Çukur'da kimler öldü? Şoke eden vedalar
Çukur'da kimler öldü? Şoke eden vedalar Show TV'nin fenomen dizisi Çukur herkesi şoke eden bir bölümle sezon finali yaptı. Çukur sezon finalinde kimler öldü? Hangi isimler yaşıyor? Çukur'un sezon finalinde, Vartolu ve Yamaç dışında kimlerin sağ kaldığı belli olmadı. Çukur finalinde, Medet vurularak ölürken, hamile olan Sadiş kaçırıldı. İdris, Paşa ve Emmi ise köşeye sıkıştırıldıkları yerde öldü mü? Bileklerini keserek intihar eden Selim öldü mü? Çukur'dan ayrılan oyuncular kimler?
12.06.2018 Televizyon
'Çukur'da şoke eden tanıtım! Vuruluyor...
'Çukur'da şoke eden tanıtım! Vuruluyor... Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı.
20.02.2018 Televizyon
Ve yayınlandı! Çukur'da büyük yüzleşme...
Ve yayınlandı! Çukur'da büyük yüzleşme... Show TV'de ekrana gelen yılın en bomba dizisi Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
18.01.2018 Televizyon
Show TV yayın akışında bugün neler var? 15 Ocak Pazartesi
Show TV yayın akışında bugün neler var? 15 Ocak Pazartesi 15 Ocak Pazartesi günü Show TV yayın akışında, 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve eğlence dolu bir çocuk programı ekranlara geliyor. Evrim Akın’ın sunumuyla yayına başlayan yayını çocuklarınız eşliğinde seyrederek mutlu ve keyifli bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı aksiyon dolu dizinin yeni bölümü ekranlarda yerini alıyor. Çekişmeli ve sürükleyici bir bölümü daha hazırlıklı olun. Kanala aiat yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
15.01.2018 Gündem