1 Temmuz Kararları

1 Temmuz Kararları

Son dakika 1 Temmuz kararları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 1 Temmuz kararları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 1 Temmuz kararları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

1 Temmuz Kararları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 1 temmuz kararları gelişmeleri de dahil olmak üzere 581 1 temmuz kararları haberi bulunmuştur. Tüm 1 temmuz kararları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da normalleşme kararları belli oldu
Ankara'da normalleşme kararları belli oldu Ankara Valisi Vasip Şahin başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 1 Temmuz 2021 itibarıyla uygulanacak kademeli normalleşme sürecine ilişkin kararları belirledi.
29.06.2021 Gündem
Sinemalar açık mı, kapalı mı? Sinemalar ne zaman açılacak, 1 Temmuz’da açılıyor mu?
Sinemalar açık mı, kapalı mı? Sinemalar ne zaman açılacak, 1 Temmuz’da açılıyor mu? Kademeli normalleşme sürecine 1 Temmuz’da geçileceği Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Normalleşme detaylarının belli olacağı İçişleri Bakanlığı dün yayımlandı. Genelgeye bağlı olarak Tiyatrolar ve sinemalar ne zaman açılacak, sinema salonları 1 Temmuz’da açılıyor mu, sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 1 Temmuz kararları.
29.06.2021 Gündem
Kronik hastalar ve hamileler 1 Temmuz'da işe başlayacak mı? İdari izinler kalktı mı?
Kronik hastalar ve hamileler 1 Temmuz'da işe başlayacak mı? İdari izinler kalktı mı? Kabine toplantısından çıkan kararlar sonrasında hem çalışma hayatı hem de sosyal hayata ilişkin pek çok kısıtlama 1 Temmuz itibariyle kalkacak. Tüm iş yerlerinde normal çalışma düzenine geçilecek. Özellikle, salgınla mücadelede virüsün yayılmasını engellemek amacıyla kamuda, kronik hasta olanlar, 60 yaş üstü çalışanlar ve hamilelere idari izin hakkı tanınmıştı. Kamuda görev yapan kronik hasta olanlar, 60 yaş üstü çalışanlar ve hamileler 1 Temmuz itibariyle işbaşı yapıp yapmayacağını merak ediyor. Peki, Kronik hastalar ve hamileler 1 Temmuz'da işe başlayacak mı? Hamileler, kronik hastalar ve 60 yaş üstü ne zaman işbaşı yapacak? İşte detaylar...
29.06.2021 Gündem
Sinemalar ne zaman açılıyor? Sinemalar açık mı? 1 Temmuz'da sinemalar açılacak mı?
Sinemalar ne zaman açılıyor? Sinemalar açık mı? 1 Temmuz'da sinemalar açılacak mı? Uzun bir süredir kapalı olan sinema salonları ile ilgili yeni karar bekleniyordu. Son kabine toplantısının ardından sinema salonlarının açılması kararlaştırılmıştı. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan 1 Temmuz ve sonrasını kapsayan Kademeli Normalleşme Genelgesi'nde sinema salonları ile ilgili karar da yer aldı. Peki, Sinemalar ne zaman açılıyor? Sinemalar açık mı? 1 Temmuz'da sinemalar açılacak mı? İşte sinema salonları ile ilgili detaylar...
28.06.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Temmuz'dan sonra seyahat yasağı kalkıyor mu? İşte 1 Temmuz kararları!
Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Temmuz'dan sonra seyahat yasağı kalkıyor mu? İşte 1 Temmuz kararları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında geçen hafta toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine'sinden 1 Temmuz normalleşme kararları çıkmıştı. İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz ve sonrasında geçerli olacak Kademeli Normalleşme Tedbirleri'ne ilişkin genelgeyi yayınladı. 81 il valiliğine gönderilen 1 Temmuz genelgesinin detayları araştırılıyor. Peki, Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Temmuz'dan sonra seyahat yasağı kalkıyor mu? Hafta sonu şehirler arası seyahat yasağı kalkıyor mu? İşte 1 Temmuz kararları!
28.06.2021 Gündem
Maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maskeler kalkacak mı? Maskeler ne zaman kalkacak?
Maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maskeler kalkacak mı? Maskeler ne zaman kalkacak? Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle yaklaşık 1 yılı aşkın süredir maske zorunluluğu getirilmişti. Hem vaka sayılarındaki düşüş, hem de aşılamanın hız kazanması ve aşı yaş sınırının düşmesi normale dönüş için umut oldu. Normalleşme için son Kabine toplantısından 1 Temmuz kararları çıktı. Çoğu kişi de "Maske takma zorunluluğu ne zaman kalkacak? Maske kaldırıldı mı? Maske yasağı kalktı mı?" soruları araştırırken maske ile ilgili gelişmeleri de yakından takip ediyor. Peki, Maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maskeler kalkacak mı? Maskeler ne zaman kalkacak? İşte detaylar...
22.06.2021 Gündem
1 Temmuz itibariyle kalkan yasaklar! 1 Temmuz’da yasaklar kalkıyor mu? 1 Temmuz kararları
1 Temmuz itibariyle kalkan yasaklar! 1 Temmuz’da yasaklar kalkıyor mu? 1 Temmuz kararları 1 Temmuz yasaklar kalkıyor mu? Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık ettiği toplantı sonrası yapılan açıklamada alınan yeni kararlar açıklandı. İşte 1 Temmuz itibariyle kalkan yasaklar ve 1 Temmuz kararları
21.06.2021 Gündem
Şehirlerarası seyahat kısıtlaması ile ilgili flaş karar! 1 Temmuz'dan itibaren...
Şehirlerarası seyahat kısıtlaması ile ilgili flaş karar! 1 Temmuz'dan itibaren... Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları duyurdu. Seyahat kısıtlamaları ile ilgili kararı da açıklayan Erdoğan, şehirlerarası seyahat kısıtlamalarının 1 Temmuz'dan itibaren sona ereceğini bildirdi.
21.06.2021 Gündem
18 yaş aşılama ne zaman? 18 yaş ve üstü ne zaman aşılanacak? İşte Kabine toplantısı kararları!
18 yaş aşılama ne zaman? 18 yaş ve üstü ne zaman aşılanacak? İşte Kabine toplantısı kararları! Türkiye'de yeni dönem başlıyor. Milyonların beklediği Kabine toplantısı sonra erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında toplanan Kabine toplantısında kritik kararlar alındı. Türkiye'nin kademeli normalleşme sonrası yeni adımları netleşti. Aşılama çalışmaları ile ilgili bilgi veren Recep Tayyip Erdoğan kararları 1 Temmuz itibariyle alınacak tedbirleri tek tek açıkladı. Peki, 18 yaş aşılama ne zaman? 18 yaş ve üstü ne zaman aşılanacak? İşte son kabine toplantısından çıkan kararlar...
21.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında merak edilenleri yanıtladı. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki anlaşmazlık nasıl çözülecek? 8. Yargı Paketi hangi düzenlemeleri içeriyor, ne zaman yürürlüğe girecek? Kamuoyunun yakından takip ettiği davalarda süreç nasıl işleyecek? Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli başlıklar CNN TÜRK canlı yayınında değerlendiriliyor.
20.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir dönüşü uçakta gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplantımız kapsamında akdedilen anlaşmalar, ki 13 anlaşma ve ortak bildiri, iş birliğimizi geliştirme yönündeki kararlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Kardeşim Tebbun'la imzaladığımız ortak bildiriyle konseyimizin adını, “stratejik” tanımlamasını eklemek suretiyle “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” olarak yeniden belirledik." dedi.
22.11.2023 Ekonomi
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz
Bahçeli'den '50+1' açıklaması: Dün ne demişsek bugün de aynı görüşteyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumharbaşkanı Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçimi için zorunlu olan 50+1 kuralıyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, dün ne demişsek bugün aynı çizgide, aynı düşüncede, aynı görüşteyiz. Ancak Cumhur İttifakı olarak konuşup tartışarak orta yolun, makul çözümün, yeni sistemin doğasını zedelemeyecek tamirat ve onarımın karşılıklı anlayış ve uzlaşmayla yapılacağının inancına ve iradesine de sahibiz" dedi.
21.11.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi (AYM) ile Yargıtay arasındaki tartışmalara ilişkin, "Anayasa Mahkemesi Başkanı, zillet ittifakının yüksek yargıya yuvalanmış hastalıklı koludur. Bunu reddediyoruz, bu kişinin haddini ve hududunu çok açık şekilde aştığını düşünüyoruz. Anayasa Mahkemesi kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalıdır" dedi.
14.11.2023 Gündem
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Yüksek Askeri Şura toplantısında Genelkurmay Başkanlığı’na 2. Ordu Komutanı Org. Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na Org. Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ise Org. Ziya Cemal Kadıoğlu getirildi.
4.08.2023 Gündem
Musa Avsever kimdir, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever aslen nerelidir, kaç yaşında? Musa Avsever Genelkurmay Başkanı mı oldu? Orgeneral Avsever’in hayatı…
Musa Avsever kimdir, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever aslen nerelidir, kaç yaşında? Musa Avsever Genelkurmay Başkanı mı oldu? Orgeneral Avsever’in hayatı… Kara Kuvvetleri Komutanı Musa Avsever kimdir, nereli, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı kararları için araştırmalar devam ediyor. Yaşar Güler'in Milli Savunma Bakan olmasıyla Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Musa Avsever Genelkurmay Başkanı olarak da görevlendirilmişti. Genelkurmay başkanlığını asli olarak yapacak isim bu toplantıda belli olacak. Peki, Musa Avsever kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever hayatı…
3.08.2023 Gündem
Merkez Bankası gelecek için rotayı çizdi! Tam not aldı
Merkez Bankası gelecek için rotayı çizdi! Tam not aldı Merkez Bankası’nın yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan, fiyat istikrarını sağlamada kararlı olduklarını, faiz artırımının yanı sıra parasal ve miktarsal sıkılaştırma araçlarını kullanacaklarını söyledi. İşte Merkez Bankası Başkanı Erkan'ın açıklamalarından dikkat çeken detaylar...
28.07.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek: Enflasyonla mücadelemiz sürüyor
Bakan Şimşek: Enflasyonla mücadelemiz sürüyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Merkez Bankası'nın bugün açıkladığı kararlar cari açığı azaltmaya ve enflasyonu orta vadede düşürmeye yöneliktir. Sınırlı kaynaklarımızı ihracata ve yatırımlara kanalize etmeye devam edeceğiz" dedi.
25.07.2023 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan yeni sıkılaştırma hamlesi
Merkez Bankası'ndan yeni sıkılaştırma hamlesi Merkez Bankası, seçici kredi ve miktarsal sıkılaştırma adımları kapsamında bir dizi karar aldı. Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren kararlara göre, taşıt kredilerinde yüzde 3 olan büyüme sınırı yüzde 2 olarak belirlendi. İhtiyaç kredilerinde ise yüzde 3 sınırı korundu.
24.07.2023 Ekonomi
KKM’de zorunlu karşılık yüzde 15 oldu! İlk adım atıldı
KKM’de zorunlu karşılık yüzde 15 oldu! İlk adım atıldı Para Politikası Kurulu (PPK) açıklamasında sinyali verilen miktarsal sıkılaştırmada ilk adım adıldı.
22.07.2023 Ekonomi
Borsa rekora doymuyor! 1 ayda 1.1 milyar dolarlık yatırım
Borsa rekora doymuyor! 1 ayda 1.1 milyar dolarlık yatırım Borsa İstanbul, bayram tatili sonrasındaki ilk işlem haftasını yeni rekor ve zirve denemeleriyle geçirdi. Geçtiğimiz bir ayda yabancı yatırımcıların aldıkları hisse senedi toplamı 1.1 milyar dolar oldu. Öte yandan Borsa İstanbul’da olumlu gelişmelerin belli ölçüde fiyatlandığı, önemli direnç noktalarına yaklaşıldığı uyarısını da yapmak gerekecek. Bununla birlikte BIST100 Endeksi hisseleri fiyat kazanç oranı 6.3-6.4 civarında seyrediyor.
9.07.2023 Ekonomi
Davutpaşa patlaması davasında sanıklar yeniden dinlendi
Davutpaşa patlaması davasında sanıklar yeniden dinlendi  Davutpaşa'da 31 Ocak 2008'de 21 kişinin hayatını kaybettiği, 115 kişinin de yaralandığı maytap atölyesi patlamasına ilişkin davada 4 sanık yeniden dinlendi. Zeytinburnu Belediyesi eski İmar ve Şehircilik Müdürü Şevket Yıldırım, "Benim bu olayla ilgili hiçbir dâhilim yok. Burası imara uygun olarak ruhsatını almıştır. Bizim o dönem önceliğimiz ruhsatsız yapılardı" dedi. Patlamada oğlunu kaybeden Adnan Saday ise, "16 yıldır benim oğlum toprakta bunun hesabını sormaya geldim. Ben bir babayım. Kim ne yaptıysa cezasını çekecek. Bizim yüreğimiz yanıyor. İnsan öldürmek kolay mı?" diye konuştu. 
6.06.2023 Gündem
Van Gölü'ndeki inci kefali stoku 50 bin tona çıktı
Van Gölü'ndeki inci kefali stoku 50 bin tona çıktı Van Gölü'nün tuzlu ve sodalı suyunda yaşayabilen inci kefalinin üreme dönemindeki göç yolculuğu, jandarmanın karadan dron, havadan ise bot ile sulak alanlarda 7 gün 24 saat sürdürdüğü koruma çalışmasıyla devam ediyor. Alpaslan Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferit Ayas, "2000'li yılarda akarsulara giren balık sayısı yüzde 90 oranında azalmıştı. Denetimlerle, kaçak avcılık sonucunda nesli tükenme noktasına gelen göldeki inci kefali stoku, alınan tedbirler sayesinde bugün itibarıyla gölde 50 bin tona yaklaştı" dedi.
6.06.2023 Yaşam
Genelkurmay Başkanlığı'na Musa Avsever atandı
Genelkurmay Başkanlığı'na Musa Avsever atandı İletişim Başkanlığı, Genelkurmay Başkanlığına Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever'in atandığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Avsever mevcut görevi uhdesinde kalmak suretiyle yerine bir isim atanıncaya kadar Genelkurmay Başkanı olarak görevlendirilmiştir." denildi.
5.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

1 Temmuz Kararları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 1 temmuz kararları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.