2 Milyon Dolar

2 Milyon Dolar

Son dakika 2 milyon dolar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2 milyon dolar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2 milyon dolar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2 Milyon Dolar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2 milyon dolar gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.646 2 milyon dolar haberi bulunmuştur. Tüm 2 milyon dolar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
Borsa ile ilgili çarpıcı uyarı geldi! Kâr satışları ve tepki alımları sürüyor
Borsa ile ilgili çarpıcı uyarı geldi! Kâr satışları ve tepki alımları sürüyor Doğrudan yatırımlarda olmasa da sıcak para yönünden yabancı ilgisi devam ediyor. TCMB verilerine göre, 12 Nisan ile biten haftada yabancı yatırımcılar; hisse senetlerinde 160 milyon dolar, tahvil bonoda 38.2 milyon dolar alım yaptı. Hisse senetlerinde dört haftadır devam eden alımların toplamı 1.2 milyar doları buldu. Yerli yatırımcıların ise yüksek faiz nedeniyle borsaya ilgisinin fazla olduğunu söylemek bu aşamada zor.
21.04.2024 Ekonomi
Yabancılar 62,5 milyon dolar net hisse alışı yaptı
Yabancılar 62,5 milyon dolar net hisse alışı yaptı Yurt dışında yerleşik kişiler piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış verilerle 2 Şubat haftasında 62,5 milyon dolar net hisse alışı yaptı.
8.02.2024 Ekonomi
Seçil Erzan'ın ses kaydı ortaya çıktı! Böyle kandırmış
Seçil Erzan'ın ses kaydı ortaya çıktı! Böyle kandırmış Bankacı Seçil Erzan'ın, iş insanı Bülent Çeviker ve emekli İngilizce öğretmeni olan eşi İnci Çeviker ile arasında geçen, mahkeme dosyasına da giren ses kayıtları ortaya çıktı. Kuşkulandıkları için Erzan'ın evlerine geldiği gün İnci Çeviker'in kaydettiği konuşmalarda Seçil Erzan, "Paranızı almama gibi bir riskiniz yok. Benim size verdiğim evrak banka şubesinin size vereceği evraktan daha değerli. Zaten resmi evrak da o. Hoca da vadesini uzattı. Biz gizli bir ısın kodundayız. Vade dolmadan şubeye giderseniz sorun yaşarız. İşlemlerde bir problem olmadığı için ben rahatım. Rahat olun, güzel güzel para kazanıyorsunuz" dediği duyuluyor.
8.12.2023 Gündem
Türkiye’nin gündemine oturan dolandırıcılık olayında elden para verenler için dikkat çeken iddia
Türkiye’nin gündemine oturan dolandırıcılık olayında elden para verenler için dikkat çeken iddia Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle, aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın yargılandığı dava ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Ali Osman Kurtcu, “Bir ponzi sistemi. Bu bilgilere göre, bu durum bizim hukuk boyutumuzun dışarısında, vergi kaçağına sebebiyet veren bir sistem olabileceği kanaati var. Tabii ki hukuk noktasında değerlendirilecek ama elden para verilmesi de sorumluluk kapsamında” dedi.
29.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen banka müdürünün 216 yıla kadar hapsi isteniyordu mahkeme kararını verdi Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında mahkeme kararını verdi. Yüksek kar getirili özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan hakim karşısına çıktı. Erzan savunmasında, "Batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsaydım bu gemi batardı, ben de kurtulurdum. Çözüm planım ise yatırımları satarak mağdur ettiğim insanlara ödemekti. Planım buydu. Kazandırırken Seçil’dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum" dedi. Mahkeme, 2 sanığın tahliyesine hükmederken, sanık Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
21.11.2023 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu Futbolda dolandırıcılık soruşturmasında bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu. Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, bankacı Seçil Erzan ve 6 şüpheli hakkında "Özel belgede sahtecilik" ve "Nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açtı. Bankacı Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
25.10.2023 Gündem
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
2 milyon dolar döviz hamsi ile geldi! İlk sırada Fransa ve Belçika var
2 milyon dolar döviz hamsi ile geldi! İlk sırada Fransa ve Belçika var Denizlerde av yasağının 1 Eylül itibariyle sona ermesiyle "Vira Bismillah" diyerek denize açılan balıkçılar ağırlıklı olarak hamsi avlıyor. Yeni sezonda genellikle Marmara Denizi ile Batı Karadeniz arasında bol miktarda avlanan hamsinin çoğu iç piyasada tüketilirken, 40 günlük sürede 13 ülkeye yapılan hamsi ihracatından toplam 1 milyon 841 bin 728 dolar döviz girdisi elde edildi.
13.10.2023 Ekonomi
Japon deprem uzmanı Marmara depremi için uyarıda bulundu! "Şimdi olacak gibi hazır olun"
Japon deprem uzmanı Marmara depremi için uyarıda bulundu! "Şimdi olacak gibi hazır olun" 32 yıldır Türkiye’de yaşayan Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul depreminin ne zaman olacağını kimsenin yüzde 100 bilemeyeceğini söyleyerek, “Bir sene içinde de olabilir, on sene içinde de... Ama hemen şimdi hazır olunmalı” dedi.
22.08.2023 Yaşam
New York'ta hareket halindeki metronun önüne itildi! Türk sanatçı yaşam mücadelesi veriyor
New York'ta hareket halindeki metronun önüne itildi! Türk sanatçı yaşam mücadelesi veriyor New York’ta hareket halindeki metronun önüne ittirilen Türk sanatçı Emine Yılmaz Özsoy, yaşam mücadelesi veriyor. Saldırgan hâkim karşısına çıkarken arkadaşları Emine için yardım kampanyası başlattı.
26.05.2023 Dünya
Trump cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulundu, 5 milyon dolar tazminat cezası aldı
Trump cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulundu, 5 milyon dolar tazminat cezası aldı ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, yazar E. Jean Carroll’a cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulanarak 5 milyon dolar tazminat ödemesine karar verildi. Öte yandan Trump’ın Sözcüsü Steven Cheung, eski ABD Başkanı'nın temyize gideceğini söyledi.
9.05.2023 Dünya
Foncu müdürü 3 gün rehin almışlar! 80 milyon dolarlık vurgunda şok detaylar
Foncu müdürü 3 gün rehin almışlar! 80 milyon dolarlık vurgunda şok detaylar Aralarında futbolcuların da bulunduğu 80 milyon dolarlık fon skandalında banka müdürü Seçil Erzan'ın diğer yöneticiler tarafından rehin alındığı ve kendilerini kurtarmak için tek yanlı beyanat aldıkları öne sürüldü.
28.04.2023 Gündem
Cenk Tosun imzayı atıyor! 1.7 milyon euro maaş alacak
Cenk Tosun imzayı atıyor! 1.7 milyon euro maaş alacak MLS ekiplerinden resmi transfer teklifi alan Cenk Tosun, Beşiktaş'la yola devam kararı aldı.
12.03.2023 Beşiktaş
Cenk Tosun transferinde 'Aboubakar' kriteri çıktı! 6'da biri kadar...
Cenk Tosun transferinde 'Aboubakar' kriteri çıktı! 6'da biri kadar... MLS ekibi Chicago Fire’ın 2 milyon dolar teklif ettiği Cenk Tosun'un durumu sezon sonunda netlik kazanacak. Aboubakar'ın 6'da 1'i kadar kazanan tecrübeli futbolcunun maaşı lig biter bitmez yeniden masaya yatırılacak.
8.03.2023 Beşiktaş
Geldiği gibi gidiyor! Yeni takımı bile belli oldu
Geldiği gibi gidiyor! Yeni takımı bile belli oldu Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Cenk Tosun için MLS kulübü Chicago Fire 2 milyon dolarlık transfer teklifinde bulundu.
7.03.2023 Beşiktaş
Şubat ayı ihracat rakamları belli oldu
Şubat ayı ihracat rakamları belli oldu Ticaret Bakanlığı 2023 yılı Şubat ayı ihracat rakamlarını açıkladı. Buna göre 2023 yılı Şubat ayında ihracat, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre %6,4 azalışla 18,6 milyar dolar olarak gerçekleşti.
2.03.2023 Ekonomi
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Günlük kazancı 2 milyon dolar! 'Google daha çok kişiyi kovmalı'
Günlük kazancı 2 milyon dolar! 'Google daha çok kişiyi kovmalı' Merhum Kraliçe 2. Elizabeth tarafından şövalye ilan edilen bir İngiliz iş adamı, henüz geçen hafta 12 bin kişiyi işten çıkarmış olan Google'ın daha fazla kişiyi işten çıkarması gerektiğini söylüyor.
30.01.2023 Bilim ve Teknoloji
Gaziantep FK'da ayrılık! Vali Gül duyurdu
Gaziantep FK'da ayrılık! Vali Gül duyurdu Gaziantep Valisi Davut Gül, sıkıntılı günlerden geçen Gaziantep Futbol Kulübü'nü ziyaret etti. Vali Gül, Gaziantep FK'daki ayrılığı da duyurdu.
27.01.2023 Gaziantepspor
Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI ücretsiz mi? Lensa nasıl kullanılır? Fotoğrafı avatar yapma programı Lensa AI nereden indirilir?
Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI ücretsiz mi? Lensa nasıl kullanılır? Fotoğrafı avatar yapma programı Lensa AI nereden indirilir? Sosyal medyada yeni bir akım başladı. Fotoğrafları avatara çevirme akımı büyük ilgi görüyor. Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI’yi kısa sürede milyonlarca kişi telefonuna indirdi. Instagram kullanıcılarının büyük ilgi gösterdiği Lensa AI uygulamasında yapılan fotoğrafların avatar ve anime halleri şimdiden paylaşım rekoru kırıyor. Aralık ayının ilk 5 gününde kullanıcılar sadece Lensa AI'ın uygulama içi alımlarında toplam 8,2 milyon dolar harcadı. Peki, Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI ücretsiz mi? Lensa nasıl kullanılır? Fotoğrafı avatar yapma programı Lensa AI nereden indirilir? İşte Lensa AI kullanımı ve indirme linki!
13.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Hastanede skandal! Yaşlı kadına 'böbreğinin karşılığı' deyip yüzüne para saçtılar
Hastanede skandal! Yaşlı kadına 'böbreğinin karşılığı' deyip yüzüne para saçtılar İstanbul Ataşehir’de bulunan bir özel hastanede personellerin, yoğun bakımda yatan yaşlı kadınla yaptıkları gayri ahlaki konuşma ve 'böbreğini alacağız' diyerek kadının yüzüne para saçmaları, cep telefonu kamerasına yansıdı. Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sağlık hizmeti ilkeleri ve insanlıkla bağdaşmayacak davranışların gösterildiği özel hastanenin faaliyeti durdurulmuştur. Suçlular müstahak oldukları cezayı alacak. Sağlıkta güven sarsıcı hiçbir fiile toleransımız yoktur. Mesleğimizin gerçek mensuplarının üzüntüsü tarif edilemez." dedi.
5.10.2022 Yaşam
Eski ABD Başkanı Trump ve 3 çocuğuna dolandırıcılık davası açıldı
Eski ABD Başkanı Trump ve 3 çocuğuna dolandırıcılık davası açıldı Eski ABD Başkanı Donald Trump ve 3 çocuğu Donald Trump Jr, Ivanka Trump ve Eric Trump hakkında Trump Organization'da dolandırıcılık yaptıklarına ilişkin dava açıldı.
21.09.2022 Dünya
Temmuz ayında ihracat yüzde 13,4, ithalat yüzde 41,4 arttı
Temmuz ayında ihracat yüzde 13,4, ithalat yüzde 41,4 arttı İhracat 2022 yılı Temmuz ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,4 artarak 18 milyar 551 milyon dolar, ithalat yüzde 41,4 artarak 29 milyar 240 milyon dolar olarak gerçekleşti.
29.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

2 Milyon Dolar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2 milyon dolar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.