Gazete Vatan Logo

Siirt TOKİ kura sonuçları 2020 – TOKİ kura çekimi 2020 Siirt Merkez ve Kurtalan sonuçları isim listesi

Siirt TOKİ kura sonuçları bugün belli olacak. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Siirt Merkez İlçesi Evren Mahallesi kura çekimi saat 14.00’de, Siirt Kurtalan kura çekimi saat 15.00’te başlıyor. Siirt Merkez ve Kurtalan TOKİ kura sonuçları merak ediliyor. 2+1 147, 3+1 66 konutun hak sahibini bulacağı Siirt TOKİ kura çekimi internet üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Peki, Siirt TOKİ kura sonuçları 2020 nasıl izlenir ve isim listesi nereden kontrol edilir? TOKİ kura çekimi 2020 Siirt Merkez ve Kurtalan sonuçları…

Siirt TOKİ kura sonuçları 2020 – TOKİ kura çekimi 2020 Siirt Merkez ve Kurtalan sonuçları isim listesi

TOKİ 100 sosyal konut projesi corona virüsü salgını nedeniyle verdiği aranın ardından seyircisiz olarak devam eden çekilişin bugünkü kurası Siirt Merkez ve Kurtaran ilçeleri için yapılacak. Bugün çekilecek Siirt TOKİ kuraları TOKİ’nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlandığından takip edilebilecek. Peki, Siirt Merkez ve Kurtalan TOKİ kura sonuçları 2020 belli oldu mu? Siirt TOKİ kura çekimi sonuçları 2020 ve isim listesi nereden sorgulanır? İşte Siirt TOKİ çekilişi sonuçları

SİİRT TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ NASIL VE NEREDEN İZLENİR?

Kura çekimi TOKİ'nin Facebook sayfasında canlı olarak yayınlanacak. 22 Mayıs Cuma günü saat 14.00'de Siirt Merkez Mahallesi, 15.00’te de Siirt Kurtalan kuraları çekilecek. TOKİ kura çekilişi canlı olarak TOKİ sosyal medya hesapları üzerinden takip edilecek. TOKİ kura sonuçları da kura çekilişi işleminin tamamlanmasının ardından E-Devlet sistemi üzerinden öğrenilebilecek.

SİİRT KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE

SİİRT TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2020 ÖĞRENME

Haberin Devamı

Siirt TOKİ konut projesi için olacak kura çekiliş işlemleri; 2+1 147, 3+1 66 konut için başvuruda bulunmuş vatandaşlar için hak sahipleri belirlenecek. Kura çekilişi sonuçları aşağıdaki linkten sorgulanabilecek.

SİİRT TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA

HAK SAHİBİ OLAMAYANLARA PARA İADESİ

Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığı ile başvurusu gerçekleşen ve kura sonrası hak sahibi olamayan vatandaşlar başvuru sırasında yatırmış oldukları tutarların iade işlemleri, toplum sağlığının korunması ile ilgili tedbirler kapsamında Halkbank şubelerine gitmeden internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek.