1 Tl

1 Tl

Son dakika 1 tl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 1 tl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 1 tl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

1 Tl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 1 tl gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.528 1 tl haberi bulunmuştur. Tüm 1 tl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarlada kalan lahanayı ücretsiz dağıtıyor! "Dağıt dağıt bitmiyor sanki bereketleniyor"
Tarlada kalan lahanayı ücretsiz dağıtıyor! "Dağıt dağıt bitmiyor sanki bereketleniyor" Kozan’ın Hacıbeyli Mahallesi'nde bu yıl 10 dönüm araziye 27 bin 500 lahana fidesi eken üretici Haşim Taşkın tarlada kilosu 8 TL’den 1 TL’ye düşen lahanayı satamayınca kendi toplayıp köyüne dağıtma kararı aldı. 10 gündür tarladan topladığı lahanaları dağıtan Taşkın, "Dağıt dağıt bitmiyor sanki bereketleniyor" dedi.
8.04.2024 Adana
Adana'da narenciye bahçede kaldı! Kilosu 1 liradan satışa sunuluyor
Adana'da narenciye bahçede kaldı! Kilosu 1 liradan satışa sunuluyor Adana'nın Kozan ilçesinde portakal başta olmak üzere mandalina ve limon tarlada 1 TL'den alıcı bulamıyor. Onlarca dönüm portakal ve mandalina çürürken üreticiler, bahçede en az hasarın oluşması için ürünleri dalından dökmeye başladı.
5.03.2024 Adana
Adana Kozan'da yetişiyor! Meyvesi yüz güldürmedi kabuğu altın oldu
Adana Kozan'da yetişiyor! Meyvesi yüz güldürmedi kabuğu altın oldu Adana’nın Kozan ilçesinde bu yıl dalında kalan ve para etmeyen narenciyenin kabukları kurutulunca kilosu 20 liradan satılıyor.
3.02.2024 Adana
2. Sınıf Paralarımız: Paralarımız Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
2. Sınıf Paralarımız: Paralarımız Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Günlük hayatımızda alış veriş yaparken para kullanılmaktadır. Bu bağlamda her ülkenin kullanmış olduğu para birimi farklıdır. Türkiye de TL yani Türk Lirası para birimi olarak kullanılmaktadır.
25.12.2023 Eğitim
1 TL mucizesi! Buzdolabına 1 TL koymadan evden çıkmayın
1 TL mucizesi! Buzdolabına 1 TL koymadan evden çıkmayın Buzdolabına 1 TL koymanın mucizevi etkileri bulunuyor. Bunu pek çok kişi bilmiyor ancak bilenler için adeta kurtarıcı nitelikte. Bazı pratik bilgilerin hayat kurtardığı doğrudur. Konu buzdolabı olunca gıda zehirlenmesi an meselesi oluyor. Alınacak ufak önlemler ise bu sorunu ortadan kaldırıyor. Bunun için yapmanız gereken ise sadece 1 TL koymak.
15.11.2023 Yaşam
Benzine indirim var mı, motorine indirim geldi mi 31 Ağustos? Akaryakıt güncel fiyatları ne kadar, benzinin litresi kaç TL?
Benzine indirim var mı, motorine indirim geldi mi 31 Ağustos? Akaryakıt güncel fiyatları ne kadar, benzinin litresi kaç TL? Dolar kurundaki düşüş petrol fiyatlarına da yansıdı. Son günlerde yüksek ivme takip eden benzimden indirim haberi geldi. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalarda son olarak motorine 22 Ağustos tarihinde 1 TL'lik bir zam geldi. Bu zammın ardından araç sahiplerini sevindirecek indirim yapıldı.
31.08.2023 Ekonomi
Rize simidine 1 lira zam geldi
Rize simidine 1 lira zam geldi Rize’nin Coğrafi işaretli ‘Rize simidi’ne zam yapıldı. Simit 2,5 TL iken 1 lira zam gelerek 3,5 TL’ye yükseldi.
6.07.2023 Ekonomi
Metal parada ağırlık değişti, otomatlar şaşırdı
Metal parada ağırlık değişti, otomatlar şaşırdı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü artan maliyetlerin ardından yaptıkları çalışma ile kullanılan bakır, çinko ve nikelin oranları değişti. Tasarruf sağlanırken paraların ağırlık ve kalınlığı oynadı. Metal paradaki değişiklik otomatları etkiledi. Otomat üretim fabrikası müdürü Ali Kurtuluş Çelikol, "Bizim otomatlarımızın üzerine 'çalışmıyor' diye yazı yazıyorlardı. Biz kendimiz parayı otomatlara tanımlamaya başladık" dedi. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin ise, "Bankaların bankamatiklerinde böyle bir sıkıntı yok. Otomatlarla alakalı olarak ise zaten otomat üreticilerine de Merkez Bankası yeni paraları gönderiyor. Diyor ki, 'Bundan sonraki otomatlarınızı ve mevcut otomatlarınızı buna göre düzenleyin' diyor. Şayet bunlar düzenlememişse böyle sıkıntı yaşanabilir. Çünkü inceliğe ve ağırlığa hassas metaller bunlar" diye konuştu.
15.04.2023 Sağlık
Ev kadınlarının korkulu rüyasıyken gelir kapısı oldu! Fiyatları türüne göre değişiyor
Ev kadınlarının korkulu rüyasıyken gelir kapısı oldu! Fiyatları türüne göre değişiyor Antalya’da girişimci Selami Gökgöl, ev kadınlarının adeta korkulu rüyası haline gelen hamam böceklerini gelir kapısı haline getirdi. 10 metrekare alanda 10 bin adet üretilen böcekler, birçok ilden alıcı buluyor. İş başvurularını değerlendiren Gökgöl, “Telefonda iş arayan kişiye durumu anlatıyorum ‘Sorun değil’ diyor, sonra gelip eline hamam böceğini alan ‘Ben bu işi yapamam’ deyip gidiyor” dedi.
30.03.2023 Ekonomi
Eşi affetsin diye bakın ne yaptı: Ezel 35. bölüm 24. dakika 44. saniye
Eşi affetsin diye bakın ne yaptı: Ezel 35. bölüm 24. dakika 44. saniye Kocaeli’de kendisini eşine affettirmek isteyen bir vatandaş inanılmaz bir yönteme başvurdu. Kartepe ilçesindeki bir yol kenarını pankartlarla dolduran vatandaş, her bir pankarttaki yazıda eşini çok sevdiğini, hata yaptığını ve af beklediğini yazdı.
30.03.2023 Yaşam
1 TL’ye alıyor, 1.000 TL'ye satıyor! Taleplere yetişemiyor
1 TL’ye alıyor, 1.000 TL'ye satıyor! Taleplere yetişemiyor Samsun’da hediyelik eşya üreten Temel Samangül (60), 1 TL’ye toplattığı atık şişleri sanat eserine dönüştürerek, Avrupa’ya 50 euroya (1.000 TL) satıyor.
30.03.2023 Yaşam
Kartlı ödemeler yüzde 117 büyüyerek yıllık 3,7 trilyon TL’ye ulaştı
Kartlı ödemeler yüzde 117 büyüyerek yıllık 3,7 trilyon TL’ye ulaştı 2022’deki toplam kartlı ödeme tutarı 2021’e göre yüzde 117 büyüyerek 3 trilyon 708 milyar TL’ye ulaştı.
31.01.2023 Ekonomi
Kredi kartları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 17 arttı
Kredi kartları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 17 arttı Nakit kullanımının azaldığı ve kartlı ödemelerin büyüme eğilimi gösterdiği, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından yayımlanan verilerde yeniden teyitlendi. Rapora göre Türkiye'de kredi kartı sayısının 100 milyona yaklaştığı görüldü. Öte yandan kredi kartı sayısındaki artış, bir yıl öncesine kıyasla yüzde 17 oldu.
4.01.2023 Ekonomi
Ocak ayı 2023 kira artış oranı hesaplama! Ocak ayı kira artış oranı ne kadar oldu, kira zammı yüzde kaç? TEFE TÜFE kira artış oranı
Ocak ayı 2023 kira artış oranı hesaplama! Ocak ayı kira artış oranı ne kadar oldu, kira zammı yüzde kaç? TEFE TÜFE kira artış oranı Ocak ayı kira artış oranı için enflasyon verileri bekleniyordu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) milyonların merakla beklediği 2022 yılı Aralık ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) rakamlarını açıkladı. Buna göre Aralık ayında enflasyon 1.18 artış kaydetti. Yıllık ise yüzde 64.27 arttı. TÜFE'deki (2003=100) değişim 2022 yılı Aralık ayında bir önceki aya göre %1,18, bir önceki yılın Aralık ayına göre %64,27, bir önceki yılın aynı ayına göre %64,27 ve on iki aylık ortalamalara göre %72,31 olarak gerçekleşti. Peki, 2023 Ocak kira artış oranı ne kadar oldu? TEFE TÜFE Ocak ayı kira zammı kaç oldu? Kira artış oranı sınırı ne? İşte Ocak ayı kira artış oranı hesaplama!
4.01.2023 Ekonomi
Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması: Biz iki seçeneğe de varız ve hazırız
Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması: Biz iki seçeneğe de varız ve hazırız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri ister zamanında yapılsın isterse de erkene alınsın, biz iki seçeneğe de varız ve hazırız. 6'lı masayı oluşturan partilerin 6 Nisan 2023'ten önce yapılacak bir seçime sıcak bakıp, sonrası için ipe un sermesi ise demokratik ve dengeli bir siyasi tavır değildir" dedi.
3.01.2023 Gündem
7 bin liralık tableti 1 liraya alabilirsiniz! Başvuru yapmanız yeterli, mesajı silmeyin
7 bin liralık tableti 1 liraya alabilirsiniz! Başvuru yapmanız yeterli, mesajı silmeyin Vatandaşlar internet sitesi üzerinden birtakım kampanyalara katılıyor ve bazıları kazanıyor da. Ancak kazanan kişilere sonrasında şirket tarafından bir mesaj atılıyor ve ‘Sistemsel bir hata olmuş. Sehven yapılmış’ deniliyor. Böylece tablet, telefon gibi ürünler kişiye gönderilmiyor; siteye de yalnızca tüketici çekilmiş oluyor. Ancak burada dikkat çeken bir detay da var. O mesaj atılsa dahi bir tüketici 7 bin liralık tableti 1 liraya almaya hak kazandı. Başvuru yapmak yetiyor. İşte Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin'den yapılan önemli açıklama...
26.12.2022 Ekonomi
Yeni asgari ücret ne kadar oldu, asgari ücret 9 bin mi olacak? 2023 asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak?
Yeni asgari ücret ne kadar oldu, asgari ücret 9 bin mi olacak? 2023 asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? Asgari ücret zammı ne zaman belli olacak, yeni asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücrette sona gelindi. TÜRK-İŞ'in resmi asgari ücret teklifi 9 bin oldu. TÜRK-İŞ Başkanı Atalay toplantı sonrası yaptığı açıklamada 'Bu rakam olursa imzalarız, yoksa masada olmayız' ifadelerini kullandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan da buğuna işaret etti. Peki, Yeni asgari ücret ne kadar oldu, asgari ücret 9 bin mi olacak? 2023 asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak?
22.12.2022 Çalışma Hayatı
Maske davasında flaş gelişme! Tazminat kararı bozuldu
Maske davasında flaş gelişme! Tazminat kararı bozuldu Erzurum’da eczanedeki maske fiyatlarına ilişkin kullandığı 'kalpazan' ifadesi nedeniyle hakkında dava açılıp, 7 bin 500 TL tazminat cezasına çarptırılan iş insanı İbrahim Gözütok, kararı İstinaf'a taşıdı. Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Hukuk Dairesi, mahkemenin tazminat kararını bozup, flaş bir karara imza attı.
13.12.2022 Yaşam
Kartla ödeme tutarı Ekim ayında yüzde 129 arttı
Kartla ödeme tutarı Ekim ayında yüzde 129 arttı Ekim ayında yapılan toplam kartla ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 129 artarak 377,4 milyar TL oldu.
24.11.2022 Ekonomi
25 yıldır mum satarak evini geçindiriyor
25 yıldır mum satarak evini geçindiriyor Tunceli’nin Ovacık ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki Birgül Ağdoğan, 25 yıldır Munzur Gözelerinde çıra ismini verdikleri doğal mumları satarak geçimini sağlıyor.
22.11.2022 Yaşam
Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürecek gelişme! Ve başladı
Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürecek gelişme! Ve başladı 1000 Çiftçi 1000 Bereket programı kapsamında üretim yapan çiftçiler, ayçiçeği hasadına başladı.
29.09.2022 Gündem
Kartla ödeme tutarı Ağustos ayında yüzde 125 arttı
Kartla ödeme tutarı Ağustos ayında yüzde 125 arttı Banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kartlar ile ilgili açıklama geldi. Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verileri duyurdu. Kartla Ağustos ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 125 artarak 346 milyar TL oldu. Öte yandan toplam kart sayısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16'lık bir artış yaşandı ve 322 milyon adede ulaştı. İşte detaylar...
28.09.2022 Ekonomi
Elitaş: EYT mağduriyetini bu millete hediye eden Yaşar Okuyan ile Kemal Kılçdaroğlu'dur
Elitaş: EYT mağduriyetini bu millete hediye eden Yaşar Okuyan ile Kemal Kılçdaroğlu'dur AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Eliştaş, EYT ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in uzun zamandır çalıştığını kaydederek, “EYT'yi bu millete hediye eden Yaşar Okuyan ile Kemal Kılçdaroğlu'dur" dedi.
26.09.2022 Ekonomi
Rekabet Kurumu, fındık fiyatına müdahale eden firma için harekete geçti
Rekabet Kurumu, fındık fiyatına müdahale eden firma için harekete geçti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, fındık sektöründe tekel olmaya çalışan İtalyan firması hakkında Rekabet Kurumu nezdinde hukuki süreç başlattıklarını açıkladı.
13.09.2022 Ekonomi
Günlük 250 lira kazandırıyor! 'Elimiz çok yanıyor ama mecburuz'
Günlük 250 lira kazandırıyor! 'Elimiz çok yanıyor ama mecburuz' Gaziantep'in İslahiye ilçesinde biber hasadının başlaması ile birlikte işçiler, acıdan para kazanıyor. Acı biberleri çöpünden ayıran işçiler, günlük 200-250 TL para kazanıyor.
19.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

1 Tl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 1 tl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.