Gazete Vatan Logo

MEB E Okul Öğrenci Ve Veli Girişi İşlemleri

E okul öğrenci girişi nasıl yapılır? MEB e okul öğrenci ve veli girişinden hangi işlemler yapılır? E okul öğrenci girişi ve MEB uygulama detayları yazımızda.

MEB E Okul Öğrenci Ve Veli Girişi İşlemleri

E okul tarafından sağlanan bilgilere erişim sağlanabilmesi için giriş ekranları oluşturulmuştur. Bu bakımdan bilgi öğrenmek isteyen ya da bilgi girişi yapacak olan yöneticilerin oluşturulan giriş ekranlarını kullanması gerekmektedir. Öğrenciler için oluşturulan e okul öğrenci girişi bölümü kullanarak tüm öğrenciler e okul sistemine giriş yapabilmektedir. Öğrencilerin sisteme giriş yapması için üyelikler de hazırlanmış durumdadır. Bu bakımdan öğrencilerin e okul öğrenci girişi bölümünde yer alan kullanıcı bölümüne T.C. kimlik numarasını, şifre bölümüne de okul numarasını girmesi yeterli olacaktır.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS GİRİŞ

MEB PERSONEL GİRİŞİ

Belirtilen giriş bilgilerinin e okul öğrenci girişi bölümüne girilmesi ile birlikte portal üzerindeki profile erişimsağlanacaktır. Öğrencilerin okuldaki kimlik bilgilerinin yer aldığı profil bölümünün yanı sıra e okul üzerinden işlemlerinin yapılması için hazırlanan menü de MEB e okul öğrenci girişi sonrasında açılan ekranda yer alacaktır. Bu bakımdan işlemlerin yapılması için e okul öğrenci girişi sonrasında menü üzerinden seçim yapılması gerekmektedir. Yapılacak olan seçimler ile birlikte öğrencilerin okuldaki durumları ile ilgili bilgi alınması oldukça kolaydır.

Haberin Devamı

E okul öğrenci girişi sırasında zorluk yaşayan öğrenciler, belirtilen adımları takip ederek ve gerekli bilgileri girerek kolayca e okul öğrenci girişi yapabilmektedir. Siz de MEB e okul öğrenci girişi yaparak, sınav ve diğer okul durumunuz ile ilgili takip işlemlerini yapabilirsiniz.

Üstelik sadece öğrenciler için değil, öğrenci velileriiçin de e okul oldukça kullanışlı ve faydalıdır. Öğrenci bilgilerini kullanarak sisteme erişim sağlayacak olan veliler, öğrencilerin okuldaki başarı durumunu görüntüleyebilmektedir. Böylece öğrencilerin ailelerinden sakladığı kötü notlar ya da devamsızlık gibi durumlar MEB e okul üzerinden öğrenilebilmektedir. E okulun velilere sağladığı bu avantaj sayesinde istenildiği zaman kontrol edilmesi ve gerek bilgisayarlar üzerinden gerekse de akıllı cihazlar üzerinden giriş yapılması mümkündür üstelik sunulan hizmetler tamamen ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Haberin Devamı