1. derece akraba kimdir? Yeni evim kampanyası başvuruları ne zaman başlayacak, orta gelirliye konut kampanyası başvurusu nasıl yapılır, şartları neler?
1. derece akraba kimdir? Yeni evim kampanyası başvuruları ne zaman başlayacak, orta gelirliye konut kampanyası başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? Orta gelirliye yönelik konut kampanyasının detayları Bakan Nebati ve Bakan Kurum tarafından paylaşıldı. Yeni Evim kampanyası sadece sıfır konutlar için geçerli olacak, azami vade süresi 15 yıl, faiz oranı da 0,69 olacak. Banka finansmanı sadece sıfır konutlara sağlanacak. Orta gelirlilere yönelik bu çalışmada, "1. Derece yakını eğer konut sahibi ise vatandaş bu kampanyadan yararlanamayacak" şeklinde bir madde var. Peki, Yeni evim kampanyası başvuruları ne zaman başlayacak, orta gelirliye konut kampanyası başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? 1. derece akraba kimdir?
4.01.2023 Ekonomi
Memurlara güzel haber!
Memurlara güzel haber! Türkiye'de 3 milyon memur ve 2 milyon memur emeklisi toplu sözleşmeye girecek. Yeni mali ve sosyal haklar gelecek. Memurlara 1 derece verilmesi de gündemde. Böylece maaşlara zam da gelmiş olacak.
4.05.2019 Ekonomi