Sevda Kuşun Kanadında

Sevda Kuşun Kanadında

Son dakika sevda kuşun kanadında haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sevda kuşun kanadında ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sevda kuşun kanadında haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sevda Kuşun Kanadında

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sevda kuşun kanadında gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 sevda kuşun kanadında haberi bulunmuştur. Tüm sevda kuşun kanadında haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi!
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi! Anadolu rock ozanı olarak tanınan Cem Karaca’nın ölümünün üzerinden 18 yıl geçti. Sosyal mesajlar içeren şarkılarıyla dönemine damga vuran Cem Karaca ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca ölüm sebebi ne? Cem Karaca ölüm tarihi ne? İşte Cem Karaca’nın hayatı ve şarkıları!
8.02.2022 Kültür Sanat
Nusret Çetinel kimdir?
Nusret Çetinel kimdir? Ünlü oyuncu Nusret Çetinel yaşamını yitirdi. Nusret Çetinel, Bizim Evin Halleri dizisindeki Şadan karakteri ve yaptığı birçok seslendirme çalışması ile akıllarda yer etmişti.
1.09.2021 Magazin
Toygun Ateş hayatını kaybetti!
Toygun Ateş hayatını kaybetti! Malatya’da çekimleri devam eden bir korku filminde rol alan Toygun Ateş, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Koronavirüse yakalandığı öğrenilen 66 yaşındaki usta oyuncu Toygun Ateş hayatını kaybetti.
19.02.2021 Yaşam
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı!
Cem Karaca'nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? İşte Cem Karaca'nın hayatı! Anadolu rock müziğinin öncülerinden Cem Karaca, ölümünün 17'nci yılında anılıyor. Anadolu rock ozanı olarak anılan Cem Karaca, Türkiye'nin en özgün sesine ve stiline sahip şarkıcılarından biri olarak kabul ediliyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca kaç yaşında, neden öldü? İşte Cem Karaca'nın hayatı, şarkıları ve hakkında merak edilenler...
8.02.2021 Gündem
Ferhat Yılmaz o diziye katıldı!
Ferhat Yılmaz o diziye katıldı! Ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna dahil oldu.
1.02.2019 Kültür Sanat
Haksızsın kararı çıktı! 112 bin ödeyecek...
Haksızsın kararı çıktı! 112 bin ödeyecek... Ağır çalışma koşulları nedeniyle sözleşmeyi feshettiği iddiasıyla 112 bin lira tazminat ödemesine karar verilen oyuncu Deniz Baysal'la ilgili gerekçeli karar açıklandı
29.01.2019 Magazin
Deniz Baysal'a şok: 112 bin TL ödeyecek
Deniz Baysal'a şok: 112 bin TL ödeyecek TRT’deki “Sevda Kuşun Kanadında” isimli diziyi bırakıp “Rüzgârın Kalbi” adlı dizide oynamaya başladığı iddiasıyla hakkında dava açılan oyuncu Deniz Baysal 112 bin 545 lira tazminat ve cezai şart parası ödemeye mahkûm edildi
12.12.2018 Magazin
Oral Özer kimdir?
Oral Özer kimdir? Oral Özer kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gittiği bir mekanda ölesiye dövülen Oral Özer gündeme bomba gibi düştü. Merakla araştırılmaya başlanan Oral Özer hakkındaki bilgileri sizler için derledik.
6.07.2018 Gündem
Doğru yolda olduğuma inanıyorum
Doğru yolda olduğuma inanıyorum Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Sevda Kuşun Kanadında ve Alemde Bir Gece’de rol alan güzel oyuncu Ceyda Olguner, “Karakter benim önüme geçiyorsa, beni gölgede bırakacak kadar parlıyorsa benden mutlusu yok” diyor.
22.12.2017 Arşiv
TRT Genel Müdürlüğüne Eren atandı
TRT Genel Müdürlüğüne Eren atandı TRT Genel Müdürlüğüne, TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren atandı.
29.09.2021 Gündem
Hakan Ergün'den sürpriz parça
Hakan Ergün'den sürpriz parça Anadolu Rock Müziği sanatçısı Hakan Ergün, 2017 yazına sürpriz bir eser ile damga vurmaya hazırlandığını belirtti.
28.06.2017 Kültür Sanat
Sevda Kuşun Kanadında'da Yazıcıoğlu sürprizi!
Sevda Kuşun Kanadında'da Yazıcıoğlu sürprizi! Final yapan Sevda Kuşun Kanadında dizisi, son bölümünde yayınlanan Muhsin Yazıcıoğlu sahnesiyle izleyiciye büyük sürpriz yaptı
28.03.2017 Televizyon
Sevda Kuşun Kanadında final yapıyor
Sevda Kuşun Kanadında final yapıyor Türkiye’nin 70’li yıllarını anlatan TRT 1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında ekran macerasını noktalıyor.
28.03.2017 Televizyon
'Diriliş Ertuğrul' oyuncularından Mehmet Akif’e destek
'Diriliş Ertuğrul' oyuncularından Mehmet Akif’e destek Sevilen dizi 'Diriliş Ertuğrul'un oyuncuları, İstiklal Marşı’nın 96'ıncı yıl dönümünde ‘Ben Mehmet Akif Ersoy’ adlı oyunun galasına katıldılar.
14.03.2017 Kültür Sanat
Sevda Kurşun Kanadında 24. bölüm fragmanı yayınlandı!
Sevda Kurşun Kanadında 24. bölüm fragmanı yayınlandı! Sevda Kurşun Kanadında fırtınalar estirmeye devam ediyor. TRT 1 ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Sevda Kurşun Kanadından 24. bölümde ortalık karışıyor. İşte Sevda Kurşun Kanadında 24. bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Deniz Baysal'dan evliliğe yeşil ışık!
Deniz Baysal'dan evliliğe yeşil ışık! 'Sevda Kuşun Kanadında' dizisini bırakıp 'Rüzgarın Kalbi'nde oynamaya başladığı için hakkında açılan 260 bin liralık tazminat davasıyla gündeme gelen Deniz Baysal, önceki gün Akmerkez’de alışveriş yaparken görüntülendi.
20.01.2017 Magazin
Kurtlar Vadisi'nden o diziye transfer oldu!
Kurtlar Vadisi'nden o diziye transfer oldu! Ali Buhara Mete, TRT 1’in Türkiye’nin yakın tarihini anlatan dizisi Sevda Kuşun Kanadında dizisine dahil oldu.
17.01.2017 Televizyon
Mesut Uçakan'dan Deniz Baysal açıklaması!
Mesut Uçakan'dan Deniz Baysal açıklaması! Yapımcı ve Yönetmen Mesut Uçakan, Sevda Kuşun Kanadında dizisindeki sözleşmesi devam ederken başka bir diziye imza atan Deniz Baysal’la ilgili Twitter hesabından sert bir açıklama yayınladı.
9.01.2017 Magazin
Seksi ve güçlü bir kadını oynuyorum
Seksi ve güçlü bir kadını oynuyorum Özge Sezince Varley’in gündemi bu aralar oldukça hareketli. “Sevda Kuşun Kanadı” dizisinin kadrosundan ayrılan güzel oyuncu kısa bir süre önce KKTC ve Türkiye Yılın En İyileri Ödülleri’nde dizideki performansıyla “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü. Varley, merakla beklenen yeni dizisi Yıldızlar Şahidim’i anlattı.
8.01.2017 Magazin
Yazılan roller çok sınırlı ve sınırlayıcı
Yazılan roller çok sınırlı ve sınırlayıcı Ceyda Olguner, ilk filmi Alemde Bir Gece ile beyazperdede. Olguner yazılan kadın rollerini eleştiriyor ve "Kadın karakterler çok tek düze. Bu da rol aralığını sınırlandırıyor" diyor.
30.12.2016 Arşiv
Sevda Kuşun Kanadında 16. bölümünde Ömer Arif'in intikamını alabilecek mi?
Sevda Kuşun Kanadında 16. bölümünde Ömer Arif'in intikamını alabilecek mi? Sevda Kuşun Kanadında 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevda Kuşun Kanadında'nın yeni bölümünde Ömer Arif'in intikamını almak için uğraşıyor, peki başarılı olabilecek mi?
29.09.2021 Gündem
TRT'nin o dizisine iki transfer!
TRT'nin o dizisine iki transfer! TRT 1'de yayınlanan 'Sevda Kuşun Kanadında' dizisi, oyuncu kadrosuna 2 yeni ismi dahil etti.
29.11.2016 Magazin
Sevda Kuşun Kanadında 15. bölüm fragmanında heyecan dorukta!
Sevda Kuşun Kanadında 15. bölüm fragmanında heyecan dorukta! TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Sevda Kuşun Kanadında 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Sevda Kuşun Kanadında dizisi Türkiye'nin 70'li yıllarıa tanık oluyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Sevda Kuşun Kanadında 15. yeni bölüm fragmanında heyecan dozu bir saniye bile eksilmiyor.
25.11.2016 Magazin
Sevda Kuşun Kanadında 14. bölüm fragmanında Arif yaşayacak mı?
Sevda Kuşun Kanadında 14. bölüm fragmanında Arif yaşayacak mı? Sevda Kuşun Kanadında 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevda Kuşun Kanadında'nın son bölümünde Arif hastaneye kaldırılmıştı. Komada olan Arif iyileşebilecek mi? Hepsi bu akşam Sevda Kuşun Kanadında'da...
29.09.2021 Gündem
Mustafa Yıldızdoğan, Alparslan Türkeş'i canlandıracak
Mustafa Yıldızdoğan, Alparslan Türkeş'i canlandıracak TRT1'in Türkiye'nin 70'li yıllarını konu edinen dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında'da Alparslan Türkeş'i sanatçı Mustafa Yıldızdoğan canlandıracak.
11.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sevda Kuşun Kanadında ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sevda kuşun kanadında haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.