Maç Programı

Maç Programı

Son dakika maç programı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maç programı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maç programı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maç Programı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maç programı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.300 maç programı haberi bulunmuştur. Tüm maç programı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halkbank Fenerbahçe voleybol biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Halkbank voleybol maçı bileti satışa çıktı mı?
Halkbank Fenerbahçe voleybol biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Halkbank voleybol maçı bileti satışa çıktı mı? Fenerbahçe Parolapara finalde Halkbank ile karşılaşacak. Peki, Halkbank Fenerbahçe voleybol biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Halkbank voleybol maçı bileti satışa çıktı mı?
6.04.2024 Şampiy10
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı Almanya’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) mücadele edecek son 3 takım yarın başlayacak play-off müsabakaları sonrası belli olacak.
20.03.2024 Futbol
TV8,5 bu akşam hangi maçlar var? Şifresi Şampiyonlar Ligi maçları TV8,5 ekranında mı? İşte CL maç programı
TV8,5 bu akşam hangi maçlar var? Şifresi Şampiyonlar Ligi maçları TV8,5 ekranında mı? İşte CL maç programı TV8,5 bu akşam Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşatıyor. Avrupa Ligi, Konferans Ligi maçlarının bazıları da şifresiz olarak ekrana geliyor. 20 Şubat TV8,5 yayın akışında maç var mı? Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yayınlanacak şifresiz maçlar...
20.02.2024 Şampiyonlar Ligi
Bugün kimin maçı var 7 Şubat? Ziraat Türkiye Kupası maç programı: Türkiye Kupası maçı bugün var mı?
Bugün kimin maçı var 7 Şubat? Ziraat Türkiye Kupası maç programı: Türkiye Kupası maçı bugün var mı? ZTK maç programı için yapılan aramalar arttı. Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur maçları bu hafta oynanıyor. ZTK 7 Şubat maç programı sorgulanıyor. Peki, 7 Şubat bugün hangi maçlar var, kimin maçı var, hangi kanalda, saat kaçta?
7.02.2024 Şampiy10
Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turu maçlarının programı belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turu maçlarının programı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda oynanacak müsabakaların programı belli oldu.
Ziraat Türkiye Kupası maç programı: 5. hafta maçları ne zaman, hangi kanalda? ZTK maçları saatleri...
Ziraat Türkiye Kupası maç programı: 5. hafta maçları ne zaman, hangi kanalda? ZTK maçları saatleri... Ziraat Türkiye Kupası maç programı başlıyor. Bugün itibariyle oynanacak maçlarla 5. hafta mücadeleleri devam edecek. Türkiye Futbol Federasyonu 16-17-18 Ocak 2024 tarihlerinde oynanacak ZTK maçlarında görev alacak hakemleri de açıkladı. 3 günlük maç takvimiyle birlikte üst tura çıkacak takımlar da belli olacak. Peki Ziraat Türkiye Kupası maçları ne zaman, hangi kanalda? ZTK kupa maçları saatleri...
16.01.2024 Futbol
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur programı belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur programı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur karşılaşmaları, 16 Ocak Salı, 17 Ocak Çarşamba ve 18 Ocak Perşembe günü oynanacak.
Bugün kimin maçı var 30 Kasım 2023? 30 Kasım hangi maç var 2023? Maç programı
Bugün kimin maçı var 30 Kasım 2023? 30 Kasım hangi maç var 2023? Maç programı Galatasaray Manchester United 3-3 berabere kaldı. Bayern Münih ile Kopenhag ise 0-0 berabere kaldı. Peki, bugün kimin maçı var? 30 Kasım hangi maçlar var?
30.11.2023 Şampiy10
Kayseri Master Ligi yarın başlıyor
Kayseri Master Ligi yarın başlıyor 2023-2024 sezonu Kayseri Master Ligi yarın oynanacak olan 1. hafta karşılaşmaları ile başlıyor.
25.11.2023 Futbol
Bugün kimin maçı var? 21 Kasım 2023 maç programı: hangi maçlar var?
Bugün kimin maçı var? 21 Kasım 2023 maç programı: hangi maçlar var? Futbol tutkunlarının heyecanla beklediği maçlar bugün de devam ediyor. EURO 2024'e katılım hakkı elde eden Çekya, eleme grubunun son maçında evinde Moldova'yı ağırlayarak 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. C Grubu'nda mücadele eden Kuzey Makedonya ile İngiltere ise karşılaşmalarını 1-1 beraberlikle tamamladı. Öte yandan, İtalya, Ukrayna ile oynadığı maçta aldığı 1 puanla ikili averajla EURO 2024 biletini garantiledi. Futbolseverlerin merak ettiği soru ise şu: Bugün hangi maçlar oynanacak? İşte, Süper Lig, 1. Lig, İngiltere Premier Ligi, Fransa Ligue 1, La Liga, Suudi Arabistan Pro Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 21 Kasım 2023 Salı gününe özel maç programı...
21.11.2023 Şampiy10
Hande Baladın'a 'asitli tehdit' davasında flaş gelişme: Sporcumuz için endişe duyuyoruz
Hande Baladın'a 'asitli tehdit' davasında flaş gelişme: Sporcumuz için endişe duyuyoruz Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen ve ilk duruşmada tahliyesine karar verilen Mustafa Neşeli'nin davasına Ezcacıbaşı Spor Kulübü de dahil oldu. Savcılık konuyla ilgili yeniden soruşturma başlattı.
14.09.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'nın olimpiyat yolcuğu başladı
Filenin Sultanları'nın olimpiyat yolcuğu başladı Dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımı, 3 günlük iznin ardından 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemelerine katılmak üzere dün akşam Tokyo'ya gitti.
9.09.2023 Voleybol
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildi
Milli voleybolcu Hande Baladın'ı tehdit eden sanık ile ilgili flaş karar! Tahliye edildi Sosyal medya hesabı üzerinden milli voleybolcu Hande Baladın'a "Spor kulübüne giderken arabanı tararım, yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddiasıyla 8 yıl 9 aya kadar hapsi istenen Mustafa Neşeli'nin ilk duruşmada tahliyesine karar verildi. Mahkeme, sanığın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde akıl sağlığının tespiti için gözlem altına alınmak üzere ikinci bir yazı yazılmasına karar verdi. Mahkeme, suç vasfı nedeniyle dosyanın uzlaştırma bürosuna gönderilmesine de hükmetti.
7.09.2023 Yaşam
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi fikstürü belli oldu
Fenerbahçe'nin Konferans Ligi fikstürü belli oldu Konferans Ligi'nde gruplar dün çekilen kuralarla belli oldu. H Grubu'nda yer alan temsilcimiz Fenerbahçe'nin fikstürü belli oldu. İşte detaylar...
2.09.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray'ın fikstürü açıklandı. Sarı - kırmızılılar Kopenhag ile başlayarak yine deplasmanda oynanacak Kopenhag maçıyla grup aşamasını tamamlayacak. İşte detaylar...
2.09.2023 Galatasaray
Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda maç takvimi belli oldu
Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda maç takvimi belli oldu Süper Lig'in 27 ila 33'üncü haftalarında oynanacak karşılaşmaların programı açıklandı. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maç programı belli oldu.
23.03.2023 Süper Lig
Türkiye Kupası'nda çeyrek final maç programı açıklandı
Türkiye Kupası'nda çeyrek final maç programı açıklandı Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maç programı belli oldu.
Şampiyonlar Ligi son 16 maçları tek maç mı?
Şampiyonlar Ligi son 16 maçları tek maç mı? UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçları bu akşam başlıyor. Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonlarından olan Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih, PSG, Milan ve Napoli gibi dev ekipler mücadele edecek. Peki Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçları tek maç mı olacak? İşte detaylar...
14.02.2023 Futbol
Türkiye Kupası'nda son 16 turu maç programı açıklandı
Türkiye Kupası'nda son 16 turu maç programı açıklandı Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu müsabaka programı belli oldu.
1 Aralık Dünya Kupası maçları ile son 16'ya yükselen takımlar ve eşleşmeler...
1 Aralık Dünya Kupası maçları ile son 16'ya yükselen takımlar ve eşleşmeler... Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası grup maçlarında artık son viraja girildi. Grup maçlarının ardından son 16'ya adını yazdıran takımlar belli oldu. İşte 1 Aralık Perşembe Dünya Kupası maçları ve son 16'ya yükselen takımlar ve eşleşmeler...
1.12.2022 Şampiy10
Bugün hangi maç var? 2022 Dünya Kupası maç programı!
Bugün hangi maç var? 2022 Dünya Kupası maç programı! 2022 Dünya Kupası’nda maçlar ve nefes kesen mücadeleler devam ediyor. Katar’da düzenlenen dev organizasyonda bugün G ve H Gruplarında ikinci maçlar oynanacak. Peki, Bugün hangi maç var? 2022 Dünya Kupası maç programı!
28.11.2022 Şampiy10
2022 FIFA DÜNYA KUPASI | Belçika Fas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
2022 FIFA DÜNYA KUPASI | Belçika Fas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 2022 FIFA Dünya Kupası tüm heyecanıyla devam ediyor. Katar’da düzenlenen büyük turnuvada F Grubu ikinci maçında Belçika Fas kozlarını paylaşacak. Kanada’yı mağlup ederek Dünya Kupası’na 3 puanla başlayan Belçika, Hırvatistan karşılaşmasından golsüz beraberlikle ayrılan Fas ile karşı karşıya geliyor. Gözler maç saatine çevrilirken, Belçika Fas maçının kadrosu merak ediliyor. Peki, Belçika Fas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Belçika Fas maçı kadrosu ve 2022 FIFA Dünya Kupası maç programı ve TRT spor canlı frekans bilgileri…
27.11.2022 Şampiy10
Dünya Kupası finali ne zaman? 2022 Dünya Kupası finali hangi statta ve hangi ülkede olacak?
Dünya Kupası finali ne zaman? 2022 Dünya Kupası finali hangi statta ve hangi ülkede olacak? Dünya Kupası ne zaman bitiyor, 2022 Dünya Kupası finali hangi statta ve hangi ülkede olacak? Tarihinde ilk kez Orta Doğu'da düzenlenen Dünya Kupası’nda toplam 32 takım mücadeledeki yerini aldı. Peki, Dünya Kupası finali ne zaman, hangi gün?
26.11.2022 Şampiy10
25 Kasım Dünya Kupası maçları! Bugün kimin maçı var, Dünya Kupası maçları ne zaman, saat kaçta?
25 Kasım Dünya Kupası maçları! Bugün kimin maçı var, Dünya Kupası maçları ne zaman, saat kaçta? 2022 FIFA Dünya Kupası gruplardaki ilk hafta maçları sona erdi, bugün 2. hafta karşılaşmaları ise 4 maç olarak başlayacak. Peki, 25 Kasım Dünya Kupası maçları ne zaman, saat kaçta? Bugün kimin maçı var
25.11.2022 Şampiy10
Dünya kupası maç programı 23 Kasım 2022! Bugün Dünya Kupası maçları saat kaçta, hangi kanalda? Dünya kupası fikstür!
Dünya kupası maç programı 23 Kasım 2022! Bugün Dünya Kupası maçları saat kaçta, hangi kanalda? Dünya kupası fikstür! Dünya Kupası'nda 32 takım 8 grupta mücadele ediyor. Her grupta 4 takım Katar 2022 Dünya Kupası'nda mücadele ediyor. 22 Kasım'da C ve D grubu maçları oynandı. Peki, Dünya kupası maçları bugün saat kaçta, hangi kanalda? İşte Dünya kupası fikstür…
23.11.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Maç Programı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maç programı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.