Gazete Vatan Logo

Yüksek Sosyete 12. yeni bölümde nefes kesen sahneler!

Merakla beklenen Yüksek Sosyete 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların sevilen dizisi Yüksek Sosyete yeni bölümü ile nefesleri kesecek! Yüksek Sosyete 12. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte merak edilen soruların cevapları ve detaylar bu haberimizde...

Yüksek Sosyete 12. yeni bölümde nefes kesen sahneler!

Yüksek Sosyete fragmanını yayınladığı yeni bölümü ile ekran karşısına gelmeye hazırlanıyor. İzleyicilerinin evine her hafta yeni bölümü ile konuk olan dizi Yüksek Sosyete, bu hafta da ekran karşısında yerini alıyor. Hayran kitlesini git gide büyüten dizi Yüksek Sosyete'nin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte ayrıntılar...

Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği dizi Yüksek Sosyete'nin başrollerinde ise, Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu'nun oturduğu dizi Yüksek Sosyete her hafta yeni bölümü ile Perşembe akşamları saat 20:00'de Star TV'de!

YÜKSEK SOSYETE 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cansu’yu bekleyen kötü sürpriz ne?

Sosyetenin iki köklü ailesini bir araya getirmeye karar veren Süreyya ve Bedia, Mert ve Cansu’nun planladıkları randevudan kaçmasına izin vermez. Cansu Kerem’e daha gerçekleri açıklayamadığı için, Mert ise Ece’ye ihanet etmek istemediğinden bu randevudan kaçmak için türlü yollara başvururlar. Bu sırada Süreyya boşanma kararını Metin’e ve tüm ailesine şatafatlı bir akşam yemeğinde açıklamaya karar verir. Öte yandan Kerem ise dörtlümüz için aşk dolu bir gece planlar. Ancak bu gecede Cansu’yu kötü bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Hazar ERGÜÇLÜ kimdir?

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır.Şuan da halen devam etmekte olan Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu karakterini canlandırmaktadır.

Filmografisi
Sinema
Yıl Adı Rol Notlar
2013 Benim Dünyam Ayla - Ela'nın Kardeşi Başrol
2012 Açlığa Doymak Sena Başrol
2010 Gölgeler ve Suretler Ruhsar Yardımcı Karakter
Televizyon
Yıl Adı Rol Notlar
2016 Yüksek Sosyete Cansu Koran Başrol
2015 Analar ve Anneler Kader Ayaz Başrol
2013 - 2015 Medcezir Eylül Buluter Başrol
2011 - 2013 Kuzey Güney Simay Canay Yardımcı Karakter
Hazar Ergüçlü
Doğum 1 Ocak 1992 (24 yaşında)- KKTC
Ebeveyn(ler)i Neşe Ergüçlü, Süleyman Ergüçlü
Meslek(ler) Oyuncu
Köken Kıbrıs Türkü
Etkin yıllar 2010-günümüz

Haberin Devamı