Gazete Vatan Logo

Ligler ne zaman başlayacak? Ertelenen maçlar ne zaman oynanacak?

Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı ve ulaşımda yaşanan aksamalar nedeniyle ligler ertelenmişti. Türkiye Futbol Federasyonu, geçtiğimiz günlerde “Ülkemizi etkisi altına alan elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanan aksaklıklar nedeniyle TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup'ta 26 Ocak Çarşamba günü oynanması planlanan 22. Hafta karşılaşmalarının tamamı ileri bir tarihe ertelendi.” Açıklamasını yapmıştı. Peki, Ligler ne zaman başlayacak? Ertelenen maçlar ne zaman oynanacak? Bu hafta maç var mı? İşte ertelenen maçlar ve liglerde haftanın yeni programı…

Ligler ne zaman başlayacak? Ertelenen maçlar ne zaman oynanacak?

Yurt genelinde etkili olan yoğun kar yağışı tüm hayatı olumsuz etkiledi. Ulaşımda aksamalar yaşanırken Türkiye Futbol Federasyonu da (TFF) maçların ileri bir tarihe ertelenmesine karar vermişti. TFF,  2. Lig Beyaz Grup ve Kırmızı Grup'ta 26 Ocak'ta oynanması planlanan 22. hafta karşılaşmaları ile TFF 3. Lig 1. Grup ve 3. Grup maçlarının tarihini duyurdu. Peki, Ligler ne zaman başlayacak? Ertelenen maçlar ne zaman oynanacak? Bu hafta maç var mı? İşte ertelenen maçlar ve liglerde haftanın yeni programı…

MAÇLAR NEDEN YOK?

Olumsuz hava koşulları nedeniyle yaşanan aksamalar nedeniyle TFF, maçları ertelemişti. TFF’den yapılan açıklamada, “Ülkemizi etkisi altına alan elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanan aksaklıklar nedeniyle TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup'ta 26 Ocak Çarşamba günü oynanması planlanan 22. Hafta karşılaşmalarının tamamı ileri bir tarihe ertelendi. 22. Hafta müsabakalarının oynanacağı tarih Federasyonumuz tarafından daha sonra ilan edilecek.” denildi.

LİGLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK? ERTELENEN MAÇLAR NE ZAMAN OYNANACAK?

Haberin Devamı

TFF’den gelen erteleme açıklamasının ardından, maçların oynanacağı tarih de belli oldu. TFF, liglerde maç programını açıkladı. TFF’den yapılan açıklama şu şekilde:

“TFF 2. Lig Beyaz Grup ve Kırmızı Grup'ta 26 Ocak'ta oynanması planlanan 22. hafta karşılaşmaları ertelenirken, 23. hafta karşılaşmaları 30 Ocak'ta, TFF 3. Lig 1. Grup ve 3. Grup'ta 20. hafta, 2. Grup'ta ise 22. hafta karşılaşmaları 29 ve 30 Ocak'ta oynanacak.

FIFA milli maç takvimi nedeniyle verilen aranın ardından Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 24. hafta karşılaşmaları 4, 5 ve 6 Şubat'ta, Spor Toto 1. Lig karşılaşmaları 5, 6 ve 7 Şubat'ta oynanacak.”

HAFTANIN MAÇ PROGRAMI İÇİN TIKLAYIN