Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 22 Mayıs Pazartesi

Show TV kanalının 22 Mayıs Pazartesi gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde yerli sinema ile başlıyor ve devamında ise Çocuktan Al Haberi isimli çocuk programı ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise en çok izlenen aksiyon dizilerinden olan İçerde dizisi ile devam ediyor. Bu hafta 35. Bölümü yayınlanacak olan dizide yine heyecan doruk noktada olacak. Show TV’nin 22 Mayıs Pazartesi günündeki yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Show TV yayın akışında bugün neler var? – 22 Mayıs Pazartesi

22 Mayıs Pazartesi günü Show TV yayın akışı sabah 06.30’da Utan isimli yerli sinema ile başlıyor. Daha sonra ise saat 08.00’da Çocuktan Al Haberi isimli çocuk programı ile devam ediyor. Birbirinden akıllı çocukların yer aldığı bu programdan sonra Zahide Yetiş’le isimli kadın programı ekranlara gelecek. Birbirinden değerli uzmanların gelerek yararlı bilgiler sunduğu bu program sayesinde sağlık alanındaki son gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz.

Show TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 12.00’da Nursel’in Evi programı başlayacak. Birbirinden lezzetli yemek tariflerinin sunulduğu bu programda şefler ağırlanıyor ve tarifler gösteriliyor.

Nursel’in Evi programından sonra da Gelin Evi programı ekranlara gelecek. Yeni gelinlerin çeyizlerinin yarıştığı bu programda her gün farklı bir eve misafir olunuyor. Saat 15.00’da ise Evleneceksen Gel programı ekranlarda olacak. Bekarların ve yeniden evlenmek isteyenlerin adresi olan programın her bölümü farklı renkli anlara sahne oluyor.

Haberin Devamı

Saat 18.45’te de gün içerisinde yurt içinde ve yurt dışında meydana gelen gelişmeler Show Ana Haber ile evlerinize geliyor. Show Ana Haber’den hemen sonra da akşam kuşağı başlıyor.

Saat 20.00’de İçerde dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Bu hafta 35. Bölümü yayınlanacak olan dizide Sarp için işler gittikçe daha da karışıyor. Coşkun ise sonunda emeline ulaşıyor ve Celal babaya silahını doğrultuyor. Mert’inse ne yapacağı belli değil. Kudret’ten intikam almak isterken diğer yandan da Füsun annenin durumunu merak ediyor.

İçerde dizisinden hemen sonra ise Yeni Gelin dizisinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Eğer Yeni Gelin dizisinin son bölümünü kaçırdıysanız saat 23.45’te tekrardan izleyebilirsiniz.