Gazete Vatan Logo

Keçiören seçim sonuçları 2024: Ankara Keçiören’de kim kazandı? 31 Mart Keçiören yerel seçim sonuçları

Ankara Keçiören ilçesinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanlığını kazanan ve Keçiören Belediye Başkanı olan kişi ile belediyenin hangi partiye ait olduğu merak ediliyor. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşen seçim sonuçları gazetevatan’dan takip edilebilecek.

Keçiören seçim sonuçları 2024: Ankara Keçiören’de kim kazandı? 31 Mart Keçiören yerel seçim sonuçları

Ankara ilçe seçim sonuçlarını gazetevatan'dan takip edebileceksiniz. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde il il, ilçe ilçe seçim sonuçları canlı olarak gazetevatan seçim sayfasında yer alacak. Peki, Keçiören belediye başkanı kim kazandı? Ankara Keçiören belediyesi hangi partiden?

31 Mart yerel seçimleri kapsamında Ankara’nın Keçiören ilçesinde heyecan devam ediyor. Anlık verilerle birlikte Keçiören ilçe seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları gazetevatan seçim sayfasında yer alacak. Seçim sonuçları içerisinde adayların ve partilerin aldıkları oy oranları, açılan sandık yüzdeleri, geçerli ve geçersiz oy sayıları da gazetevatan seçim sayfasından takip edilecek.

Keçiören seçim sonuçları 2024: Ankara Keçiören’de kim kazandı 31 Mart Keçiören yerel seçim sonuçları

Çankaya ilçesi dahil olmak üzere 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerin sonuçları hakkında daha fazla bilgi ve detay seçim sayfamızda olacak. Seçim yasakları saat 21.00 itibariyle sona erecek ve tüm bilgiler anlık olarak paylaşılacak.

İL İL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ