Gazete Vatan Logo

Rahmi Özkan’ın torununun hastalığı neydi? Deha Uğur Özkan neden vefat etti?

Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda Müge Anlı, avukat Rahmi Özkan’ın torunu Deha Uğur Özkan’ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini duyurmasının ardından, Rahmi Özkan'ın torunu Deha Uğur Özkan'ın ölüm sebebi vatandaşlar tarafından merak edildi.

Rahmi Özkan’ın torununun hastalığı neydi? Deha Uğur Özkan neden vefat etti?

Müge Anlı ünlü avukat Rahmi Özkan’ın 13 yaşındaki torunu Deha Uğur Özkan'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Müge Anlı program açılışında Rahmi Özkan’ın torunuyla ilgili, ‘’Ailesi söylemiyordu bile durumu, ama ne yazık ki dünyada çok ender rastlanan bir rahatsızlığa yakalandı. Nurlar içinde yatsın, başı sağ olsun ailenin’’ açıklamasında bulunduktan sonra, Rahmi Özkan’ın torununun vefat nedeni sorgulanmaya başlandı. Peki, Rahmi Özkan'ın torunu Deha Uğur Özkan'ın ölüm sebebi nedir? Deha Özkan uğur neden öldü?

Deha Uğur’un ölüm sebebi neydi?

Müge Anlı'nın avukatı Rahmi Özkan’ın torunu Deha Uğur Özkan hayatını kaybetti. 13 yaşındaki çocuğun kanser tedavisi gördüğü öğrenildi.

Rahmi Özkan’ın henüz 13 yaşında olan Deha Uğur Özkan'ın bir süredir akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıktı. Deha Uğur Özkan, 22 Aralık Pazar günü Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi.

Ses sanatçısı Onur Akay, küçük Deha’nın akciğer kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gördüğünü ancak kurtarılamadığını bildirdi. Özkan ailesi de küçük Deha’nın ölümünü gazeteye verdikleri şu ilanla duyurdu: “Değerli oğlumuz Deha Uğur Özkan en uzun gecenin sabahına karşı hakkın rahmetine kavuşmuştur.”

Haberin Devamı

Deha’nın öğrencisi olduğu TED İstanbul Koleji Vakfı Özel Öğretim Kurumları da başsağlığı mesajı yayınladı.

Deha Uğur Özkan henüz 13 yaşındaydı.

MÜGE ANLI'DAN AÇIKLAMA

Müge Anlı programa ara veren Rahmi Özkan ile ilgili açıklamada bulundu. Hafta sonu üzücü günler geçirdiğini söyleyen Müge Anlı; “Rahmi Özkan’ın torunu bir süredir tedavi görüyordu ve maalesef tedavi gördüğü hastanede gözlerini yumdu. Henüz 13 yaşındaydı, ölüm her şekilde acı, ölüm her şekilde insanın sevdiklerinin yanına sığan, yakıştırılan bir şey değil ama 13 yaşında bir çocuğa hiç yakıştırılacak bir durum değil. Ben başta Rahmi Bey olmak üzere tüm Özkan Ailesi’ne, annesine, babasına, tüm yakınlarına, sevenlerine baş sağlığı diliyorum Rahmi Bey bir süre aramızda olamayacak. Kendini ne zaman iyi hissederse programda onunla beraber olacağız. İnsan çok şey söylemek istiyor ama ne yazık ki bazı konularda söylenecek bir şey yok. Rahmi Bey yaklaşık 8 aydır bu üzüntüyle boğuşuyordu. Biz ona bu konuyu açmamaya çalışıyorduk. Ailesi söylemiyordu bile durumunu, ama ne yazık ki dünyada çok ender rastlanan bir rahatsızlığa yakalandı. Nurlar içinde yatsın, başı sağ olsun ailenin.” Dedi

Haberin Devamı

Prof. Dr. Arif Verimli de aynı programda yer aldığı Rahmi Özkan'a şu mesajı gönderdi: “Buradan ben de Rahmi Bey ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Hayatın en büyük acılarından biri. Rahmi Abiciğim tekrar başında sağ olsun. Murat kardeşim başın sağ olsun.”