2017 Anneler Günü

2017 Anneler Günü

Son dakika 2017 anneler günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2017 anneler günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2017 anneler günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2017 Anneler Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2017 anneler günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 2017 anneler günü haberi bulunmuştur. Tüm 2017 anneler günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anneler Günü ne zaman? En güzel Anneler Günü hediye seçenekleri...
Anneler Günü ne zaman? En güzel Anneler Günü hediye seçenekleri... En kıymetli varlıklarımız olan annelerimizin günü her sene tüm dünyada kutlanıyor. 2017 yılında Anneler Günü'nün hangi tarihe denk geldiği merak ediliyor. Ayrıca Anneler Günü için ne hediye alacağına karar veremeyenler için de alternatifleri derledik...
29.09.2021 Gündem
2017 yılı Anneler Günü ne zaman?
2017 yılı Anneler Günü ne zaman? Anneler Günü tüm dünyada her yıl kutlanan özel bir gündür. 2017 yılında Anneler Günü'nün ne zaman kutlanacağı merak ediliyor. Henüz annesine hediye almamış olanlar için de Anneler Günü hediye alternatifleri haberimizde yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
Anneler Günü ne zaman kutlanacak? İşte Anneler için en güzel hediye seçenekleri...
Anneler Günü ne zaman kutlanacak? İşte Anneler için en güzel hediye seçenekleri... En değerli günlerden biri olan Anneler Günü tüm dünyada her sene kutlanıyor. "Cennet Annelerin Ayaklarının Altındadır" sözündeki gibi en güzel sözler ve hediyelerle Anneler Günü geçirilir. İşte Anneler Günü'nün nasıl ortaya çıktığı ve alabileceğiniz hediye alternatifleri...
29.09.2021 Gündem
Anneler Günü ne zaman kutlanacak? Anneler için hediye seçenekleri...
Anneler Günü ne zaman kutlanacak? Anneler için hediye seçenekleri... Her yıl tüm dünyada kutlanan Anneler Günü'nün 2017 yılında hangi tarihe denk geldiği merak konusu oldu. Gündemde Anneler Günü ne zaman? Sorusu araştırılıyor. İşte cevabı...
29.09.2021 Gündem
Anneler Günü 2017 yılında ne zaman kutlanacak?
Anneler Günü 2017 yılında ne zaman kutlanacak? 2017 yılının Anneler Günü'ne az bir zaman kaldı. Tüm dünyada kutlanan Anneler Günü bu yıl ne zamana denk geliyor? Anneler Günü için hediye önerileri neler? Tüm merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kızının katillerini tek tek avladı, polisler bile şaşırdı! En sonunda yaşadığı ise ülkeyi ayağa kaldırdı
Kızının katillerini tek tek avladı, polisler bile şaşırdı! En sonunda yaşadığı ise ülkeyi ayağa kaldırdı Meksika’da yaşayan Miriam Rodriguez, kızının ortadan kaybolmasıyla birlikte onu kaçıran kartel üyelerinin peşine düştü. Tek başına kılık değiştirerek ve sahte kimlik kullanarak onu kaçıranları bulmak için yıllarca süren bir göreve çıktı. Polisleri bile şaşırtan bir bilgi havuzu oluşturan acılı anne, kızını kaçıran suçluları tek tek avladı. Miriam’ın anneler gününde yaşadıkları ise tüm ülkeyi ayağa kaldırdı.
28.04.2023 Dünya
Çağan Atakan Arslan'dan samimi açıklamalar: Çocukluğum yüksek şiddet ve sevgisizlikle geçti
Çağan Atakan Arslan'dan samimi açıklamalar: Çocukluğum yüksek şiddet ve sevgisizlikle geçti 'Survivor All Star 2022' yarışmasını 9'ncu olarak tamamlayan 'Avatar' lakaplı Çağan Atakan Arslan, Katarsis programına konuk oldu. Atakan Arslan, Gökhan Çınar'a yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Survivor'da hırsıyla dikkat çeken başarılı sporcu Avatar Atakan, çocukluğunda yaşadığı travmaları ve ailesiyle ilgili zorlu süreci anlatırken duygusal anlar yaşadı.
24.11.2022 Magazin
'Aradığım her şeyi anne olduğumda buldum'
'Aradığım her şeyi anne olduğumda buldum' Katy Perry, Anneler Günü'nde duygusal bir mesaj yayınladı.
11.05.2021 Magazin
Anneler Günü'nde göz yaşartan iki hikaye
Anneler Günü'nde göz yaşartan iki hikaye Cam kemik hastası Ceren Pekoğlu ve konabildi spastik engelli Muratcan Çiçek anneleri sayesinde hayata tutundu. Pekoğlu ve Çiçek'in anneleriyle beraber yaşadıkları hikayeler gözleri yaşarttı.
9.05.2021 Yaşam
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak?
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak? Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği, İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrollerini paylaştığı ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisi Dr. Gülseren Dudayıcıoğlu’nun hikayesinden esinleniyor. ‘Gerçek bir hayat hikayesi’ sloganı ile tanıtımı yapılan dizinin konusu fragmanın yayınlanmasından sonra merak konusu oldu. İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu ve yayınlanacağı tarih…
7.12.2019 Gündem
11 Kasım Dünya Bekarlar Günü nasıl oraya çıktı? İlk Hangi ülkede başladı?
11 Kasım Dünya Bekarlar Günü nasıl oraya çıktı? İlk Hangi ülkede başladı? 11 Kasım Dünya Bekarlar Günü olarak kutlanıyor. Kara Cuma, Anneler, Babalar, Sevgililer Günü derken, alışveriş çılgınlığına 11 Kasım Bekarlar Günü de eklendi. Diğer günler gibi tüm dünyayı etkisi altına almaya başaran Bekarlar Günü Türkiye’yi de etkiledi. Peki, 11 Kasım Dünya Bekarlar Günü nedir? Ne zaman ortaya çıktı? İşte Dünya Bekarlar Günü hakkında merak edilen detaylar...
11.11.2019 Yaşam
HDP önündeki eylemde 62'nci gün
HDP önündeki eylemde 62'nci gün Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını belirttikleri çocuklarının bulunmasını isteyen 55 aile, HDP binası önündeki oturma eylemini 62'nci günde de sürdürdü. Eylemdeki anneler, Mehmetçik ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için atkı örmeye başladığını söyledi. Atkı ören annelerden Songül Altındaş, "Mehmetçiğimiz bizim için savaşıyor. Üşümesin, bizim de bir katkımız olsun" dedi.
3.11.2019 Gündem
Srebrenitsalı anneler, Diyarbakır’daki annelerle buluştu
Srebrenitsalı anneler, Diyarbakır’daki annelerle buluştu Dİyarbakır’da, terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını belirttikleri çocuklarının bulunmasını isteyen 55 aile, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önündeki oturma eylemini 44’üncü günde de sürdürdü. Bosna-Hersek’ten Türkiye’ye gelen ve aralarında milletvekillerinin de bulunduğu, 17 sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve 94 Srebrenitsa annesi, Diyarbakır’da oturma eylemini sürdüren annelerle buluştu.
16.10.2019 Gündem
Karar verildi! Mutlulukları fotoğraflarda kaldı...
Karar verildi! Mutlulukları fotoğraflarda kaldı... Bursa'nın Gemlik ilçesinde, vatani görevini yapan er Gökhan Kılıç'ın (20) nöbet sırasında başına miğferle vurarak, ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan Astsubay Başçavuş Osman Hancı, askeri ceza kanunu uyarınca 'kasten yaralamak suretiyle ölüme sebep vermek' suçundan verilen 8 yıl 4 ay hapis cezası Bursa Bölge Adliye Mahkemesi tarafından 15 yıla çıkarıldı.
30.05.2019 Yaşam
Fahriye Evcen ilk kez oğlunu paylaştı!
Fahriye Evcen ilk kez oğlunu paylaştı! Oyuncu Fahriye Evcen geçen ay dünyaya gelen oğlu Karan'ı uyutmak için 'Sen Bir Aysın' ninnisini söyledi
12.05.2019 Magazin
Marmaris'te korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var
Marmaris'te korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var Muğla-Marmaris karayolu Sakartepe rampasında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi.
12.05.2019 Yaşam
Bakan Albayrak'tan CNN TÜRK'te önemli açıklamalar
Bakan Albayrak'tan CNN TÜRK'te önemli açıklamalar Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Albayrak, döviz kuru ile ilgili, "Döviz eskine göre vatandaşı daha az etkiliyor." diye konuştu.
12.05.2019 Gündem
Erdoğan'dan flaş af açıklaması
Erdoğan'dan flaş af açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İngiltere ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda konuştu. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin gündeme getirdiği af ile ilgili Erdoğan, "Gündemimizde öyle bir şey kesinlikle yok"ifadesini kullandı. Londra’ya inişinin ardından uçaktan bağlandığı ve Belçika’da gerçekleştirilen AK Parti Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi toplantısında, "Sandıklara çok iyi hakim olmamız lazım" mesajı verdi.
13.05.2018 Gündem
Galatasaray'dan şampiyonluğa dev adım!
Galatasaray'dan şampiyonluğa dev adım! Galatasaray Süper Lig'in 33. haftasında evinde Malatyaspor'u yenerek şampiyonluğa dev bir adım attı! Sarı-Kırmızılılar gelecek hafta Göztepe'ye yenilmezse şampiyon olacak.
12.05.2018 Galatasaray
Annelere 2 milyar  liralık alışveriş
Annelere 2 milyar liralık alışveriş Geçtiğimiz yıl alışveriş rekoru kırılan Anneler Günü’nde bu yıl da yüzde 30 artışla 2.2 milyar TL’lik yeni zirve bekleniyor. Haftalar öncesinden başlayan kampanyalar, perakende sektörüne hareket getirdi.
10.05.2018 Ekonomi
Fikret Orman: Aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz
Fikret Orman: Aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp dergisindeki yazısında camiaya seslendi. Fikret Orman "Bugün de, yarın da, aynı duruş, aynı inanç, aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz" dedi
1.05.2018 Beşiktaş
Pompalı tüfekle sokak ortasında katledildi
Pompalı tüfekle sokak ortasında katledildi Boşanmak isteyen eşi Birgül Çeçen’i Kasımpaşa’da sokak ortasında pompalı tüfekle öldürdüğü iddia edilen Ali Çeçen’in yargılanmasına başlandı. Duruşma sonrası yaktığı ağıtların ardından bir anda yere yığılan acılı anne “Gülümü elimden aldı. 8 aydır yanıyorum, o benden beter olsun. Her zaman dövüyordu yavrumu” dedi.
1.02.2018 Yaşam
Bu vatan sizi unutur mu?
Bu vatan sizi unutur mu? Necmettin Yılmaz, Oğuz Uysal, Aybüke Yalçın... PKK tarafından ilk görev yerlerinde şehit edildi. Hayatlarının baharındaki 3 öğretmeni öğrencileri ve meslektaşları unutmadı
29.09.2021 Gündem
Uğur Okulları, "Anadolu Rüyası" kültür projesi ile kaybolan izlerimize ışık tuttu
Uğur Okulları, "Anadolu Rüyası" kültür projesi ile kaybolan izlerimize ışık tuttu Bu yıl ikincisi düzenlenen ve eğitim kurumları içerisindeki en geniş planlamaya sahip geleneksel halk kültürü projesi olan “Anadolu Rüyası” Kaybolan İzler büyük gösterisi, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşti. Kültürel mirasımızın nesilden nesile aktarılması ve değerlerimizin korunmasını hedefleyen “Anadolu Rüyası”, Türkiye’nin kültürel zenginliklerini muhteşem bir gösteri ile sahneye taşıdı.
17.05.2017 Eğitim
Marmaris’teki kazayla ilgili flaş gelişme
Marmaris’teki kazayla ilgili flaş gelişme Muğla'da midibüsün uçuruma devrilmesi sonucu 24 kişinin yaşamını yitirdiği, 10 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin adliyeye sevk edilen midibüsün sahibi tutuklandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2017 Anneler Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2017 anneler günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.