Gazete Vatan Logo

Tatlı İntikam 25. yeni bölümde Sinan ve Pelin arasında romantik dakikalar!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Tatlı İntikam için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Dizinin yayınlanan bölümünde Sinan'ın Filiya'yı satmaktan vazgeçmesi herkesin üzerinde şok etkisi yarattı. Merakla beklenen Tatlı İntikam'ın yeni bölümünde Sinan ve Pelin arasında heyecan dolu dakikalar yaşanıyor. tatlı İntikam yarın akşam Kanal D ekranlarından izleyicilerle buluşacak.

Tatlı İntikam 25. yeni bölümde Sinan ve Pelin arasında romantik dakikalar!

Kanal D ekranların başarılı yapımlarından Tatlı intikam heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan son bölümünde Sinan ve Pelin'in karşılaşması izleyicileri ekran başına kilitledi. Tatlı İntikam'ın 25. yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Merakla beklenen Tatlı İntikam'ın 25. yeni bölümüne dair merak edilenleri sizler için bu haberimizde derledik.

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yapımcılığını D Yapım'ın üstlendiği Tatlı İntikam dizisinin başrollerinde Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Anadıç, Zeyno Günenç, Barış Altınay, yer alıyor. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Tatlı İntikam'da bu hafta Sinan'ın dönüşü sonrasında hesap sormak isteyen Pelin hiç beklemediği bir tavırla karşılaşır. Tatlı İntikam nefes kesen yeni bölüm fragmanları ile yarın akşam Kanal D ekranında...

TATLI İNTİKAM 25. BÖLÜM 2. FRAGMAN

TATLI İNTİKAM 25. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Sinan’ın Filiya’yı satmaktan vazgeçip kalması herkesin hayatında bomba etkisi yaratır.

Sinan’dan hesap sormak isteyen Pelin, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Sinan, Pelin’in içine gömdüğü ne kadar duygu varsa ortaya çıksın diye zorlar. Sinan’a duyduğu öfkeyle deliye dönen Pelin, güveni bulduğu Barış’a daha büyük adımlarla yaklaşır. Barış ise Sinan’ı hayatlarından çıkarmak için çok büyük bir teklif hazırlar. Diğer yandan da vereceği büyük davetle Pelin’le yaşadığı ilişkiyi herkese duyurmayı planlar. Pelin gerçekten başka biriyle olmaya hazır mıdır? Peki Sinan Pelin’in bir başkasına gidişine göz yumacak mı? Yeni teklif Sinan’ı Filiya’dan vazgeçirmeye yetecek midir?

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 25. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zaman geçmiş, yollar ayrılmış, herkes değişmiştir... Pelin, hayata tutunmuş, kariyerinde yükselmiş, başarılı ve güçlü bir kadın olmuştur. Hayatında her şey kusursuz ilerlerken bir yıl sonra Sinan’la ilk kez karşı karşıya gelir. Sinan da, eski Sinan değildir. Her şeyi arkasında bırakıp giden Sinan, asi ve tutkulu bir serseriye dönüşmüştür.

Ya aşk? O da bitmiş midir? Pelin ve Sinan kalan tek bağları Filiya için bir araya gelirler. Bu buluşmayı hazırlayan onların geçmişinden habersiz Barış Atasoy’dur. Şimdi, Sinan için karar zamanıdır. Pelin’le aralarındaki bu bağı koparıp yeniden gidecek midir? Yoksa kalıp savaşacak mıdır? sorusu Tatlı İntikam 24. son bölümünde yanıt buldu.

Haberin Devamı