Gazete Vatan Logo

Sevda Kuşun Kanadında 13. bölüm fragmanında Arif katil mi oluyor?

Sevda Kuşun Kanadında'nın 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevda Kuşun Kanadında'nın yeni bölümünde Arif Zafer'i öldürmeyi kafasına koyuyor. Planlar yapan Arif katil mi olacak? Hepsi bu akşam Sevda Kuşun Kanadında dizisinde...

Sevda Kuşun Kanadında 13. bölüm fragmanında Arif katil mi oluyor?

TRT 1'in sevilen dizisi Sevda Kuşun Kanadında 13. bölüm fragmanıyla izleyicilerinin karşısına çıktı. Bu akşam yeni bölümüyle yayınlanacak olan Sevda Kuşun Kanadında dizisinde, babasının katilini öğrenen Arif Zafer'i öldürecek mi? Merakla beklenen Sevda Kuşun Kanadında yeni bölümüyle bu akşam...

SEVDA KUŞUN KANADINDA 13. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


Deniz Baysal - Tümay - Komutan Zafer'in kızı. Babasına sürekli baş kaldıran solcu bir kız. Hukuk Fakültesinde okumaktadır.

Murat Ünalmış - Arif - İmam-Hatip mezunu olduğu için Hukuk Fakültesine büyük zorluklarla girebilmiş bir gençtir. MTTB üyesidir. Arif küçükken babası askerler tarafından vurulmuştur. Bu yüzden Hukuk Fakültesini bitirmek ister. Judo öğretmenidir.

Ufuk Bayraktar - Ömer - Arif'in çok yakın arkadaşı. Ülkücü'dür. Kendisine faşist denilmesinden hiç hoşlanmamaktadır.

Müge Boz - Işık - Tümay'ın teyzesinin kızı Hukuk Fakültesinde okumaktadır.

İlker Kızmaz - Tarık - Zafer'in adamıdır. Görevi solcuları galeyana getirmektir.

Yavuz Bingöl - Zafer - Eski NATO komutanı ve Kontrgerilla'dır. Derin devlet ile bağlantıları vardır. Tümay'ın babasıdır. Arif'in babasını vurmuştur.

Haberin Devamı

Tolga Ortancıl - Halit

Bahadır Yenişehirlioğlu - Hüsnü

Emel Dede - Leyla - Tarık'ın gazeteci sevgilisidir.

Kadir Tataş - Yıldırım