Okullar kapandı mı, 13 Nisan yüz yüze eğitim kalktı mı? Kabine Toplantısı sonucu uzaktan eğitim ile 8. ve 12. Sınıf kararı!
Okullar kapandı mı, 13 Nisan yüz yüze eğitim kalktı mı? Kabine Toplantısı sonucu uzaktan eğitim ile 8. ve 12. Sınıf kararı! Kabine Toplantısı en son 29 Mart Pazartesi günü yapılmıştı. Toplantının ardından artan vakalar nedeniyle yeni önlemler alınmıştı. Vaka artış oranı devam ederken gözler bugün yapılacak Kabine Toplantısı'na çevrildi. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine Toplantısı yapılacak. Kabine, saat 15.26'da bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı 2 saat 45 dakika sürdü. 13 Nisan okullar kapanacak mı, yüz yüze eğitim bitiyor mu?
13.04.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu Milyonlarca kişi merak ediyordu, yüz yüze eğitimle ilgili açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: "Eğitimde sınav sürecinde olan 8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim kurumları dışındaki tüm kademeler uzaktan eğitimle faaliyetlerini sürdürecektir."
13.04.2021 Eğitim
Okullar açılacak mı? Okullarda ara tatil uzatıldı mı? Okullar online mı olacak?
Okullar açılacak mı? Okullarda ara tatil uzatıldı mı? Okullar online mı olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine toplantısı bugün gerçekleştirildi. Koronavirüs (Covid 19) salgıyla ilgili son durum ve yeni tedbirlerin görüşüldüğü Kabine toplantısından sosyal hayata ilişkin yeni karar alındı. Sokağa çıkma yasağı, okulların açılıp açılmayacağına ilişkin konuların geniş çerçevede ele alındığı kritik toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Peki, Okullar tatil mi? Okullar açılacak mı? Okullarda ara tatil uzadı mı? Ara tatil uzatıldı mı? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüs (Covid 19) yeni tedbirleri ile ilgili açıklamaları...
17.11.2020 Gündem
Okulların eğitim öğretim yılı sona erdi mi? Yeni eğitim öğretim yılı ne zaman başlayacak? Uzaktan eğitim devam edecek mi?
Okulların eğitim öğretim yılı sona erdi mi? Yeni eğitim öğretim yılı ne zaman başlayacak? Uzaktan eğitim devam edecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası koronavirüs tedbirleri kapsamında açıklamalarda bulundu. Toplantının en önemli gündem maddelerinden biri de eğitimdi. Okulların açılmasını bekleyen milyonlarca öğrenci ve veli için önemli olan kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, Okulların eğitim öğretim yılı sona erdi mi? Yeni eğitim öğretim yılı ne zaman başlayacak? Uzaktan eğitim devam edecek mi? İşte yeni corona virüs önlemleri ve okullar ile ilgili alınan yeni kararlar...
19.05.2020 Gündem