Gazete Vatan Logo

Türkiye güzeli AK Partili başkana yoğun ilgi

Türkiye güzeli AK Partili başkana yoğun ilgi

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan 2006 Türkiye güzeli Seda Sarıbaş için İl Başkanlığı’nda tanıtım toplantısı düzenledi. Partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Sarıbaş, "AK Parti kadın kolları ülkemizde ve dünyada en güçlü siyasi kadın örgütlenmesini kurdu. Biz de bunun bir parçası olacağız" dedi.

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Seda Sarıbaş için AK Parti İl Başkanlığı binasında, tanıtım toplantısı düzenlendi. Sarıbaş’ın yanı sıra toplantıya AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız ile Kadın Kolları Başkanlığını devreden Mediha Turgut da katıldı.

Konuşma yapan İl Başkanı Ömer Özmen, bir yandan terörle mücadele sürerken diğer yandan da siyasi mücadelenin devam ettiğini belirtti. Yeni Türkiye’nin inşasında kadınların önemli bir yere sahip olduğunu belirten Özmen, "Yeni Türkiye’yi inşa süreci kolay değil. AK Parti teşkilatları olarak, biz ülkeyi ayakta tutma mücadelemize, siyasi olarak devam ediyoruz. Bu noktada, AK Parti teşkilatları arazide üzerine düşen vazifeyi yapma noktasında gayret gösteriyor. Geçen yıl iki seçim birden yaşadık. Teşkilat noktasında hiçbir zafiyet göstermeden hem Aydınımızda hem de Türkiyemizde üzerimize düşen yükümlülükleri yerine getirdik. Bu teşkilatın içinde kadın kolları teşkilatımızın ayrı bir yeri var. Kadınlarımız ’Yeni Türkiye’ davası inşasında önemli bir yere sahip olmuşlardır. Bu bir bayrak yarışı. Hedefimiz Türkiye’yi 2023, 2053, 2071 hedeflerine taşımak. Önümüzdeki haftalarda oluşacak yeni yönetimle, Aydın’ı bu hedeflere taşıyacak kadronun oluşacağına inanıyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

SARIBAŞ: MÜKEMMEL BİR TEŞKİLAT KURACAĞIZ

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Seda Sarıbaş, öncelikle güçlü bir yönetim oluşturacaklarını, daha sonra faaliyet planı yapacaklarını söyledi. AK Parti Kadın Kollarının dünyada en güçlü siyasi kadın örgütlenmesi olduğunu belirten Sarıbaş, "AK Parti kadın kollarını ilçeleri de dahil olmak üzere mükemmel bir teşkilat haline getireceğiz. Başarı için yapılması gereken uyum ve çalışma ortamını kuracağımıza eminim. Aydın’da partimizin tüm hedeflerine ulaşacağına inanıyorum. Bu doğrultuda il teşkilatımıza en büyük desteği biz Ak kadınlar sağlayacağız" dedi.

Haberin Devamı

Basın toplantısına yoğun ilgi gösteren partililer, açıklamanın ardından Seda Sarıbaş ile fotoğraf çektirdi.