17 Mayıs

17 Mayıs

Son dakika 17 Mayıs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 17 Mayıs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 17 Mayıs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

17 Mayıs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 17 mayıs gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.168 17 mayıs haberi bulunmuştur. Tüm 17 mayıs haberleri aşağıda listelenmiştir.
108. dönem Özel Güvenlik Sınav (ÖGG) soruları ve cevapları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG 108. sınav sonuçları
108. dönem Özel Güvenlik Sınav (ÖGG) soruları ve cevapları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG 108. sınav sonuçları 108. ÖGG dönem soruları ve cevapları açıklandı mı, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonuçları ve cevap anahtarı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. 27 Nisan Cumartesi günü 108.dönem Özel Güvenlik Temel Eğitimi ve 84. Yenileme Eğitimi sınavları düzenlendi. 100 soru sorulan sınavda soruların doğru cevapları sorgulanıyor. Sınavın değerlendirmesi yapılırken yanlış cevaplar doğru yanıtları etkilemeyecek. Peki, 108. dönem Özel Güvenlik Sınav (ÖGG) soruları ve cevapları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
27.04.2024 Yaşam
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı!
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı! İzmir'in Bayraklı ilçesinde Akciğer kanseri olan N.C., Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale’ye duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı.
26.04.2024 Gündem
Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS bursu ne kadar 2024, bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları
Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS bursu ne kadar 2024, bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları Bursluluk sınavı giriş belgeleri MEB tarafından erişime açıldı. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için geri sayım devam ederken sınav giriş belgesinin nasıl ve nereden alındığı, İOKBS bursunun ne kadar olduğu ile kaç soru sorulacağına dair detaylar da gündeme geldi. İşte bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları ile Bursluluk sınavı ne zaman, sorusunun yanıtı…
18.04.2024 Yaşam
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Yoğun bakımda tedavi gören hastaya cinsel saldırı! Mahkemenin kararına aileden itiraz
Yoğun bakımda tedavi gören hastaya cinsel saldırı! Mahkemenin kararına aileden itiraz İzmir'de, Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören ve erkek hemşirenin cinsel saldırısına uğrayan 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C.'nin (63) yakınları, hastaneye 2 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı. Mahkeme, 600 bin TL tazminat ödenmesini hükmederken, aile istinafa başvurdu. İstinaf başvuruyu reddetti ancak hakimlerden 1'i karara şerh koyup, 1 milyon TL ödenmesini istedi. Aile, kararı Danıştay'a taşıdı.
18.03.2024 Gündem
Sokak ortasında tanımadığı adamı öldürüp, 'Şizofreniyim' demişti gerçek raporla ortaya çıktı
Sokak ortasında tanımadığı adamı öldürüp, 'Şizofreniyim' demişti gerçek raporla ortaya çıktı Kocaeli'de hiç tanımadığı kişiyi sokak ortasında defalarca bıçaklayarak öldüren ve şizofren olduğunu iddia eden sanığın akli dengesinin yerinde olduğu raporla sabitlendi. Telkin sonucu olayı gerçekleştirdiğini söyleyen sanık, "Ben hala kime ne yaptığımı bilmiyorum. Aileden özür diliyorum. Sanal ile gerçek dünya arasında yapay bir şeyin içindeydim" dedi. Cumhuriyet savcısı sanığın müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
13.03.2024 Gündem
Moody's Türkiye için not kararını açıkladı
Moody's Türkiye için not kararını açıkladı Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi.
13.01.2024 Ekonomi
Moody's takvimini açıkladı! Türkiye ilk sırada, 14 gün sonra not açıklaması gelebilir
Moody's takvimini açıkladı! Türkiye ilk sırada, 14 gün sonra not açıklaması gelebilir Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 2024 yılına ilişkin not takvimini açıkladı. Türkiye için ilk rapor tarihi 12 Ocak 2024 oldu. Türkiye ekonomisi para ve mali alanda atılan adımlar ve reformların etkisiyle güçlenmesine devam ederken kredi derecelendirme kuruluşları da not takvimlerinde ilk sıraları belirledi.
29.12.2023 Ekonomi
Yoğun bakımda iğrenç istismar! Kapıyı açan hemşire gördü
Yoğun bakımda iğrenç istismar! Kapıyı açan hemşire gördü İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C. (63) adlı kadına, cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan hemşire Emre Kale'nin ilk duruşmadaki sözleri şoke etti.
1.12.2023 Corona Virüsü
Yoğun bakımdaki hastaya iğrenç istismar! Detayları şok etti
Yoğun bakımdaki hastaya iğrenç istismar! Detayları şok etti İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C. (63) adlı kadına, cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan hemşire E.K. (29) hakkında iddianame hazırlandı. E.K.cinsel istismardan önce N.C.'ye tedavisinde kullanılmayan hidromorfin içerikli bir ilaç verdikten sonra cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. E.K. 40 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanacak.
10.10.2023 Yaşam
Kasrı Şirin Antlaşması Özeti Ve Önemi... Kasrı Şirin Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Kasrı Şirin Antlaşması Özeti Ve Önemi... Kasrı Şirin Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı Devleti'nin tarihe iz bırakmış birçok antlaşmaya imza attığı bilinmektedir. Bu antlaşmalar içerisinde bazılarının ayrıca bir öneme sahip olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle Kasr-ı Şirin Antlaşması'ndan sonra ortaya çıkan sonuçların Osmanlı için olumlu olduğu görülmüştür. Ayrıca barış antlaşmaları içerisinde Osmanlı lehine kesin zaferlerden birisi olarak karşımıza çıkar. Bunun yanında doğu sınırında önemli bir tehdit ortadan kalkmıştır.
10.09.2023 Eğitim
TÜİK, Türkiye'de en çok genç nüfusa sahip ili açıkladı! İstanbul'da genç nüfus Türkiye ortalamasının altında! İşte şaşırtan rakamlar…
TÜİK, Türkiye'de en çok genç nüfusa sahip ili açıkladı! İstanbul'da genç nüfus Türkiye ortalamasının altında! İşte şaşırtan rakamlar… TÜİK, Türkiye'de en çok genç nüfusa sahip ili açıkladı. Türkiye İstatistik Kurumu, 17 Mayıs 2023 tarihinde “İstatistikli Gençlik 2022” başlıklı raporunu yayınlayarak Türkiye'deki genç nüfus sayısını yayınladı. Türkiye'de yaşlı nüfus son beş yılda yüzde 22,6 artarken, 6 milyon 895 bin 385'ten 8 milyon 451 bin 699'a çıktığı görüldü. Türkiye'de genç nüfus 2009 yılında toplam nüfusun %17,2'sini oluştururken, bu oran yüzde 15'e geriledi. Verilere göre İstanbul'da genç nüfus ortalamanın altında kaldı ve genç nüfusun en az olduğu iller arasına girdi.
19.06.2023 Gündem
Kızını boğarak öldürmüştü: 'İyi hal ve tahrik' indirimli cezaya istinaf onayı
Kızını boğarak öldürmüştü: 'İyi hal ve tahrik' indirimli cezaya istinaf onayı İzmir'de kızı Zeynep Vural'ı (29) boğarak öldürdüğü suçlaması ile 'tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulanarak 18 yıl 4 ay hapse çarptırılan Ayşe Vural'ın (59) cezası, istinaf mahkemesinde onandı.
6.06.2023 Yaşam
Zeynep'i öldüren annesine 'iyi hal ve tahrik' indirimli cezaya istinaf onayı
Zeynep'i öldüren annesine 'iyi hal ve tahrik' indirimli cezaya istinaf onayı İzmir'de kızı Zeynep Vural'ı (29) boğarak öldürdüğü suçlaması ile 'tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulanarak 18 yıl 4 ay hapse çarptırılan Ayşe Vural'ın (59) cezası, istinaf mahkemesinde onandı.
6.06.2023 Yaşam
TCG Anadolu İstanbul’dan ayrıldı: 36 günde 221 bin 622 kişi ziyaret etti
TCG Anadolu İstanbul’dan ayrıldı: 36 günde 221 bin 622 kişi ziyaret etti Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi ve Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu gemisini İstanbul’da 36 günde toplam 221 bin 622 kişi ziyaret etti. Gemi dün sabah saatlerinde İstanbul’dan ayrıldı.
2.06.2023 Gündem
Annesiyle ev hapsindeki küçük kız için inceleme
Annesiyle ev hapsindeki küçük kız için inceleme Bursa'nın Nilüfer ilçesinde oğlu ile eski kayınpederi Halil A.'yı (74) darbettiği suçlamasıyla ev hapsine çarptırılan Ülkü Akdemir'in (39), bu süreçte dışarı çıkamayan kızı P.A.A.'nın (3) durumuna ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü inceleme başlattı. İnceleme sonucunda küçük kızın devlet koruması altına alınıp, alınmayacağı belli olacak.
1.06.2023 Yaşam
Çatıdan kopan parçalar üzerine düştü; 5 gün sonra öldü
Çatıdan kopan parçalar üzerine düştü; 5 gün sonra öldü Ankara'nın Pursaklar ilçesinde kuvvetli rüzgar nedeniyle çatıdan kopan parçaların üzerine düşmesi ile ağır yaralanan Mustafa Karaoğlu (24), 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
23.05.2023 Gündem
Üniversiteden mezun olan kızı için at üstünde 5 gün yolculuk yaptı
Üniversiteden mezun olan kızı için at üstünde 5 gün yolculuk yaptı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ) okuyan kızı Zeynep Kerse'ye (22) verdiği sözü tutan, Türkiye Binicilik Federasyonu'nda lisanslı ‘endurance binicisi’ olan Selman Kerse (51), İstanbul'un Silivri ilçesinden atıyla yola çıkarak 300 kilometreden fazla yolu 5 günde gidip, ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi'nde kızıyla buluştu. Yolculuğun kendisini çok zorladığını söyleyen Kerse, "Her şey kızım içindi, çok mutluyum. Şu an çok duyguluyum, kızımla biraz özlem gidermek istiyorum. Ben sözümü tuttum kızım da sözünü tuttu okulunu bitirdi" dedi.
23.05.2023 Yaşam
Arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kadının yüzüne kezzap attı!
Arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kadının yüzüne kezzap attı! Ankara'da Mesut Cebeci (30), arkadaşlık teklifini kabul etmeyen iş arkadaşı G.T.'nin (41) otomobiline zorla binip, yüzüne kezzap attı. Yüzünde ve kolunda yanık oluşan G.T., hastaneye kaldırılıp, ameliyat edildi. Mesut Cebeci ise gözaltına alınıp, tutuklandı.
23.05.2023 Yaşam
Kraliçe'nin 10. bölüm fragmanına Deniz'in intikamı damga vuruyor!
Kraliçe'nin 10. bölüm fragmanına Deniz'in intikamı damga vuruyor! Deniz, Ateş için önemli olan bir gecede Gaye ile ilgili planını devreye sokuyor!
22.05.2023 Televizyon
Sahte polis ve savcılardan akılalmaz oyun! Dolandırıcılar anbean görüntülendi
Sahte polis ve savcılardan akılalmaz oyun! Dolandırıcılar anbean görüntülendi İstanbul'da telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis ya da savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan 3 şüpheli yakalandı. Şüpheliler adliyeye sevk edilirken, mağdurlardan paraları aldıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 
20.05.2023 Yaşam
CHP'de Onursal Adıgüzel'in yerine Devrim Barış Çelik getirildi
CHP'de Onursal Adıgüzel'in yerine Devrim Barış Çelik getirildi CHP'de Parti Meclisi üyesi Devrim Barış Çelik, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atandı.
18.05.2023 Gündem
YÖK'ten bahar dönemi açıklaması: Sınavlar 1 Haziran'dan sonra yapılacak
YÖK'ten bahar dönemi açıklaması: Sınavlar 1 Haziran'dan sonra yapılacak YÖK'ten yapılan açıklamaya göre, üniversitelerde bahar dönemi sınavlarının 1 Haziran'dan sonra yapılmasına karar verildi.
18.05.2023 Eğitim
Bakan Soylu: İstanbul'da 386 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi
Bakan Soylu: İstanbul'da 386 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Başakşehir, Beylikdüzü ve Silivri ilçeleri başta olmak üzere ilçelerde 17 Mayıs’ta yapılan operasyonlarda toplam 386 kilo uyuşturucu madde yakalandığını duyurdu.
18.05.2023 Gündem
İtalyan basınını bile çıldırttı: Zaniolo aklını kaybetti
İtalyan basınını bile çıldırttı: Zaniolo aklını kaybetti İstanbulspor maçında gördüğü kırmızı kartla Sarı Kırmızılı camiada büyük tepki toplayan Zaniolo, İtalyan basını tarafından da sert bir dille eleştirildi.
18.05.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

17 Mayıs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 17 mayıs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.