Gazete Vatan Logo

Ufak Tefek Cinayetler 3. yeni bölümde Oya nasıl bir intikam alacak?

Ufak Tefek Cinayetler 3. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Star TV'nin yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de Oya intikam planlarını devreye sokuyor, peki ne yapacak? İşte Ufak Tefek Cinayetler dizisinde bu akşam yaşanacaklar...

Ufak Tefek Cinayetler 3. yeni bölümde Oya nasıl bir intikam alacak?

Ufak Tefek Cinayetler 3. yeni bölüm fragmanları heyecan yarattı. Star TV'nin dikkat çeken dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de Merve için zor günler başlıyor. Ekranların yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de bu akşam yaşanacakların özeti...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıldığı “Ufak Tefek Cinayetler her hafta artacak temposuyla çok konuşulacak.
Kadınlar, erkekler aşk ve yalanlar...
Oya, nihayet harekete geçiyor. Merve için artık çok zor günler başlayacak. Merve, Oya'yı aptal sanarak çok yanlış yaptı! Arzu, Mehmet'in ihanetine, nasıl karşılık verecek? Diğer yanda erkekler de safları sıklaştırmaya başlıyorlar.
Aşk Sarmaşık'ı sarmaya başladı. Serhan günden güne, Oya’ya tutulmaya başlıyor. Kendi karanlık ve gerilimli hayatına değen sıcacık bir el olacak Oya. Onu düşünmeden, görmeden edemiyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 2. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

4 Kadın Arasında Silahlar Çekildi

Haberin Devamı

4 kadın ve 4 adam arasında karanlık sırlar, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıldığı 'Ufak Tefek Cinayetler' her hafta artacak temposuyla çok konuşulacak.

Ufak Tefek Entrikalar...

Kılıçlar çekildi, ortalık karıştı. Kadınlar şimdi hamlelerini yapmaya başlıyorlar. Merve’nin zehir gibi aklını izlemeye hazırız. Kurduğu entrika, şeytanın aklına gelmez. Olan Pelin’e olacak gibi... Oya ise çok daha farklı silahlarla savaşmaya başlıyor. Edip uyarısını yapıyor; ”Dikkat et, unutma, şu hayatta hep haydutlar kazanır.” Göreceğiz bakalım; meydan haydutlara mı iyilere mi kalacak? Arzu ipin ucunu yakaladığı yerden çekiyor. Sonuç; büyük bir sürpriz!

Serhan ve Oya arasında sular kaynamaya başlıyor.”Ne kadar iyi insan olursan ol, aşk seni yoldan çıkarır!” İşte Oya’nın bilmediği de bu!