20. Hafta

20. Hafta

Son dakika 20. hafta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 20. hafta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 20. hafta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

20. Hafta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 20. hafta gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.781 20. hafta haberi bulunmuştur. Tüm 20. hafta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tadic, Szymanski ve Dzeko dibi gördü! İsmail Kartal'ın hatası ortaya çıktı
Tadic, Szymanski ve Dzeko dibi gördü! İsmail Kartal'ın hatası ortaya çıktı Süper Lig'in lideri Fenerbahçe 20. hafta maçında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaştı. Sarı-lacivertli takım zorlandığı mücadeleyi 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Tek golü İrfan Can Kahveci'nin attığı Fenerbahçe'de yeni transfer Bonucci ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi. Kritik maçın ardından İsmail Kartal'ın hatası ortaya çıktı. İşte detaylar...
15.01.2024 Fenerbahçe
Gaziantep FK-Fenerbahçe maçı ne zaman? Fenerin maçı hangi kanalda?
Gaziantep FK-Fenerbahçe maçı ne zaman? Fenerin maçı hangi kanalda? Süper Lig'de heyecan 20. hafta maçları ile devam ediyor. Birbirinden zorlu maçlara sahne olacak 20. hafta karşılaşmasında Gaziantep FK sahasında Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Bu kapsamda Gaziantep FK-Fenerbahçe maçının ne zaman, saat kaçta oynanacağı futbolseverler gündemini meşgul etmeye başladı.
14.01.2024 Futbol
TFF'den Süper Lig için otomatik ofsayt sistemi açıklaması
TFF'den Süper Lig için otomatik ofsayt sistemi açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu, ikinci yarıdan itibaren yarı otomatik ofsayt sisteminin Türkiye’de de kullanılacağını açıkladı.
12.01.2024 Süper Lig
Süper Lig'de fikstür belli oldu! İşte derbi haftaları
Süper Lig'de fikstür belli oldu! İşte derbi haftaları Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun fikstür çekimi, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Süper Lig 2023-2024 sezonunun fikstürü belli oldu. İşte derbi haftaları...
18.07.2023 Süper Lig
Süper Lig'de sezon planlaması belli oldu
Süper Lig'de sezon planlaması belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2023-2024 Trendyol Süper Lig Sezonu'nun planlamasını belirledi.
18.07.2023 Süper Lig
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı (Eurocontrol), 15-21 Mayıs tarihlerine ilişkin Hava trafik verilerini açıkladı. Buna göre İstanbul Havalimanı bu dönemde günlük ortalama bin 401 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
24.05.2023 Ekonomi
BJK - Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
BJK - Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Süper Lig'de Kayserispor'u yenerek 4'te 4 yapmak isteyen Beşiktaş, 20. hafta maçında Kayseri deplasmanına konuk oluyor. Kritik maçta Mete Kalkavan düdük çalacak. Futbolseverlerin merakla araştırdığı, "BJK - Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta" sorularının yanıtı haberimizde.
22.01.2023 Futbol
Sen misin İcardi'ye pas atmayan! Okan Buruk'tan yıldız futbolcuya 'kadro dışı' şoku
Sen misin İcardi'ye pas atmayan! Okan Buruk'tan yıldız futbolcuya 'kadro dışı' şoku Süper Lig'in 20.hafta karşılaşmasında NEF Stadı'nda birçok eksik oyuncusu bulunan Antalyaspor'u zor da olsa 2-1'le deviren Galatasaray'da 3 puan sevinci yaşanırken Okan Buruk'un Ziraat Türkiye Kupası maçlarıyla beraber galibiyet serisini 12'ye çıkarması Sarı Kırmızılı camiada mutluluk yarattı. Hafta içinde oynanan Alanyaspor maçında müsait durumda olan İcardi'ye pas vermek yerine üç kişinin arasına girerek topu kaptıran oyuncunun ilk 11'den kesildiği görülürken, Okan Buruk'un formda kanat forveti 88'de sahaya sürmesi ise dikkatlerden kaçmadı.
22.01.2023 Galatasaray
‘Neredeyse Uçmaya Hazır’ programında 150 bin dolara kadar yatırım desteği imkanı
‘Neredeyse Uçmaya Hazır’ programında 150 bin dolara kadar yatırım desteği imkanı Sabancı Topluluğu, girişimcilik ekosistemine ve açık inovasyona katkı sunmayı amaçlayan Sabancı ARF (Almost Ready to Fly – Neredeyse Uçmaya Hazır) programını hayata geçirdi.
2.12.2022 Ekonomi
Ligler ne zaman başlayacak? Ertelenen maçlar ne zaman oynanacak?
Ligler ne zaman başlayacak? Ertelenen maçlar ne zaman oynanacak? Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı ve ulaşımda yaşanan aksamalar nedeniyle ligler ertelenmişti. Türkiye Futbol Federasyonu, geçtiğimiz günlerde “Ülkemizi etkisi altına alan elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanan aksaklıklar nedeniyle TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup'ta 26 Ocak Çarşamba günü oynanması planlanan 22. Hafta karşılaşmalarının tamamı ileri bir tarihe ertelendi.” Açıklamasını yapmıştı. Peki, Ligler ne zaman başlayacak? Ertelenen maçlar ne zaman oynanacak? Bu hafta maç var mı? İşte ertelenen maçlar ve liglerde haftanın yeni programı…
26.01.2022 Gündem
Sivasspor Trabzonspor maçı ne zaman? Bu akşamki TS ile Sivasspor Maçı saat kaçta, hangi kanalda oynanacak, maç canlı mı yayınlanacak?
Sivasspor Trabzonspor maçı ne zaman? Bu akşamki TS ile Sivasspor Maçı saat kaçta, hangi kanalda oynanacak, maç canlı mı yayınlanacak? Sivasspor Trabzonspor maçı saat kaçta? Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışında Trabzonspor, Sivasspor'u yenerek yoluna devam etmek istiyor. Peki, Sivasspor Trabzonspor maçı ne zaman, Sivasspor TS maçı hangi kanalda oynayacak?
15.01.2022 Gündem
Konyaspor 6 maç sonra kaybetti Sivasspor Galatasaray'ı geçti
Konyaspor 6 maç sonra kaybetti Sivasspor Galatasaray'ı geçti Süper Lig'in 20.hafta karşılaşmasında Sivasspor deplasmanda Konyaspor'u 1-0 yendi ve puanını 29'a çıkardı.
9.01.2022 Konya Spor
Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Giresunspor muhtemel 11'leri!
Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Giresunspor muhtemel 11'leri! Süper Lig heyecanı devam ediyor. Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray Giresunspor maçının hakemi Arda Kardeşler olacak. Futbolseverler, Galatasaray Giresunspor maçının saati ve kanalını merak ediyor. Peki, Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Giresunspor muhtemel 11'leri!
8.01.2022 Gündem
Transfer sezonu ne zaman kapanıyor? 2021 Yaz transfer dönemi ne zaman bitiyor, Süper Lig sezonu ne zaman başlayacak?
Transfer sezonu ne zaman kapanıyor? 2021 Yaz transfer dönemi ne zaman bitiyor, Süper Lig sezonu ne zaman başlayacak? Transfer sezonu ne zaman bitiyor? Süper Lig'de 2021-2022 sezonu bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı ile başlayacak. Koronavirüs salgınıyla mücadelede 1 sene küme düşmenin kalkmasından dolayı Süper Lig 5. kez 20 takımla oynanacak. Yeni sezonda İstanbul'dan 6 takım (Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, VavaCars Fatih Karagümrük, Kasımpaşa ve Medipol Başakşehir) yer alacak. 2021 Yaz transfer dönemi ne zaman bitiyor?
13.08.2021 Gündem
Havalar ne zaman ısınacak, Hava nasıl olacak? Türkiye'de hava durumu…
Havalar ne zaman ısınacak, Hava nasıl olacak? Türkiye'de hava durumu… Hava durumu nasıl olacak? Türkiye hafta sonundan itibaren bahar havasının etkisiyle ısınacak. Hava sıcaklıklarının 25 dereceye kadar çıkması beklenirken, sıcaklıkların barajların doluluk oranındaki artış dönemi kapayacağı endişe yaratıyor. Özellikle baraj doluluk oranı düşük olan Ankara tedirgin.
2.04.2021 Gündem
Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 6 - 7 Mart sokağa çıkma yasağı var mı?
Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 6 - 7 Mart sokağa çıkma yasağı var mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kısıtlamalar hakkında yaptığı açıklamanın ardından gözler Kabine Toplantısı'na çevrilmişti, merakla beklenen yerinde karar dönemi kararları Kabine Toplantısı sonrası açıklandı. Peki, Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 6 - 7 Mart sokağa çıkma yasağı var mı?
2.03.2021 Gündem
İşte alt liglerde haftanın programı!
İşte alt liglerde haftanın programı! Misli.com 3. Lig 1. Grup'ta 20. hafta, 2, 3 ve 4. Grup'ta ise 23. hafta müsabakaları yarın oynanacak.
24.02.2021 İddaa
Gebelikte düşük ve erken doğuma neden oluyor!
Gebelikte düşük ve erken doğuma neden oluyor! Toplumda rahim ağzı yetmezliği olarak bilinen servikal yetmezlik düşük ve erken doğumun önemli sebeplerinden biri. Uzmanlar daha önce bir defa gebelik kaybı yaşanmış kişilerin, kürtaj veya doğuştan rahim anormallikleri olanların servikal yetmezliğe neden olan rahim ağzı uzunluğu takibinin önemli olduğunu belirtiyor. Peki, rahim ağzı yetmezliği olarak bilinen servikal yetmezlik nedir? Gebelikte servikal yetmezlik nelere yol açabilir? Tedavisi mümkün mü? Kadın Doğum ve Perinatoloji Uzmanı Doç. Dr. Ali Ekiz gebelikte servikal yetmezlik ve tedavi süreci ile ilgili merak edilenleri anlattı.
17.02.2021 Sağlık
Fenerbahçe almadı şimdi Hırvatistan'da tarih yazıyor
Fenerbahçe almadı şimdi Hırvatistan'da tarih yazıyor Fenerbahçe'nin gündemine gelen Nenad Bjelica'nın Osijek ile yakaladığı başarı ses getirdi.
10.02.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den 13 sayı fark!
Fenerbahçe'den 13 sayı fark! ING Basketbol Süper Ligi 20. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, deplasmanda Aliağa Petkimspor'u 80-67 mağlup etti.
7.02.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Ç.Rizespor maçı Misli.com'da
Fenerbahçe - Ç.Rizespor maçı Misli.com'da Kadıköy'de üst üste 4 kez kazanan Fenerbahçe, Marius Sumudica ile ilk resmi maçına çıkacak olan Rizespor'u konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da!
30.01.2021 İddaa
Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 1 -  Aytemiz Alanyaspor: 1
Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 1 - Aytemiz Alanyaspor: 1 Süper Lig'in 20. hafta maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı.
21.01.2021 Alanyaspor
Galatasaray - Kayserispor mücadelesinde 11'ler belli oldu!
Galatasaray - Kayserispor mücadelesinde 11'ler belli oldu! Süper Lig'de Galatasaray 20. hafta maçında sahasında ligin son sırasına demir atan Kayserispor'u konuk edecek. Fatih Terim'in öğrencileri sahasında taraftarının desteği ile rakibini yenerek 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Kayserispor ise deplasmanda sürpriz peşinde olacak.
2.02.2020 Galatasaray
Süper Lig'de puan durumu karıştı!
Süper Lig'de puan durumu karıştı! Süper Lig'de 20. hafta heyecanı yaşanırken, puan durumu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Haftanın sonucu merakla beklenen Trabzonspor- Fenerbahçe karşılaşmasının ardından oluşan puan durumu Süper Lig'de yaşanan heyecanı daha da katladı. İşte Süper Lig'de oynanan, oynanacak maçlar ve şu anki puan durumu...
2.02.2020 Galatasaray
Trabzonspor:2 Fenerbahçe:1
Trabzonspor:2 Fenerbahçe:1 Süper Lig’in 20. hafta mücadelesinde Trabzonspor, sahasında ağırladığı Fenerbahçe’yi ilk yarıda gelen gollerle 2-1 mağlup etti ve 1 maç eksiğine rağmen rakibinin 1 puan önüne geçmeyi başardı. Fenerbahçe’nin ise 4 maçlık galibiyet serisi sona erdi.
2.02.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

20. Hafta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 20. hafta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.