Gazete Vatan Logo

Kırgın Çiçekler 87. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölümünde Meral deliriyor ve Kader’e bu kadar iyi olmaması için bağırıyor. Öte yandan Kırgın Çiçekler'de Kader çok ciddi bir ölüm tehlikesi ile karşı karşıya... Meral’in saç telinden yapılmış olan DNA testi sonucunda gerçekler ortaya çıkacak mı? Kırgın Çiçekler bu akşam ATV'de...

Kırgın Çiçekler 87. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kırgın Çiçekler dizisinde olaylar çok daha fazla karışıyor. Meral ile Kader arasındaki çekişme devam ediyor. Ancak yaşananlardan sonra Meral sinir krizi geçiriyor ve Kader’e bu kadar iyi olmaması adına bağırıyor. Diğer taraftan Meral, çok ciddi bir ölüm tehlikesi altında. Bu tehlikeden yurt müdiresi Neriman Hanım da nasibini alıyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Diğer taraftan Meral kuafördeyken saçları kesiliyor ve Zehra, Meral’e çok önemli bir bilgi veriyor. Çünkü Meral’in kesilen saçı DNA testi için kullanacak. Meral, bu haber karşısında büyük bir panik yaşıyor. Acaba DNA testinin sonucu ne söylüyor? DNA testinin sonucunu ilk olarak Macide öğreniyor ve Macide telefonda haberi aldığında büyük bir şok yaşıyor. Peki, gerçek torun kim? Bu sorunun cevabı Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölümünde olacak. Kırgın Çiçekler dizisinin 87. Bölümünün fragmanı da yayınlandı ve fragman yeni bölüm ile alakalı olarak çok önemli tüyoları içerisinde barındırıyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER 86. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Haberin Devamı

Kırgın Çiçekler dizisinin son yayınlanan bölümü olan 86. Bölümünde çok zengin biri olan Sadri Bey tarafından aranana torunun aslında Kader olduğunu öğrenmişti ve bu aldığı haber üzerine çok büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Çünkü Meral, yeni zengin hayatına hemen alışmıştı. Bu yüzden de gerçekleri Kader’e nasıl anlatacağını bilemiyordu. Üstelik Zehra da Meral, Kader’e gerçekleri söylememe konusunda sürekli olarak uyarıyordu. Kader de diğer yandan kendisini terk edip gitmiş olan babasından nefret ediyordu.

Sadri Bey ise torunu olduğunu düşündüğü Meral’i nüfusuna almak ve yurttan da çıkartmak istiyordu. Fakat bu konunun önündeki en büyük engel de Macide idi. Çünkü Macide, yeni ortaya çıkan torun olan Meral’i mirasa ortak olmasını hiç ama hiç istemiyordu. Bu yüzden Macide, elinden gelen her şeyi yapacaktı.

Diğer taraftan son yayınlanan bölümde Serkan ve Eylül de yüz yüze gelerek ilişkileri ile alakalı olarak çok önemli kararlar almışlardı. Aynı zamanda Defne de annesini bulmak için annesinin izini sürüyordu. Fakat Defne’nin annesinin peşinden giderken olanlar kızları hiç farkında olmayarak çok ciddi bir tehlikenin içine atmıştı. Çünkü kızlar organ mafyası tarafından bayıltılarak kaçırılmışlardı ve böbrekleri için uygun müşterilerin çıkması bekleniyordu. Peki, Cemre ve Eylül bu çok büyük tehlikeden bir şekilde kurtulabilecek miydi?

Haberin Devamı