104 emekli amiralin bildirisine  ilişkin soruşturmada flaş gelişme! Tutuklama talebi...
104 emekli amiralin bildirisine ilişkin soruşturmada flaş gelişme! Tutuklama talebi... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının 104 emekli amiralin bildirisine ilişkin soruşturmasında Ergun Mengi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
12.04.2021 Gündem
104 emekli amiralin bildirisi ile ilgili 4 kritik karar
104 emekli amiralin bildirisi ile ilgili 4 kritik karar Gelen son dakika haberine göre; General ve amirallerin emeklilik sonrası özlük haklarında yeni düzenlemeye gidilecek. 104 emekli amiralin yayınladığı darbe iması yapan bildirinin ardından harekete geçen AK Parti'nin, önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yaptığı Merkez Yürütme Kurulu toplantısında düzenleme ile ilgili atılacak adımlar ele alındı. Bu çerçevede idari, yasal düzenlemeler yapılması, yargısal süreçlerin yakından takip edilmesi, darbe imalı bildiri gibi girişimlere karşı toplumun daha fazla bilinçlendirilmesi kararlaştırıldı. İşte alınan son dakika kararları ve darbe bildirisine karşı 4 başlıkta mücadelenin ayrıntıları
7.04.2021 Gündem
Erdoğan'dan 'Montrö' bildirisine sert tepki: Bu işin merkezinde ana muhalefetin kendisi var!
Erdoğan'dan 'Montrö' bildirisine sert tepki: Bu işin merkezinde ana muhalefetin kendisi var! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki değerlendirme toplantısının ardından açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili tartışmaların ardından ‘bildiri’ yayımlayan 104 emekli amirale ile ilgili konuşarak, "104 kişinin içinde CHP üyesi olan var. Bu işin merkezinde aslında ana muhalefetin kendisi var." ifadelerini kullandı.
5.04.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri