Gazete Vatan Logo

Okulların eğitim öğretim yılı sona erdi mi? Yeni eğitim öğretim yılı ne zaman başlayacak? Uzaktan eğitim devam edecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası koronavirüs tedbirleri kapsamında açıklamalarda bulundu. Toplantının en önemli gündem maddelerinden biri de eğitimdi. Okulların açılmasını bekleyen milyonlarca öğrenci ve veli için önemli olan kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, Okulların eğitim öğretim yılı sona erdi mi? Yeni eğitim öğretim yılı ne zaman başlayacak? Uzaktan eğitim devam edecek mi? İşte yeni corona virüs önlemleri ve okullar ile ilgili alınan yeni kararlar...

Okulların eğitim öğretim yılı sona erdi mi? Yeni eğitim öğretim yılı ne zaman başlayacak? Uzaktan eğitim devam edecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısının ardından corona virüs ile ilgili mücadelede alınan son kararları ve normalleşme takvimini açıkladı. Uzun süredir gündemde olan okullar ne zaman açılacak sorusunun yanıtını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Peki, Okulların eğitim öğretim yılı sona erdi mi? Yeni eğitim öğretim yılı ne zaman başlayacak? Uzaktan eğitim devam edecek mi? İşte okullarla ile ilgili alınan kararlar ile yeni eğitim ve öğretim yılının başlayacağı tarih....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısının ardından Ramazan Bayramı, corona virüste yeni önlemler ve en önemli gündem maddelerinden olan okullar ve eğitim ile ilgili açıklamalarda bulundu.

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ

Milyonlarca öğrenci ve velinin beklediği haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan okulların ne zaman açılacağı ile ilgili son kararı açıkladı.

Erdoğan; Yeni eğitim öğretim yılı Eylül ayında başlayacaktır. Kreşler ve gündüz bakım evleri 15 Haziran'da faaliyete geçecektir." dedi.

Haberin Devamı

UZAKTAN EĞİTİM DEVAM EDECEK Mİ?

Milli Eğitim Bakanlığı da Uzaktan Eğitim sürecinin 19 Haziran Cuma Günü'ne kadar devam edeceğini açıkladı.