Gazete Vatan Logo

Ziraat Bankası 6 ay sonra ödemesi kredi başvurusu sorgulama! Temel İhtiyaç Kredi başvuru takibi nasıl yapılır? 4 milyon 200 binden fazla vatandaş başvurdu!

Temel İhtiyaç Kredisi onaylandı mı? 6 ay ertelemeli bireysel ihtiyaç destek kredisi sonuçları nasıl sorgulanır? 10 bin TL destek kredisi hesaplara yattı mı? Soruları 6 ay ertelemeli 10 bin TL destek kredisi başvurusu yapanlar tarafından merak ediliyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank başvuru sonuçları değerlendirilmeye devam ediyor. Aylık hane geliri 5 bin liranın altında olan kişilerin başvurduğu bireysel temel ihtiyaç kredisi işlemi tamamlananlar başvurularını, başvuru sonuç ekranı üzerinden görebilecek. İşte 10000 TL 36 ay vadeli kredisi başvurusu sorgulama…

Ziraat Bankası 6 ay sonra ödemesi kredi başvurusu sorgulama! Temel İhtiyaç Kredi başvuru takibi nasıl yapılır? 4 milyon 200 binden fazla vatandaş başvurdu!

6 ay ödemesi 10 bin TL destek kredisi veren kamu bankalarının kredi işlemleri sürüyor. Kamu bankaları kişi başı 5 bin, 7 bin 500 ve 10 bin liralık seçeneklerle başvuru ve değerlendirme sürecini devam ettiriyor. 6 ay ertelemeli 10 bin TL kredi başvuruları Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank internet siteleri üzerinden alınabiliyor. Peki, 10000 TL 6 ay ödemesiz kredi başvurusu nasıl sorgulanır? Temel İhtiyaç Kredisi başvuru sorgulama ekranı açıldı mı? İşte Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank destek kredisi sorgulama…

TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU SORGULAMA EKRANI AÇILDI MI?

3 kamu bankasından temel ihtiyaç kredisi almak belli şartlara bağlandı. 0,49 faizle 6 ay geri ödemesiz 10 bin lira üst limitle ihtiyaç kredisi verecek olan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası nasıl sorgulanır.

10 bin TL bireysel destek kredisi için başvuru sonuçları, değerlendirmenin tamamlanmasının ardından başvuruda bulunan kişilere kısa mesaj olarak gönderiliyor. Başvuruda bulunan kişinin, başvurduğu bankada hesabı varsa, değerlendirme durumu mobil uygulama ve internet sitesi üzerinden görüntülenebiliyor.

Haberin Devamı

BİREYSEL DESTEK PAKETİNE 4 MİLYON 200 BİNDEN FAZLA VATANDAŞ BAŞVURDU

Bireysel destek paketine de bugüne kadar 4 milyon 200 binden fazla vatandaşın başvurduğunu aktaran Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, cuma günü itibarıyla tahsislerin başladığını ve 250 binden fazla vatandaşa 1,5 milyar liranın üzerinde tahsisin gerçekleştiğini kaydetti.

Albayrak, kamu bankaları ve Kredi Garanti Fonu (KGF) çalışanlarının hafta sonları dahil yoğun bir çaba sergileyerek bu süreçleri hızlı bir şekilde sonuçlandırmaya çalıştığını bildirdi.

Albayrak, tüm kamu bankaları çalışanlarının 7/24 esasına dayalı büyük bir gayretle bu talepleri takip ettiğini, bu bankaların kurumsal ve ticari işletmelerin 20 milyar 585 milyon lira tutarındaki kredi borcunu ve 795 bin vatandaşın da konut, ihtiyaç, araç kredisi ve kredi kartları için toplam 40,6 milyar liralık borcunu ötelediğini hatırlattı.

Bakan Albayrak, Halkbank'ın da 374 bin 674 esnafın kullanmış olduğu kredilerde, 3 ayda vadesi gelecek 3,5 milyar lira tutarındaki taksitlerini faizsiz olarak ertelediğini dile getirerek, "Kamu bankaları tüm imkanlarıyla vatandaşların yanında dururken, özel bankaların tavrı bizleri fazlasıyla üzmektedir. Birlik ve beraberliğimizin üst düzeye çıktığı bu dönemde özel bankalarımızı da bu birliğin parçası olmaya bir kez daha davet ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

VAKIFBANK DESTEK KREDİSİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

ZİRAAT BANKASI DESTEK KREDİSİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

HALKBANK DESTEK KREDİSİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı