Gazete Vatan Logo

Sevda Kuşun Kanadında 14. bölüm fragmanında Arif yaşayacak mı?

Sevda Kuşun Kanadında 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevda Kuşun Kanadında'nın son bölümünde Arif hastaneye kaldırılmıştı. Komada olan Arif iyileşebilecek mi? Hepsi bu akşam Sevda Kuşun Kanadında'da...

Sevda Kuşun Kanadında 14. bölüm fragmanında Arif yaşayacak mı?

TRT 1'de yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında'nın yeni bölümünde heyecan dorukta... Sevda Kuşun Kanadında'nın 14. bölümünde Tümay Arif'in durumundan dolayı babasıyla karşı karşıya gelir. Masum insanların canlarını yakan babasından intikam alma yollarını düşünür. Sevda Kuşun Kanadında'nın yeni bölümünde neler olacak? Tüm gelişmeler bu akşam...

SEVDA KUŞUN KANADINDA 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Deniz Baysal - Tümay - Komutan Zafer'in kızı. Babasına sürekli baş kaldıran solcu bir kız. Hukuk Fakültesinde okumaktadır.

Murat Ünalmış - Arif - İmam-Hatip mezunu olduğu için Hukuk Fakültesine büyük zorluklarla girebilmiş bir gençtir. MTTB üyesidir. Arif küçükken babası askerler tarafından vurulmuştur. Bu yüzden Hukuk Fakültesini bitirmek ister. Judo öğretmenidir.

Ufuk Bayraktar - Ömer - Arif'in çok yakın arkadaşı. Ülkücü'dür. Kendisine faşist denilmesinden hiç hoşlanmamaktadır.

Müge Boz - Işık - Tümay'ın teyzesinin kızı Hukuk Fakültesinde okumaktadır.

İlker Kızmaz - Tarık - Zafer'in adamıdır. Görevi solcuları galeyana getirmektir.

Haberin Devamı

Yavuz Bingöl - Zafer - Eski NATO komutanı ve Kontrgerilla'dır. Derin devlet ile bağlantıları vardır. Tümay'ın babasıdır. Arif'in babasını vurmuştur.

Tolga Ortancıl - Halit

Bahadır Yenişehirlioğlu - Hüsnü

Emel Dede - Leyla - Tarık'ın gazeteci sevgilisidir.

Kadir Tataş - Yıldırım