Gazete Vatan Logo

ÖSYM Başkanı’ndan açıklama! ÖSYM sınav takvimi güncellendi! 2020 YKS nasıl yapılacak?

27-28 Haziran tarihlerinde üç oturum olarak uygulanacak YKS ile ilgili ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün açıklama yaptı. Aynı zamanda ÖSYM’nin internet sitesinde yar alan ÖSYM sınav takvimi de güncellendi. Peki, 2020 YKS nasıl yapılacak? İşte ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’ün konu ile ilgili açıklaması…

ÖSYM Başkanı’ndan açıklama! ÖSYM sınav takvimi güncellendi! 2020 YKS nasıl yapılacak?

Corona virüs önlemleri nedeniyle ertelenen 2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2020 YKS) önlemlerin esnetilmesi kapsamında uygulanan normalleşme sürecinin adımlarından biri olarak öne çekildi.

YKS’nin öne alınmasıyla birlikte peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. ÖSYM internet sitesinde yer alan ÖSYM sınav takvimini de güncelledi. Son olarak ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’den YKS açıklaması geldi. Peki, 2020 YKS nasıl yapılacak? İşte ÖSYM Başkanı Aygün’den YKS açıklaması…

ÖSYM Başkanı’ndan açıklama! 2020 YKS nasıl yapılacak?

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün twitter hesabından 2020 YKS ile ilgili açıklama yaptı. Aygün açıklamasında şunları söyledi:

"27-28 Haziran tarihlerinde üç oturum olarak uygulayacağımız Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2020-YKS) ve 14 Haziran tarihinde uygulayacağımız Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020-MSÜ) için gerekli tüm önlemleri alıyoruz."

ÖSYM sınav takvimi güncellendi!

Güncel ÖSYM sınav takvimi için tıklayın!