Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? 15 Ocak Pazartesi

15 Ocak Pazartesi günü Show TV yayın akışında, 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve eğlence dolu bir çocuk programı ekranlara geliyor. Evrim Akın’ın sunumuyla yayına başlayan yayını çocuklarınız eşliğinde seyrederek mutlu ve keyifli bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı aksiyon dolu dizinin yeni bölümü ekranlarda yerini alıyor. Çekişmeli ve sürükleyici bir bölümü daha hazırlıklı olun. Kanala aiat yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? 15 Ocak Pazartesi

Sabah saat 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı sevilen renkli program ile güne meraha diyebileceksiniz. Çocukların komedi dolu konuşmaları ve cevapları karşısında yarışan renkli yarışmacılarla mükemmel anlara tanıklık edebilirsiniz. Hemen ardından 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı ekranlarınıza dahil olacak. Sağlıktan yaşama, diyetten beslenmeye kadar uzanan tüm konu alanlarına dair gelişmeleri ekranlarınızdan seyredebileceksiniz. Uzman hekimlerin katılımı ile daha renkli ve bilgilendirici hale gelen yayını, hafta içi her gün aynı saatte Show ekranlarınızdan seyredebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:00’da “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı birbirinden güzel yemeklerin pişirildiği yayın sizlerle olacak. Farklı konukların katılımı ile daha keyifli hale dönüşen ve hoş muhabbet havasında geçen programda; sağlıklı, besleyici ve özgün tariflere imza atılıyor. Seyrederken hem keyifli anlar yaşayabilecek hem de tarif defterlerinize birbirlerinden güzel lezzetler katabileceksiniz.

Haberin Devamı

Saatler 13:00’ı gösterdiğinde “Gelin Evi” adlı öğle programı başlıyor. Hafta içi her gün aynı saatte ekranları süsleyen programda, her hafta farklı gelinler yarışıyor ve birbirinden farklı kareler ortaya çıkıyor. Anadolu’nun farklı bölgelerinden katılan yeni gelinler; çeyiz, dekorasyon, kına gecesi, düğün, gelinlik ve ikram gibi daha pek çok kulvarda yorumlanıyor ve hafta finalinde de kazanan şanslı gelin açıklanıyor.

15:00’da “Seda Sayan’la” adlı gün ortanızı renklendirecek güzel bir show programı yayına geçecek. Ünlü sunucunun renkli ve eğlence dolu sunumu ile mutlu anlar yaşayabileceksiniz. Eğlence dolu programı, hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınız karşısından izleyebileceksiniz. 18:00’da “Uğur’la Fenomen Ağı” adlı program ekranlarınızda.Gizil kalmış yetenekleri açığa çıkarmayı amaç edinen programda, Türkiye’nin fenomenleri bulunmaya devam ediyor.

18:45’de “Show Haber” bülteni ile akşam haberleri ekranlara dahil olacak. Siyaset, sağlık, yaşam, ekonomi, hava ve yol durumu gibi daha pek çok alandaki gelişmeleri akşam bülteninden öğrenebileceksiniz. Saatler 20:00’ı gösterdiğinde “Çukur” adlı aksiyon ve gerilim dolu dizinin yepyeni bölümü sevenleriyle buluşacak. Ardından 00:15’de “Gece Hattı” adlı gündem ötesindeki gelişmeleri ekranlara getiren güncel program yayın akışında dikkatleri çekiyor. 01:15’de “Kalp Atışı” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 03:15’de “Seda Sayan’la” adlı programın, 05:15’de ise “Aşk Laftan Anlamaz” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor.

Haberin Devamı