Gazete Vatan Logo

Survivor 2017'de kim elendi? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Survivor 2017 nefesler tutularak izleniyor. Survivor 2017'de dün akşam ada konseyi toplandı ve haftanın elemesi yapıldı. En az SMS oyu alan kişi hayallerine veda etti. Peki Survivor 2017 adasından kim elendi?

Survivor 2017'de kim elendi? İşte merak edilen sorunun cevabı...

TV8'in reytingleri alt üst eden yarışması Survivor 2017'de dün eleme gecesi yaşandı. Başarılı sunucu Acun Ilıcalı'nın sunumuyla izleyenleri TV8 ekranlarına kilitleyen Survivor 2017'de heyecan doruklarda yaşandı. Peki Survivor 2017'de bu haftanın en başarılı ismi kim oldu, adadan kim ayrılmak zorunda kaldı? İşte tüm soruların cevapları...

SURVİVOR 2017'DE KİM ELENDİ?

Survivor'a veda eden isim belli oldu!

Survivor 2017'de bir eleme konseyi daha geride kaldı. Elemeye çıkan 4 isimden biri olan Seda yarışmaya veda etti.

Elenen ismin son sözleri ne oldu?
Survivor 2017'ye veda eden Seda Demir, kendisini Survivor'a ait hissettiğini ve elendiği için üzgün olduğunu söyledi.
İletişim ödül oyununda ortalık karıştı! Serhat ve Eser'i zor tuttular...
İletişim ödül oyununda rakibine kaybeden Furkan hayli sinirli tavırlar sergiledi. Furkan'ın Gönüllüler takımından gelen lafa yanıt vermesi üzerine ortam gerildi.
Serhat Akın-Eser West kavgasının montajsız görüntüleri!
Survivor 2017'nin yayınlanan son bölümünde Serhat Akın ile Eser West arasında yaşanan tartışmanın montajsız görüntüleri yayınlandı.
Acun Ilıcalı haftanın en başarılı isimlerini açıkladı!
Acun Ilıcalı konseyde hafta boyunca oyunlarda en başarılı olan isimleri açıkladı.
Erkeklerde Eser West ve Adem Kılıççı, kızlarda ise Sema Apak ve Berna Keklikler patates kızartması ödülünün sahibi oldu.
Furkan oyunda yaşanan tartışma sebebiyle özür diledi!
Furkan iletişim oyununda yaşanan büyük tartışmayla ilgili konseyde özür diledi.Acun
Ilıcalı'dan Survivor yarışmacılarına büyük övgü!
Survivor 2017 yarışmacılarının çok az erzakla mücadelelerini sürdürdüğünü söyleyen Acun Ilıcalı, ''Bu kadronun tarih yazacağını' düşünüyorum yorumunda bulundu.
SURVİVOR 2017'YE VEDA EDEN SEDA DEMİR KİMDİR?
Seda Demir, (d. 8 Mart 1983, İstanbul, Türkiye) Türk dizi ve sinema oyuncusu. 2007 ve 2010 yılları arasında rol aldığı Yaprak Dökümü dizisindeki Sedef rolüyle tanınır.
Fuarlarda hostestlik yaptı, arkadaşlarının teşvikiyle ajansa kayıt oldu. Birçok kez deneme çekimlerine çağrıldı, bir süre çekimlere gitmeyi reddetsede çekimlere katıldı. İlk işi İş Bankası reklamında oynamak oldu.[4] Sonrasında çeşitli reklamlarda rol aldı. İlk dizi deneyimini Yaprak Dökümü dizisindeki Sedef rolüyle yaptı. Dizi sona erdikten sonra 2011 yılında Yıldız Masalı dizisinde Sude karakterini canlandırdı. Kısa bir süre ekranlara ara verdi 2013 yılında İntikam dizisinde Sude karakteri ile ekranlara geri döndü.[6]Ardından 2014 yılında Beyaz Karanfil dizisinde Elif karakterini canlandırdı. İlk sinema deneyimini 2015 yılında Evlenmeden Olmaz filminde Ayşe karakteriyle yaşadı.

Haberin Devamı