2020 Kpss

2020 Kpss

Son dakika 2020 kpss haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2020 kpss ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2020 kpss haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2020 Kpss

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2020 kpss gelişmeleri de dahil olmak üzere 299 2020 kpss haberi bulunmuştur. Tüm 2020 kpss haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Medeniyet Üniversitesi sözleşmeli personel alacak!
İstanbul Medeniyet Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İstanbul Medeniyet Üniversitesi büro personeli, kütüphaneci, mühendis, hemşire, sağlık teknikeri ve tekniker kadrolarına sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Adayların 2020 KPSS’den geçerli puanı almış olmaları gerekiyor. Başvurular 14 Mayıs’ta sona erecek. Peki, İstanbul Medeniyet Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İstanbul Medeniyet Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
31.05.2022 Personel Alımı
ÖSYM branş bazında KPSS sıralamalarını güncelledi
ÖSYM branş bazında KPSS sıralamalarını güncelledi ÖSYM’de 2020 KPSS lisans, önlisans ve ortaöğretim branş sıralamaları güncellendi. 2020 Kamu Personel Seçme Sınavına (2020-KPSS Lisans, Ön Lisans ve Ortaöğretim) katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamaları güncellenmiş olup ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine yansıtılmıştır. Adaylar, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile güncellenmiş branş bazında sıralamalarını öğrenebilecek.
25.05.2022 Eğitim
TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak!
TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu KPSS’den en az 60 puanla sözleşmeli personel alacak! Türkiye Büyük Millet Meclisi Kamu Denetçiliği Kurumu sözleşmeli personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Kamu Denetçiliği Kurumu’na koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi ve teknisyen alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
10.02.2022 Personel Alımı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 422 sözleşmeli personel alacak!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 422 sözleşmeli personel alacak! Çevre, Şehircilik Bakanlığı personel alacak. Yayımlanan ilana göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı merkez ve taşra birimlerinde istihdam edilmek üzere, 422 mühendis, mimar, şehir plancısı ve büro personeli alınacak. Peki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı memur alımı başvuru şartları!
9.02.2022 Personel Alımı
İstanbul Üniversitesi KPSS’den en az 60 puanla 4/B sözleşmeli personel alıyor! İşte başvuru şartları!
İstanbul Üniversitesi KPSS’den en az 60 puanla 4/B sözleşmeli personel alıyor! İşte başvuru şartları! İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine büro personeli, tekniker, mühendis, sınav hizmetleri uzmanı, çözümleyici ve sistem programcısı alıyor. Adaylarda, 2020 KPSS’den en az 60 puan şartı aranıyor. Peki, İstanbul Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İstanbul Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
29.11.2021 Personel Alımı
ODTÜ en az lise mezunu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
ODTÜ en az lise mezunu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! ODTÜ duyurdu. En az lise mezunu 4B sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ne 2020 KPSS (B) grubu puanıyla büro personeli, aşçı, koruma ve güvenlik görevlisi ile temizlik personeli istihdam edilecek. Peki, ODTÜ personel alımı başvurusu nasıl yapılır? ODTÜ sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
22.11.2021 Personel Alımı
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika gelişmesi! MEB harekete geçti, yeni kararı Bakan Özer duyurdu
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika gelişmesi! MEB harekete geçti, yeni kararı Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve MEB resmen duyurdu. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması Bakan Özer'den geldi. Okullarda yapılacak değişikliğin detayları paylaşıldı. İlkokul, ortaokul ve liselerde uygulanacak. Koronavirüs salgını sonrası yüz yüze eğitim başladı. Ancak okullarda pek çok etkinlik hala yapılmıyor. Bakan Özer etkinliklerin kontrollü bir şekilde yapılmaya başlayacağını duyurdu. KPSS'ye giren adayları da çok yakından ilgilendiren değerlendirmelerde bulunan Milli Eğitim Bakanı Özer, puan uzatmanın söz konusu olmayacağını ifade etti.
17.11.2021 Eğitim
KPSS 2022 ne zaman? KPSS önlisans başvuru tarihi açıklandı mı?
KPSS 2022 ne zaman? KPSS önlisans başvuru tarihi açıklandı mı? KPSS sınavı ne zaman? 2022 KPSS sınav ve başvuru tarihleri ile ilgili yoğun araştırma devam ediyor. KPSS önlisans ve ortaöğretim sınavının ne zaman olacağı sorgulanıyor. Önlisans KPSS 2022 başvuruları başladı mı?
6.11.2021 Eğitim
Diyanet TV KPSS'den en az 60 puanla personel alacak!
Diyanet TV KPSS'den en az 60 puanla personel alacak! Diyanet İşleri Başkanlığı merkez teşkilatında münhal bulunan kadrolara açıktan atama yoluyla personel alacak. Diyanet TV'de çalıştırılmak üzere, prodüktör, kameraman, montajcı, ses kayıtçısı, yönetmen, spiker, ışıkçı alınacak. Adayların 2020 KPSS'den en az 60 puan almaları gerekiyor. Peki, Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Diyanet TV personel alımı başvuru şartları!
8.09.2021 Personel Alımı
5 kamu kurumu 187 personel alımı yapacak! Şartlar ve son başvuru tarihi...
5 kamu kurumu 187 personel alımı yapacak! Şartlar ve son başvuru tarihi... Danıştay, sözleşmeli 70 Personel ve 30 işçi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi sözleşmeli 37 sağlık personeli, Gazi Üniversitesi sözleşmeli 4 bilişim personeli, Hakkari Belediyesi 10 memur, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi sözleşmeli 36 sağlık personeli olmak üzere 5 kamu kurumu toplamda 187 personel almak için ilan verdi.
4.08.2021 Personel Alımı
BDDK personel alımı başvuru ekranı! BDDK memur ve mühendis alımı şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
BDDK personel alımı başvuru ekranı! BDDK memur ve mühendis alımı şartları nelerdir, nasıl başvurulur? BDDK kamu personeli alımı başvuruları bugün başlıyor. BDDK personel alımı başvurusu internet üzerinden saat 14.00'da başlayacak. 70 KPSS ile yapılacak memur alımında başvurular, 9 Nisan tarihine kadar devam edecek. İşte BDDK memur alımı başvuru ekranı ve şartları…
29.03.2021 Personel Alımı
ÖSYM 2019 ve 2020 KPSS Lisans Alan Bilgisi istatistiklerini açıkladı!
ÖSYM 2019 ve 2020 KPSS Lisans Alan Bilgisi istatistiklerini açıkladı! ÖSYM duyurdu! 2019 ve 2020 KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınavları Değerlendirme raporları yayımlandı!
3.03.2021 Eğitim
ÖSYM, 2020-KPSS Ortaöğretim sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr adresinden açıkladı! Sonuç sorgulama ve öğrenme ekranı…
ÖSYM, 2020-KPSS Ortaöğretim sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr adresinden açıkladı! Sonuç sorgulama ve öğrenme ekranı… 2020-KPSS Ortaöğretim Sonuçları Açıklandı. 22 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilen 2020-KPSS Ortaöğretim değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 24 Aralık 2020 tarihinde saat 11.30'dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilecek. KPSS ortaöğretim sınav sonucu sorgulama ekranı...
24.12.2020 Eğitim
Ortaöğretim KPSS açıklandı mı? 2020 KPSS ortaöğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün saat kaçta?
Ortaöğretim KPSS açıklandı mı? 2020 KPSS ortaöğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün saat kaçta? 2020 KPSS ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM, KPSS ortaöğretim sınav sonuçları için açıklama yaparak, sonuçların 24 Aralık Perşembe günü yani bugün ÖSYM'nin internet sayfasından ilan edileceğini duyurdu. Adaylar sonuçlarını ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden veya mobil uygulamalarından öğrenebilecek. İşte Ortaöğretim KPSS sonuçları…
24.12.2020 Eğitim
DHBT geç başvuru ücreti ne kadar? KPSS DHBT başvurusu nasıl yapılır? Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) sınavı başvuru kılavuzı!
DHBT geç başvuru ücreti ne kadar? KPSS DHBT başvurusu nasıl yapılır? Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) sınavı başvuru kılavuzı! 2020 KPSS DHBT geç başvuruları başladı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre Aralık ayının 27'sinde gerçekleşecek olan DHBT sınavına girmek isteyen adaylar bugün geç başvuru yapabilecek. Peki, 2020 KPSS DHBT geç başvuru nasıl yapılır? DHBT geç başvuru ücreti ne kadar?
24.11.2020 Eğitim
KPSS ortaöğretim zor muydu, kolay mıydı? KPSS ortaöğretim soruları nasıldı?
KPSS ortaöğretim zor muydu, kolay mıydı? KPSS ortaöğretim soruları nasıldı? 2020 KPSS ortaöğretim sınavı 81 ilde 188 merkezde gerçekleştirildi. Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen sınavda adaylar, önceden dezenfekte edilmiş sınav binaları ve salonlarına maske ve dezenfektan dağıtılarak alındı. Sınavın ardından açıklamalarda bulunan adaylar KPSS ortaöğretim sınavı değerlendirdi. Peki, KPSS nasıl geçti? KPSS ortaöğretim zor muydu, kolay mıydı? KPSS ortaöğretim soruları nasıldı? KPSS ortaöğretim soruları zor muydu? İşte KPSS ortaöğretim sınavı ile ilgili değerlendirmeler...
22.11.2020 Eğitim
DHBT başvurusu nasıl yapılır? 2020-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) başvuruları başladı!
DHBT başvurusu nasıl yapılır? 2020-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) başvuruları başladı! ÖSYM 2020-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) Başvurularının alınmaya başladığını duyurdu. ÖSYM tarafından yapılan açıklamada, KPSS DHBT sınavına başvurular bugün itibariyle alınmaya başlanacağını belirterek, 2020-KPSS Kılavuzlarında erişime açıldığını duyurdu. Peki, KPSS DHBT başvurusu nasıl yapılır? İşte 2020 KPSS DHBT başvuru kılavuzu ve diğer detaylar…
6.11.2020 Eğitim
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi  61 sağlık personeli alıyor!
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 61 sağlık personeli alıyor! Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi sağlık personeli alacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, hemşire, diyetisyen ve sağlık personeli kadrolarında 61 sözleşmeli personel alınacak. Peki, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları neler? İşte Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi sağlık personeli alımı ve ilanın detayları...
3.11.2020 Personel Alımı
Türk Tarih Kurumu personel alıyor! 62 arkeolojik kazı için 248 kişi alınacak!
Türk Tarih Kurumu personel alıyor! 62 arkeolojik kazı için 248 kişi alınacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk Tarih Kurumu'na 2020 yılındaki 62 arkeolojik kazı için 162 arkeolog, 39 müze araştırmacısı ve 47 restoratör olmak üzere toplam 248 kişilik personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki, Türk Tarih Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Arkeolog, müze araştırmacısı, restoratör alımı başvuru şartları ve ilanın detayları...
28.10.2020 Personel Alımı
2020 KPSS ön lisans sınavı soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? ÖSYM'nin KPSS sorularını yayınlanacağı tarih!
2020 KPSS ön lisans sınavı soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? ÖSYM'nin KPSS sorularını yayınlanacağı tarih! KPSS ön lisans sınavı 25 Ekim'de gerçekleştirildi. Sınava katılan yüzbinlerce adayın gözü ÖSYM tarafından erişime açılacak KPSS ön lisans soru ve cevap anahtarına çevrildi. KPSS ön lisans puanı hesaplamaları şimdiden başladı. KPSS ön lisans sınavına giren adaylar memur olabilmek için yeterli puan alıp almayacağını yayımlanacak soru ve cevaplara göre hesaplayacak. Peki, 2020 KPSS ön lisans sınavı soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM'nin KPSS sorularını yayınlanacağı tarih!
26.10.2020 Eğitim
DHBT sınavı ne zaman? DHBT geç başvuru ne zaman? 2020-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) sınav tarihi!
DHBT sınavı ne zaman? DHBT geç başvuru ne zaman? 2020-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) sınav tarihi! ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek 2020 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) başvuruları 16 Ekim'de tamamlandı. ÖSYM DHBT sınavına başvuru yapamayanlar için geç başvuru sürecini başlatacak. Peki, DHBT sınavı ne zaman? DHBT geç başvuru ne zaman? 2020-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) sınav tarihi ve DHBT çıkmış sorular...
21.10.2020 Eğitim
KPSS ön lisans sınav yerleri ne zaman belli olur? İşte KPSS ön lisans sınav giriş belgesi...
KPSS ön lisans sınav yerleri ne zaman belli olur? İşte KPSS ön lisans sınav giriş belgesi... 2020 KPSS ön lisans başvuruları tamamlandı. KPSS ön lisans sınavı için geri sayım başladı. Adayların gözü ÖSYM tarafından açıklanacak KPSS ön lisans sınav giriş belgelerine çevrildi. Peki, KPSS ön lisans sınavı ne zaman? KPSS ön lisans yerleri ne zaman belli olur? ÖSYM KPSS ön lisans sınav giriş belgesi açıkladı mı? İşte detaylar...
13.10.2020 Eğitim
ÖSYM duyurdu! 2020 KPSS ortaöğretim geç başvuruları başladı!
ÖSYM duyurdu! 2020 KPSS ortaöğretim geç başvuruları başladı! KPSS ortaöğretim sınavı geç başvuruları başladı. ÖSYM'den yapılan açıklamada, 2020 KPSS Ortaöğretim için geç başvuru sürecinin 9 Ekim'de tamamlanacağı hatırlatıldı. Peki, KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman? 2020 KPSS ortaöğretim geç başvuruları ne zaman? İşte KPSS Ortaöğretim sınavı ile ilgili ÖSYM'nin açıklaması...
8.10.2020 Eğitim
KPSS lisans sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte KPSS lisans sonuç tarihi...
KPSS lisans sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte KPSS lisans sonuç tarihi... Eylül ayının başında gerçekleştirilen KPSS için bekleyiş sürüyor. KPSS lisans oturumuna katılan adayların gözü ÖSYM tarafından açıklanacak KPSS sonuçlarında. Peki, KPSS lisans sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte KPSS lisans sonuç tarihi...
24.09.2020 Eğitim
ÖSYM Başkanı Halis Aygün'den KPSS açıklaması! KPSS soruları ne zaman yayınlanır?
ÖSYM Başkanı Halis Aygün'den KPSS açıklaması! KPSS soruları ne zaman yayınlanır? ÖSYM tarafından geçtiğimiz hafta sonu uygulanan KPSS Lisans Genel Yetenek Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları sorularını ve cevap anahtarı sınava katılan adaylar tarafından merak ediliyor. ÖSYM Başkanı Halis Aygün'den 2020 KPSS soru kitapçığı ve cevap anahtarı ile ilgili açıklama geldi. Peki, KPSS soru kitapçığı ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak? KPSS soruları ne zaman yayınlanır? İşte ÖSYM Başkanı Halis Aygün'ün açıklaması...
10.09.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

2020 Kpss ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2020 kpss haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.