Gazete Vatan Logo

MEB Personeller İçin E Okul Öğretmen Girişi

E okul öğretmen girişi MEB personel girişi olarak da adlandırılmaktadır. E okul öğretmen girişiile öğrenci not bilgileri ve devamsızlık bilgileri sisteme işlenmektedir.

MEB Personeller İçin E Okul Öğretmen Girişi

E okul üzerinden sorgulama yaparak bilgi almak isteyen veli ve öğrencilerin öğrenmek istediği bilgiler öğretmen ve yöneticiler tarafından sistemegirilmektedir. Bu nedenle giriş yapılması için öğretmen ve yöneticiler için de özel giriş bölümü oluşturulmuştur. E okul öğretmen girişi olarak da adlandırılan bu bölüm sadece yetkili kişiler tarafından kullanılmakta ve özel üyelikler ile girişyapılabilmektedir. Bu nedenle öğrencilerin kendi bilgileri ile e okul öğretmen girişi bölümünü kullanması mümkün değildir. Bununyanında yapılacak olan işlemlerde e okul öğretmen girişi sonrasında açılacak yönetim panelinin kullanılması gerekmektedir.

E OKUL VELİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRETMEN GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

Öğretmen girişi yapmak için e okul resmi sitesinde yer alan giriş bölümü kullanılmalıdır. Aynı ekranda öğrenci girişi de bulunduğu için giriş bölümleri arasında karışıklık yapılmadan doğru e okul öğretmen girişi bölümü kullanılmalıdır. Sisteme erişim sağlamak isteyen ve e okul öğretmen girişi yapmak isteyen öğretmenler akıllı cihazlar üzerinden de işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Özellikle tabletler üzerinden yapılacak olan e okul öğretmen girişi ile birlikte aynı şekilde veri girişi ya da sistem üzerinden yapılacak işlemler gerçekleştirilebilmektedir.

Haberin Devamı

E okul sayfasında yer alan öğrenci girişi bölümü öğrenciler tarafından kullanılmalıdır. Öğrenciler gibi aynı şekilde öğretmenler tarafından da kullanılabilecek olan giriş bölümü sayesinde öğrencilerin okuldaki durumları takip edilebilmektedir. Özellikle not bilgisi ve devamsızlık gibi durumlar için online olarak yapılacak sorgulamalar yeterli bilgileri sunacaktır. Ayrıca menü üzerinden yapılacak seçimler ile birlikte diğer konularda da bilgi alınabilmektedir. Giriş işlemlerinde T.C. kimlik numarası ile birlikte öğrencilerin okul numarasının kullanılması yeterli olacaktır. Böylece kolayca hem e okul girişi yapılabilir hem de istenildiği zaman belirtilen bilgiler için online sorgulama yapılabilir.

Haberin Devamı