Çukur Sezon Finali

Çukur Sezon Finali

Son dakika çukur sezon finali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çukur sezon finali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çukur sezon finali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çukur Sezon Finali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çukur sezon finali gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 çukur sezon finali haberi bulunmuştur. Tüm çukur sezon finali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çukur sezon finali mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman? Ay Yapım’dan Çukur açıklaması!
Çukur sezon finali mi yaptı? Yeni bölüm ne zaman? Ay Yapım’dan Çukur açıklaması! Çukur sezon finali mi yaptı? Corona virüsü salgını nedeniyle çekimlerine ara verilen Çukur dizisinin devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Dizinin hayranları ‘Çukur yeni bölüm ne zaman?’’ sorusuna cevap ararken diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ay Yapım, Çukur dizisinin sezon finali yaptığını duyurdu.
15.05.2020 Gündem
Çukur'da kimler öldü? Ayrılan oyuncular belli oldu
Çukur'da kimler öldü? Ayrılan oyuncular belli oldu Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da kimlerin ölerek veda ettiği belli oldu. Çukur'un sezon finalinde yapılan saldırı sonrasında kimlerin öldüğü merak konusu olmuştu. Çukur'un yeni bölümünde, diziden sezon finali sonrasında ayrılan oyuncular belli oldu.
2.10.2018 Televizyon
Çukur'da kimler öldü? Şoke eden vedalar
Çukur'da kimler öldü? Şoke eden vedalar Show TV'nin fenomen dizisi Çukur herkesi şoke eden bir bölümle sezon finali yaptı. Çukur sezon finalinde kimler öldü? Hangi isimler yaşıyor? Çukur'un sezon finalinde, Vartolu ve Yamaç dışında kimlerin sağ kaldığı belli olmadı. Çukur finalinde, Medet vurularak ölürken, hamile olan Sadiş kaçırıldı. İdris, Paşa ve Emmi ise köşeye sıkıştırıldıkları yerde öldü mü? Bileklerini keserek intihar eden Selim öldü mü? Çukur'dan ayrılan oyuncular kimler?
12.06.2018 Televizyon
Çukur 33. bölümüyle bu akşam sezon finali yapacak!
Çukur 33. bölümüyle bu akşam sezon finali yapacak! Çukur 33. bölümüyle bu akşam yayınlanacak. Ekranlara bir süreliğine ara verecek olan Çukur dizisi sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Şoke eden olayların yaşanacağı Çukur sezon finalinde Yamaç'a ne olacağı merak konusu...
11.06.2018 Gündem
Çukur ile merhameti  aşkı gösterdik
Çukur ile merhameti aşkı gösterdik Çukur bugün Tohum Otizm Vakfı yararına ‘Sezon Finali Gala Gecesi’ düzenliyor. Müzisyenler şarkılarını oyuncularla seslendirecek. Gecenin geliri vakfa bağışlanacak.
10.06.2018 Magazin
Yamaç'ı gözyaşlarına boğan ayrılık!
Yamaç'ı gözyaşlarına boğan ayrılık! Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Fragmana İdris'i Çukur'u terk ettiği anlar damga vurdu.
8.06.2018 Televizyon
Çukur son bölümde neler oldu? Yeni fragman ise...
Çukur son bölümde neler oldu? Yeni fragman ise... Çukur son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'un sezon finali için sadece bir bölüm kaldı. Peki dün akşam Çukur'da hangi gelişmeler yaşandı? Yeni fragman yayınlandı mı? İşte tüm merak edilenler...
5.06.2018 Gündem
Çukur 30. yeni bölümde İdris ve Vartolu rehin alınıyor!
Çukur 30. yeni bölümde İdris ve Vartolu rehin alınıyor! Çukur 30. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur'da İdris ile Vartolu'nun rehin alınması olayları karıştıracak. Peki Yamaç'ın bu durumdaki planı ne olacak? İşte Çukur'da bu akşam yaşanacaklar...
21.05.2018 Gündem
Oyuncu Alperen Duymaz yangın söndürme çalışmalarına katıldı!
Oyuncu Alperen Duymaz yangın söndürme çalışmalarına katıldı! 'Son Yaz' dizisinde başrol oynayan Alperen Duymaz, Fethiye'de yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Çalışmalar sırasında sosyal medyada canlı yayın açan oyuncu, yangın bölgesine yardım istedi.
2.08.2021 Magazin
Çukur'un kadrosuna yeni isim!
Çukur'un kadrosuna yeni isim! Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur'un kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Çukur bu sezon hayranlarına veda edecek. Dizinin finali yaklaşırken sürpriz bir transfer gerçekleşti.
4.03.2021 Magazin
Futbolcu ile oyuncu maç yaptı
Futbolcu ile oyuncu maç yaptı Ünlü futbolcu İlkay Gündoğan, Manchester City - Tottenham maçı için davet ettiği Oyuncu arkadaşı Erkan Kolçak Köstendil ve eşi Cansu Tosun'u İngiltere de ağırladı.
26.08.2019 Magazin
Rıza Kocaoğlu'ndan veda mesajı!
Rıza Kocaoğlu'ndan veda mesajı! Çukur dizisi 66. son bölümüyle ekrana geldi. Dizide sezon finali öncesinde şok bir ayrılık yaşandı.
21.05.2019 Magazin
Dizilerin ekrana döneceği tarihler belli oldu
Dizilerin ekrana döneceği tarihler belli oldu Özel kanalların yeni yılla birlikte reklam anlaşmalarını yenilemeleri nedeniyle yerli diziler, ocak ayı başında yayına üç hafta ara verdi.
16.01.2019 Televizyon
Çukur yeni sezonun bombasını patlattı!
Çukur yeni sezonun bombasını patlattı! Show Tv'nin açık ara reyting rekorları kıran ve fenomen karakterler çıkaran dizisi Çukur'a yeni bir isim daha katılıyor.
15.08.2018 Televizyon
Çukur bombası! Öldü sandığımız herkes...
Çukur bombası! Öldü sandığımız herkes... Pazartesi akşamı gerçekleştirilen 'Çukur' dizisinin sezon finali gala gecesine katılan Habertürk yazarı Mustafa Doğan, gecenin detaylarını köşesinde paylaşırken, "Yeni sezonda bambaşka bir 'Çukur' deneyimi yaşayacağız" ifadelelerini kullandı.
14.06.2018 Magazin
Aşk pozu!
Aşk pozu! Aşkları tanıştıkları dizi setinde başlayan Kubilay Aka ve Miray Daner çifti ilk kez beraber yer aldıkları bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı
13.06.2018 Magazin
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz ÇUKUR dizisinin sezon finali için Haliç Kongre Merkezi’nde görkemli bir gala gecesi düzenlendi.
12.06.2018 Magazin
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Haziran Pazartesi
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Haziran Pazartesi 11 Haziran Pazartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı neşe kaynağı renkli program ile ekranlar karşısına çıkacak. Hem miniklerin hem de ebeveynlerin severek seyrettiği bu yayını siz de kendi çocuklarınızla birlikte izleyerek güzel bir sabah geçirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çukur” adlı dizinin sezon finali yayın akışına dahil olacak. Yine aksiyon ve heyecan dolu sahnelerle karşınıza çıkan diziyi, sevdiklerinizle birlikte izleyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgiye erişmek isterseniz haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
11.06.2018 Gündem
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 09 Haziran Cumartesi
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 09 Haziran Cumartesi 09 Haziran Cumartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show” adlı çocuk programı ile başlayacak. Miniklerin masum konuşmalarını izlerken mükemmel bir sabah sizlerle olacak. Akşam saatlerinde ise 20:45’de “Yeni Gelin” adlı dizinin sezon finalini seyredebileceksiniz. Komedi dolu sahneleri ile yayına geçen diziyi sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel bir akşam yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
9.06.2018 Gündem
Mezeyle rakı için!
Mezeyle rakı için! Balıkla da kırmızı şarabı tercih edin
17.10.2008 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Çukur Sezon Finali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çukur sezon finali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.