Gazete Vatan Logo

MEB E Okul Girişi İle Takdir Teşekkür Hesaplama

MEB uygulamalarından e okul takdir teşekkür hesaplama işlemleri internetten onnline olarak yapılmaktadır. MEB e okul takdir teşekkür hesaplama detayları ve online e okul öğrenci girişi için yazının devamını okuyabilirsiniz.

Öğrencilerin derslere yapılan sınav ve sözlü notları ile birliktedönem sonucunda o derste ne kadar başarılı olduğu ortaya çıkmaktadır. Gerek 100 üzerinden not ile gerekse de 5’lik not sistemine göre aldığı not ile karneleri hazırlanan öğrencilerin, derslerdeki başarı oranlarına göre takdir ve ya teşekkür alması da mümkün olmaktadır. Her öğrencinin istediği takdir için öğrencilerin yüksek bir başarı oranına ulaşması gerekmektedir. Takdir ya da teşekkür almak isteyen öğrenciler e okul takdir teşekkür hesaplama yaparak bu konudaki sonucu görebilirsiniz. E okul takdir teşekkür hesaplama işlemlerini yapmayı bilmeyen öğrenciler ya da veliler ise yazıdaki MEB e okul takdir teşekkür hesaplama adımlarını takip ederek kolay bir şekildeMEB e okul takdir teşekkür hesaplama yapabilir.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS GİRİŞ

MEB PERSONEL GİRİŞİ

MEB E Okul Takdir Teşekkür Hesaplama

E okul takdir teşekkür hesaplama için ilk olarak e okul sistemine giriş yapılması gerekmektedir. Öğrencilerin T.C. kimlik numarası ve okul numara ile giriş yapabileceği e okuldan ders notlarına erişim sağlanması gerekmektedir. Ders notlarının tümü açıklandıktan sonra tüm derslerdeki notların ortalamasının alınması gerekmektedir. Ortalaması alınan ders notu 85 üzerindeyse takdir, 80 ile 85 arasındaysa teşekkür almaya hak kazanacaktır. MEB e okul takdir teşekkür hesaplama konusunda yapılacaklar bu kadar basittir. Siz de e okul takdir teşekkür hesaplama için ders notları üzerinden ortalama almanı yeterli olacaktır.

Haberin Devamı

Belirtilen işlemlerde ders notlarının kesinleşmiş olması önemlidir. Bu bakımdan kesinleşmiş sonuçlar üzerinden takdir ve ya teşekkür alacağınızı hesaplamanız gerekir. Aksi halde yapacağınız yanlış bir tahmin ile birlikte hesaplamanız yanlış olacaktır. Bu konuya dikkat etmeniz ile birlikte yapacağınız takdir ve teşekkür hesaplamalarında doğru sonuca ulaşabilirsiniz. Otomatik olarak e okul üzerinden hesaplama sistemi bulunmamaktadır.