17 Ocak

17 Ocak

Son dakika 17 ocak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 17 ocak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 17 ocak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

17 Ocak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 17 ocak gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.362 17 ocak haberi bulunmuştur. Tüm 17 ocak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Skandal görüntülerden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti
Skandal görüntülerden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünden, yaşlı bir çifti otobüste darp eden okul müdürüyle ilgili yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bilgi verilmesine müteakip adı geçen okul müdürü 17 Ocak 2024 tarihi itibariyle açığa alınmıştır ve idari tahkikat başlatılmıştır" denildi.
29.02.2024 Gündem
Seçmen kağıtları ne zaman dağıtılacak, nerede oy kullanacağım? YSK seçmen kaydı sorgulama ekranı!
Seçmen kağıtları ne zaman dağıtılacak, nerede oy kullanacağım? YSK seçmen kaydı sorgulama ekranı! 31 Mart 2024 Yerel seçimleri için geri sayım başlarken hazırlıklar tamamlanıyor. 4-17 Ocak 2024 tarihlerinde askıya çıkarılan seçmen kağıtlarında isimlerini kontrol etmek isteyen ve adres değişikliği yapmak isteyenler "seçmen kağıdı sorgulama ekranı" araştırmalarına başladılar. YSK seçmen kaydı ysk.gov.tr üzerinden sorgulanabilecek. İşte seçmen kaydı sorgulama ekranı ysk.gov.tr
20.02.2024 Gündem
Beyin tümörü nedeniyle ameliyat olmuştu! Saatler süren operasyonun ardından Şimal'den ilk mesaj!
Beyin tümörü nedeniyle ameliyat olmuştu! Saatler süren operasyonun ardından Şimal'den ilk mesaj! 2 yıl önce meme kanserine yakalanan ve uzun bir tedavi sürecinden sonra sağlığına kavuşan 37 yaşındaki şarkıcı Şimal, beyninde tümör tespit edildiğini duyurmuştu. 17 Ocak'ta acil ameliyata alınan Şimal, saatler süren operasyonun 9. gününde 'iyiyim' mesajı verdi.
27.01.2024 Magazin
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum Muğla'da 2010 yılında turizmci Ahmet Bayer'e ait villanın balkonundan düşüp ölen manken Aslı Baş'ın (32) babası Mehmet Baş (76), öldürüldüğünü ileri sürdüğü kızı için 14 yıldır hukuk mücadelesi verdiğini söyledi. Sanıklar hakkındaki beraat kararının Yargıtay'da olduğunu aktaran Baş, “Bu mücadeleyi verirken kızım geri gelmeyecek. Güçlünün adaleti değil, adaletin, hukukun gücünü istiyorum" dedi.
26.01.2024 Gündem
Fırlatma töreni canlı yayın NASA izle: Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu hangi kanalda, saat kaçta?
Fırlatma töreni canlı yayın NASA izle: Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu hangi kanalda, saat kaçta? Fırlatma töreni canlı izle! Astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu bu gece başlıyor. Axiom Mission 3 ekibi, Uluslararası Uzay İstasyonu'na gönderilecek. 17 Ocak'ı 18 Ocak'a bağlayan gece saat 01:11'de planlanan uçuş için geri sayım başladı. Fırlatma töreni canlı yayınla birçok yerden izlenebilecek. Vatandaşlar, "İlk Türk astronot saat kaçta uzaya gidecek, uzay yolculuğu hangi kanalda başlayacak?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Alper Gezeravcı'nın uzay fırlatma canlı yayın izle ekranı...
18.01.2024 Gündem
CENTCOM: Fırlatmaya hazırlanan 14 balistik füze imha edildi
CENTCOM: Fırlatmaya hazırlanan 14 balistik füze imha edildi ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yemen’de Husiler tarafından fırlatmaya hazırlanan 14 balistik füzenin, düzenlenen saldırıda imha edildiğini duyurdu.
18.01.2024 Dünya
ZTK bugün:  17 Ocak Çarşama hangi takımların maçı var? Ziraat Türkiye Kupası'nda kimin maçı var?
ZTK bugün: 17 Ocak Çarşama hangi takımların maçı var? Ziraat Türkiye Kupası'nda kimin maçı var? Sporda bugün... Ziraat Türkiye maçında maçlar devam ediyor. Ekranlara bugün gelecek maçlar Kupa takviminde yer aldı. Futbolseverler, "Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün kimin maçı var?" araştırması da başladı. Peki Ziraat maçları hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?
17.01.2024 Futbol
Tuva Cihangir Atasever kimdir? Tuva isminin anlamı ne demek, uzay yolculuğundan Tuva Cihangir Atasever neden ayrıldı?
Tuva Cihangir Atasever kimdir? Tuva isminin anlamı ne demek, uzay yolculuğundan Tuva Cihangir Atasever neden ayrıldı? Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ile beraber yedek olarak Tuva Cihangir Atasever’in uzay yolculuğunda olup olmayacağı merak ediliyor. SpaceX Falcon 9 roketi, Ax-3 mürettebatını SpaceX Dragon uzay aracıyla NASA'nın Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'ndeki Fırlatma Kompleksi 39A'dan ISS'ye bu gece saat 01.11'de fırlatılacak. Axiom Space'in ISS'ye göndereceği "Ax-3" görevi için 4 kişilik mürettebat arasında Gezeravcı'nın yanı sıra 3 kişi daha yer alacak. Yedek olarak seçilen Cihangir Atasever’in ekipteki akıbeti sorgulanıyor. Peki, Tuva Cihangir Atasever uzay yolculuğunda olacak mı, neden ayrıldı? Yedek seçilen Tuva Cihangir Atasever kimdir?
17.01.2024 Gündem
Astronotun uzayda bir günü: Günde 15 kez güneşin doğuşu ve batışını izliyorlar! Astronotlar uzayda ne yapar?
Astronotun uzayda bir günü: Günde 15 kez güneşin doğuşu ve batışını izliyorlar! Astronotlar uzayda ne yapar? İlk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu bu gece başlıyor. 17 Ocak'ı 18 Ocak'a bağlayan gece saat 01:11'de tarihi bir ana tanıklık edilecek. Tarihte ilk kez bir Türk'ün uzay yolculuğu sonrası da astronotların uzaydaki hayatı merak konusu oldu. Uluslararası Uzay İstasyonu'nun dünya çevresinde 90 dakikada bir tur atması astronotlara günde 15 kez güneşin doğuşu ve batışını izleme imkanı veriyor. Peki astronotlar uzayda ne yapar? İşte detaylar...
17.01.2024 Yaşam
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli Tunceli'nin 5 ilçesi ile Bingöl’ün 2 ilçesinde yoğun kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
16.01.2024 Gündem
17 Ocak yoklama alınacak mı? 17 Ocak okullarda yoklama alınır mı 2024, dersler işlenecek mi?
17 Ocak yoklama alınacak mı? 17 Ocak okullarda yoklama alınır mı 2024, dersler işlenecek mi? 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona ediyor. Öğrenciler "dönem sonu faaliyet haftası" kapsamında okullara gitmeye devam ediyor. Bu hafta boyunca okullarda ders işlenmeyecek ve öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Ancak öğrenciler yoklama alınıp alınmayacağını sorgulamaya devam ediyor. Peki, 17 Ocak yoklama alınacak mı? 17 Ocak okullarda yoklama alınır mı 2024, dersler işlenecek mi?
16.01.2024 Eğitim
Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğu başlıyor: Nefesler tutuldu!
Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğu başlıyor: Nefesler tutuldu! Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kaldı. 17 Ocak’ı 18 Ocak’a bağlayan gece 01.11’de (TSİ) ilk kez bir Türk astronot uzaya fırlatılacak. Fırlatma töreni nedeniyle nefeslerin tutulacağı o anlar, İstanbul ve Ankara’daki meydanlardan da takip edilebilecek.
16.01.2024 Ekonomi
‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ başvuruları başladı
‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ başvuruları başladı ‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ programı başvuruları başladı. Projeye; lisans 3’üncü ve 4’üncü sınıf, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile yeni mezun olan ve kendini teknoloji alanında geliştirmeye hazır olan herkes katılabilecek.
11.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Uzay Ajansı paylaşımı: Gurur duy Türkiye
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Uzay Ajansı paylaşımı: Gurur duy Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Uzay Ajansı'nın ilk Türk astronot Alper Gezeravcı için hazırladığı videoyu paylaştı.
10.01.2024 Gündem
Futbolseverler Real Madrid - Atletico Madrid derbisine doyacak!
Futbolseverler Real Madrid - Atletico Madrid derbisine doyacak! İspanya Süper Kupası’nın yarı final ayağında Real Madrid ile Atletico Madrid karşı karşıya gelecek ki Arda Güler'in de kadrosunda yer aldığı Real Madrid daha sonra da rakibiyle Kral Kupası'nda ve ligde yakın tarihlerde tekrar karşılaşacak.
10.01.2024 Süper Lig
Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğu! Tarihi ve saati açıklandı
Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğu! Tarihi ve saati açıklandı Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, 17 Ocak’ı 18 Ocak’a bağlayan gece saat 01.11’de AX-3 mürettebatı ile birlikte Uluslararası Uzay İstasyonuna hareket edecek.
4.01.2024 Gündem
Seçmen listeleri askıya çıkıyor
Seçmen listeleri askıya çıkıyor 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için seçim takviminin belli olmasının ardından seçmen listeleri 4 Ocak itibariyla askıya çıkarılacak. Vatandaşlar listelerin askıdan kalkacağı 17 Ocak Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar itiraz edebilecek.
3.01.2024 Gündem
Fatih Terim'in ilk transferi belli oldu! Süper Lig yıldızını alacak
Fatih Terim'in ilk transferi belli oldu! Süper Lig yıldızını alacak Panathinaikos'la anlaşan Fatih Terim, ilk transferini Süper Lig devinden yapmayı planlıyor.
27.12.2023 Galatasaray
MEB resmen duyurdu! Mazerete bağlı yer değiştirme başvuru tarihleri belli oldu
MEB resmen duyurdu! Mazerete bağlı yer değiştirme başvuru tarihleri belli oldu Millî Eğitim Bakanlığınca kadrolu öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazereti ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değişikliği başvuruları, 2-8 Ocak 2024 tarihleri arasında alınacak, atamalar ise 18 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.
27.12.2023 Gündem
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur programı belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur programı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur karşılaşmaları, 16 Ocak Salı, 17 Ocak Çarşamba ve 18 Ocak Perşembe günü oynanacak.
Türk astronotun uzaya gidişi 17 Ocak'a ertelendi
Türk astronotun uzaya gidişi 17 Ocak'a ertelendi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın uzaya gidiş tarihinin 17 Ocak 2024'e ertelendiğini duyurdu.
21.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Yurt içi seçmen listeleri 4 Ocak'ta askıda olacak
Yurt içi seçmen listeleri 4 Ocak'ta askıda olacak Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), Yurt İçi Seçmen Kütüğü'nün güncelleştirilmesine ilişkin usul ve esasları belirleyen genelge Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.12.2023 Gündem
Yaya geçidinde Sıla'ya çarpıp ölümü neden olan sürücünün yargılandığı davada karar çıktı
Yaya geçidinde Sıla'ya çarpıp ölümü neden olan sürücünün yargılandığı davada karar çıktı Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaya geçidinde lise öğrencisi Sıla Akgül'e (15) çarpıp, ölümüne neden olan otomobil sürücüsü Tolga Yağcı'nın (30) 'taksirle ölüme neden olma suçundan' 6 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada karar çıktı. Hakim, Yağcı'ya önce 4 yıl hapis cezası verdi ardından 'iyi hal' indirimiyle bu cezasını 3 yıl 4 aya indirip, 24 ayda ödenmek üzere 24 bin 300 lira para cezasına çevirdi.
19.10.2023 Gündem
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 11'ler belli oldu
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 11'ler belli oldu Süper Lig'in son haftasında NEF Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ile Fenerbahçe 397.kez derbi heyecanı yaşayacak. Bu kritik mücadelede iki takımın 11'leri belli olurken, karşılaşmayı Abdülkadir Bitigen yönetecek.
4.06.2023 Galatasaray
Banka müdüründen milyonluk vurgun! 19 yıl yakalanmadı, sadece 12 gün hapis yattı
Banka müdüründen milyonluk vurgun! 19 yıl yakalanmadı, sadece 12 gün hapis yattı İstanbul'da bir banka şubesinde müdür olarak çalışırken zimmetine 4,5 milyon dolar ve 500 bin sterlin geçirdiği iddiasıyla 19 yıl firari olarak aranan, 'binbir surat' lakaplı Elbeyi Alemdağ (61) tek hamlesiyle yakayı ele verdi. 19 yıl boyunca yakalanmayan Alemdağ ile ilgili mahkemeden flaş bir karar çıktı. İşte haberin detayları...
16.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

17 Ocak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 17 ocak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.