unlu Mamuller halka arz işlem tarihi: DMR Gıda halka arz ne zaman işlem görecek? DMR Unlu Mamuller halka arz borsada ne zaman işlem görecek? Simit Sarayı (DMRGD) borsa işlem tarihi merakla bekleniyor. 21-22 Eylül tarihleri arasında talep toplayan DMR Unlu Mamuller yatırımcısına 13-14 lot (maksimum 143 TL) dağıtımda bulundu. DMR Unlu Mamuller (Simit Sarayı) halka arzı geçtiğimiz hafta tamamlayınca, gözler DMRGD halka arz borsa işlem tarihine çevrildi. Açıklanan halka arz sonuçlarında toplamda 2.973.896 yurt içi bireysel yatırımcını talepleri karşılanırken, yapılan tahsisata göre talepleri karşılanan yurt içi kurumsal yatırımcı sayısı ise 182 olarak belirlendi. Peki, DMRGD ne zaman işlem görecek, DMR Gıda (Simit Sarayı) halka arz işlem tarihi nedir?
28.09.2023 Ekonomi
Anayasa Mahkemesi'nden ek MTV kararı
Anayasa Mahkemesi'nden ek MTV kararı Anayasa Mahkemesi, ek MTV alınmasını öngören düzenlemenin iptaline ilişkin yapılan başvurunun reddine karar verdi.
28.09.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: 42 bin 875 düzensiz göçmen sınır dışı edildi
Bakan Yerlikaya: 42 bin 875 düzensiz göçmen sınır dışı edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "1 Haziran'dan 22 Eylül'e kadar 42 bin 875 düzensiz göçmeni deport ettik. Sahaya böyle basmamız sonucunda vizesi biten, ikamet izni biten 105 bin 488 yabancı uçağa bindi, ülkeden ayrıldı" dedi.
27.09.2023 Gündem
DMGRD ne zaman işlem görecek? DMGRD halka arz sonuçları: DMR gıda kaç lot verdi, Simit Sarayı ne zaman işlem görecek?
DMGRD ne zaman işlem görecek? DMGRD halka arz sonuçları: DMR gıda kaç lot verdi, Simit Sarayı ne zaman işlem görecek? Simit Sarayı halka arz sonuçları açıklandı. DMR Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. (DMRGD) Simit Sarayı için talep toplama sona ererken ''Simit Sarayı halka arz ne zaman işlem görecek?'' sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, Simit Sarayı halka arz kaç lot verdi? İşte Simit Sarayı halka arz sonuçları ve işlem tarihi…
25.09.2023 Ekonomi
Bedia Akartürk kimdir? MasterChef All Star konuğu Bedia Akartürk kaç yaşında, nereli?
Bedia Akartürk kimdir? MasterChef All Star konuğu Bedia Akartürk kaç yaşında, nereli? Türk halk müziği ses sanatçılarından Bedia Akartürk TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'e konuk oluyor. 22 Eylül Cuma günü yayınlanacak olan bölümde Denizli'ye konuk olan MasterChef ekibi Bedia Akartürk'ü ağırlıyor. Şarkı ve türküleriyle Türk halk müziğine büyük katkı veren Bedia Akartürk kaç yaşında, nereli?
22.09.2023 Televizyon
22 Eylül On Numara çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da!
22 Eylül On Numara çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Bu akşam On Numara'da büyük heyecan yaşanıyor. 22 Eylül 2023 On Numara çekilişi saat 20:00'da yapılacak. Birkaç dakika içinde sonuçlar açıklanacak ve ardından talihlilerin ikramiye sorgulamaları başlayacak. Peki On Numara sonuçları nasıl sorgulanır? İşte detaylar...
22.09.2023 Ekonomi
Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandı
Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçları açıklandı.
22.09.2023 Eğitim
Ali Sunal yeni yaşını gazete kupürüyle kutladı! 22 Eylül... Evet, ben doğdum!
Ali Sunal yeni yaşını gazete kupürüyle kutladı! 22 Eylül... Evet, ben doğdum! Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal 46 yaşına girdi. Ali Sunal doğum gününü paylaştığı bir gazete kupürüyle kutlarken Gül Sunal, sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik paylaşımla oğlu Ali Sunal'ın doğum gününü Gül Sunal, oğlu ve eşi Kemal Sunal'ın yer aldığı kareye "Seni ne kadar çok çok seviyorum nasıl anlatsam... Sen biliyorsun işte" notuyla kutladı.
22.09.2023 Magazin
DMRGD kaç lot verir, DMRGD hangi firma ve hisse? DMRGD halk arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? DMRGD halk arz fiyatı: DMR Gıda hisse halka arz kaç lot verir?
DMRGD kaç lot verir, DMRGD hangi firma ve hisse? DMRGD halk arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? DMRGD halk arz fiyatı: DMR Gıda hisse halka arz kaç lot verir? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 14 Eylül 2023 tarihinde DMR Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. (DMRGD) Simit Sarayı halka arzına onay verdi. Simit Sarayı DMR Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş.'nin #DMRGD borsa koduyla gerçekleştirilecek olan talep toplama süreci, toplamda 2 gün boyunca (21-22 Eylül) devam edecek. PEKİ, DMRGD kaç lot verir? DMRGD halk arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? DMRGD halk arz fiyatı: DMR Gıda hisse halka arz kaç lot verir?
22.09.2023 Ekonomi
22 Eylül ne olacak, 22 Eylül’de ne sesi duyulacak?
22 Eylül ne olacak, 22 Eylül’de ne sesi duyulacak? TikTok platformunda hızla yayılan bir videoya göre, dünyaca ünlü bir astrolog olduğu iddia edilen bir kişi, 22 Eylül'de yaşanacaklara dikkat çekti. Peki, 22 Eylül ne olacak, 22 Eylül’de ses mi duyulacak?
21.09.2023 Gündem
Hatsan ne zaman işlem görecek, Hatsan halka arz kaç lot verdi? Hatsan halka arz sonuçları: Hatsan halka arz ne zaman işlem görecek? Hatsan borsa işlem tarihi…
Hatsan ne zaman işlem görecek, Hatsan halka arz kaç lot verdi? Hatsan halka arz sonuçları: Hatsan halka arz ne zaman işlem görecek? Hatsan borsa işlem tarihi… Borsa İstanbul'da halka arzı tamamlanan şirketler arasında Hat-San Gemi İnşaa Bakım Onarım Deniz Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 14 - 15 Eylül 2023 tarihleri arasında talep toplama sürecini tamamladı. Borsa İstanbul'da Hat-San Gemi halka arz olurken talep toplama işlemi ise sona erince ne zaman işlem göreceği ve kaç lot verdiği sorgulanmaya başlandı. Peki, Hatsan borsada ne zaman işlem görecek, Hatsan halka arz kaç lot verdi? İşte Hatsan ne zaman işlem görecek sorusunun yanıtı ile Hatsan halka arz sonuçları…
21.09.2023 Ekonomi
Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! 'Tedavim hastanede devam ediyor'
Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! 'Tedavim hastanede devam ediyor' Türk Pop müziğinin efsane seslerinden Nilüfer, hayranlarını üzen haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Nilüfer, yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını ve hastaneye kaldırıldığını duyurdu. .
20.09.2023 Magazin
Filenin Sultanları Arjantin'i 3-1 yendi
Filenin Sultanları Arjantin'i 3-1 yendi A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya'da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B Grubu dördüncü maçında Arjantin'i 3-1 yenerek 4'te 4 yaptı. Milliler bu skorla üst üste 19'uncu galibiyetine ulaştı.
20.09.2023 Voleybol
BİM 19-22 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı | Oyun hamuru 29 TL, blender 79 TL! Sürpriz BİM ürünü var!
BİM 19-22 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı | Oyun hamuru 29 TL, blender 79 TL! Sürpriz BİM ürünü var! BİM 19-22 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı. BİM oyun hamuru, mutfak setleri, blender ve düdüklü tencere seti indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği katalogda katlanabilir elektrikli bisiklet de yer aldı. Öte yandan mutfak ürünlerinde de sürpriz kampanya yer aldı. İşte 19-22 Eylül BİM aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi.
17.09.2023 Ekonomi
Polis Akademisi başvuru şartları 2023 neler, Polis alımı ne zaman 2023? PAEM başvuru tarihi: PAEM 500 polis alımı başvurusu nasıl yapılır?
Polis Akademisi başvuru şartları 2023 neler, Polis alımı ne zaman 2023? PAEM başvuru tarihi: PAEM 500 polis alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne bu yıl 500 öğrenci alınacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlanırken, adaylarda aranan şartlar ise belli oldu. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne (PAEM) 400'ü erkek, 100'ü kadın olmak üzere 500 öğrenci alımına yönelik şartlar ve diğer detaylar sorgulanmaya başlandı. Peki, Polis Akademisi başvuru şartları 2023 neler, Polis alımı ne zaman 2023? PAEM başvuru tarihi: PAEM 500 polis alımı başvurusu nasıl yapılır?
16.09.2023 Personel Alımı
Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri'ne galibiyetle başladı
Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri'ne galibiyetle başladı Kadın Voleybol Milli Takımımız, Olimpiyat Elemeleri B Grubu ilk maçında Porto Riko'yu 3-0 mağlup etti.
16.09.2023 Voleybol
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu?
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu? 6 Türk Yunanistan'da bir otomobilin içinde infaz edilmişti. Öldürülen bu kişilerin elebaşılığını İtalya'da yakalanan Barış Boyun'un yaptığı çetenin mensubu oldukları ortaya çıkı. Peki bu derin hesaplaşmanın arkasındaki ayrıntılar ne? Kanlı pusuya ilişkin detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ canlı yayında paylaştı.
13.09.2023 Gündem
MEB duyurdu: Uzman ve başöğretmenlik eğitimleri kararı
MEB duyurdu: Uzman ve başöğretmenlik eğitimleri kararı Milli Eğitim Bakanlığı, uzman öğretmenlik eğitimlerinin 16 Eylül'e, başöğretmenlik eğitimlerinin ise 22 Eylül'e kadar uzatıldığını açıkladı.
13.09.2023 Eğitim
Filenin Sultanları'nın olimpiyat yolcuğu başladı
Filenin Sultanları'nın olimpiyat yolcuğu başladı Dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımı, 3 günlük iznin ardından 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemelerine katılmak üzere dün akşam Tokyo'ya gitti.
9.09.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

22 Eylül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 22 eylül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.