Efes-2022 tatbikatı Yunanistan'ın ödünü kopardı: Türklerin Yunan adalarına çıkarmasını izleyecekler!
Efes-2022 tatbikatı Yunanistan'ın ödünü kopardı: Türklerin Yunan adalarına çıkarmasını izleyecekler! Yunanistan'ı panikleten Efes-2022 tatbikatını Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın yanı sıra 10'u aşkın ülkenin savunma bakanı, genelkurmay başkanı da yerinde izledi. Dev tatbikat Atina'da depreme neden olurken, Yunan medyasında da ilk haber oldu. 'Türk provokasyonu bugün doruğa çıkıyor' ve 'Gerçek mermilerle atış ve adalara çıkarma' manşetleri atıldı.
9.06.2022 Dünya
Yunanistan'a çok sert tepki! Bakan Çavuşoğlu: Adaların egemenliği tartışılacaktır
Yunanistan'a çok sert tepki! Bakan Çavuşoğlu: Adaların egemenliği tartışılacaktır Yunanistan ile Türkiye gerilimi ile ilgili son dakika gelişmesi! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Yunanistan bizim yazdığımız mektuplara adam gibi cevap versin. Silahsızlandırılmış bu adaların statüsünü ihlal etmediğini söylesin. Elimde belgeler var. İhlal gerekçelerinin hiçbiri geçerli değil. Bu ihlalleri sonlandırmazsa adaların egemenlik tartışmasını başlattık zaten, egemenliği tartışılır" dedi.
7.06.2022 Siyaset
Murat Bardakçı'yı kızdırdılar
Murat Bardakçı'yı kızdırdılar Habertürk'te yayınlanan ve Murat Bardakçı'nın sunduğu Tarihin Arka Odası programına, "İsmet İnönü 12 Adaları Lozan'da Yunanistan'a bıraktı" mesajları kızıdırdı.Bir kadın izleyicinin "Bastırsak alırdık" diye mesajı Bardakçı'yı kızdırdı. Bardakçı, "Halam da amcam olurdu ama olamadı işte. Ne demek bastırsak alırdık. Kime bastırıyorsun Lozan'da lan kızım" diye konuştu.
24.08.2015 Sinema-Dizi
Yunanlılar 16 Türk adasını işgal etti!
Yunanlılar 16 Türk adasını işgal etti! Kamer Genç'ten şoke eden iddia
8.02.2013 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri