Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 17 Aralık Pazar

17 Aralık Pazar günü TV8 yayın akışı sabah 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlencenin kıran kırana devam ettiği keyifli bir program ile güne merhaba diyor. Komik skeçlerle zenginleştirilmiş olan yayın üstelik 7’den 70’e herkesi güldürmeyi başarıyor. Akşam kuşağında ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı müzik programı sevenleriyle buluşuyor. Mükemmel bir jüri kadrosu ve birbirinden başarılı geniş bir yarışmacı yelpazesi ile güzel bir akşam sizleri bekliyor. TV8 yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 17 Aralık Pazar

Sabah 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi dolu bir program ile güne başlayabileceksiniz. Hemen ardından saat 07:00’da “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” adlı yarışma programı ekranlarınıza geçecek. Birbirinden başarılı yarışmacıların yarıştığı programı seyrederken hem heyecanlı hem de eğlenceli anlar geçirebileceksiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:45’de “5’er Beşer” adlı eğlenceli ve renkli bir program ile yayın akışı devam ediyor. Her kesiti eğlence ve komedi dolu olan bu program ile ailece keyifli anların tadını sürdürebilirsiniz.

Saatler 11:45’i gösterdiğinde “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes lezzetleri hazırlayan yemek programı ile karşılaşabileceksiniz. Birbirinden nefis lezzetler arasında hem dünya mutfağına hem de Türkiye’nin yöresel tatlarına yer veriliyor. Geniş tarif yelpazesi karşısında sabırsızlanabilir ve mutfağa doğru yol almak isteyebilirsiniz. Üstelik yapılan yemeklerin ayrıntılı şekilde püf noktalarına, servis ve pişirme önerilerine de değiniliyor.

12:45’de “Magazin 8” ile eğlence ve heyecan dolu dinamik bir magazin programı ekranlara yansıtılıyor. Ünlü camiasını kasıp kavuran gelişmeler, internet fenomenlerinin farklı yetenekleri, vizyona giren film galaları ve daha aklınıza gelebilecek envai çeşit konu ele alınacak. Özel röportajlarla ve konuşmalarla desteklenen eğlence dolu program ile keyifli bir gün ortasına hazır olun.

Haberin Devamı

15:15’de “Güldür Güldür” adlı eğlencenin kıran kırana devam ettiği eğlenceli skeç programı yayın akışında göze çarpıyor. Hem çocukları hem de ebeveynleri güldürmeyi başaran renkli programı seyrederek gününüzü daha hareketli hale dönüştürebilirsiniz. 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ile akşam kuşağına dönülüyor. Akşamınızı eğlenceli kılmak isterseniz mutlak seyretmelisiniz.

00:15’de “Boks Gecesi” adlı boks severleri memnun edecek mücadele dolu program ekranlarınızda. Ardından 02:00’da “Magazin 8” adlı programın tekrarı yeniden sevenleriyle buluşuyor. 04:00’da “Bilginiz Olsun” adlı yaşam programı geniş içeriği ile seyircilerine bilgi vermeye çalışacak. 04:45’de “8x8”, 05:45’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı iki programın tekrarı yayın akışına geçecek.

Haberin Devamı