Gazete Vatan Logo

KYK personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde çok sık araştırılıyor. KYK çeşitli bölümler için 1220 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Peki KYK hangi bölümlere personel alacak? Sonuçlar ne zaman belli olacak?

KYK personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK personel alımı başvuru 18 Mayıs tarihinde sona ermişti. Şimdi ise gözler KYK personel alımı başvuru sonuçlarına çevrildi. İşte tüm merak edilen detaylar...

HANGİ BÖLÜMLERE ALIM YAPILACAK?

Destek Personeli, Diyetisyen, Büro Personeli, Psikolog ve Yurt Yönetim Personeli pozisyonlarına olacak. Bu pozisyonlara alım yapılacak personel sayısına ilişkin dağılımda şöyle, kurum 463’ü kadın 293’ü erkek olmak üzere toplam 756 adet Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli, 86 Destek Personeli Şoför, 172 Diyetisyen, 44 Psikolog, 162 Büro Personeli" olarak duyurulmuş ve başvurular 9- 18 Mayıs 2018 tarihleri arasında alınmıştı.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK 1220 kamu personeli alımı başvuru sonuçlarına yönelik olarak başvuru kılavuzu içerisinde belirtilen detaylarda ise;

"Sözlü sınava katılmaya hak kazandığı tespit edilen adayların, sınav yerleri ve sınav tarihleri 28.05.2018 tarihinde (www.gsb.gov.tr) ve (www.yurtkur.gsb.gov.tr) internet adreslerinde ilan edilecek olup, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Haberin Devamı

Sözlü sınavlar aşağıda belirtildiği şekilde on altı il merkezinde 04.06.2018 tarihinden itibaren yapılmaya başlanacak olup, sınava girmeye hak kazanan adaylar hangi il için başvurmuşlarsa o ilin karşı