Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında neler var?

Kanal D’nin sevilen dizilerinden biri olan Hayat Şarkısı dizisine ait fragmanlar yayınlanmıştı. Yeni bölümde neler yaşanacağı ise oldukça merak ediliyor. Son bölümde Torunbaş Ailesi ile Bayram Cevher’in eski defterleri bir kez daha açılmıştı. Bölümün sonunda yaşanan hadiseler ise herkesi heyecanlandırmayı başardı. İşte detaylar…

Kanal D yayın akışında neler var?

Hayat Şarkısı dizisinin 49. Bölümüne ait yeni bir fragman yayınlandı. Bu fragmanda Hülya mutfak becerilerini geliştirmek istese de her şeyi eline yüzüne bulaştırırken görülüyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Kerim’in, Hülya ve çocukları ile hayatlarına yeni bir sayfa açmak istemesi sebebiyle yeni evine taşınan aile, Hülya’nın bu yaşa kadar mutfağa girmemiş olmasının bedelini ağır ödeyecektir. Kerim ve çocuklar yemek konusunda oldukça muzdarip olacaklardır. Mahir, Melek ve Nilay tarafından her fırsatta mutfaktaki beceriksizliği sebebiyle dalga geçilen Hülya, hırslanmıştır. Ailesi için yemek yapmaya karar veren Hülya her şeyi eline yüzüne bulaştıracaktır. Daha sonra Mahir’den alacağı taktiklerle birlikte ilk defa pilav yapan Hülya ise sınavdan geçebilecek mi dersiniz?

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bayram Cevher’i kendine özgü yöntemler ile birlikte evine döndürmeyi başarmış olan Hülya ve Mahir’e art arda yeni iş teklifleri yağmaya başlar. Kız kardeşinin intiharından dolayı Kerim’i sorumlu tutan Hazer ise halası ve Bayram Cevher arasında olan ilişkiyi öğrendiğinde öfkeden deliye dönmüş ve intikam almak adına hareket geçmiştir.

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı dizisinin 49. Bölümüne ait internete özel fragmanda, Hatice halanın yeni kurbanı Maihr olacaktır. Hatice Hala’nın ne istediği ise Kanal D ekranlarında olacak!

Kardeşi Bayram Cevher’i evine getirmek isteyen Hatice Hala, 100.000 TL karşılığında Mahir ve Hülya’ya bir teklif sunar. Hülya bu teklife karşı çıksa da Hatice Hala tarafından verilen yüksek tutarda parayı kabul etmişti. Yeniden eski günlerine dönmüş olan Mahir ve Hülya, yeni bir iş birliği ile birlikte Bayram Cevher’i ikna etmeye koyulmuştu. Hatice Hala ise ilk görevini başarılı bir şekilde yerine getirmiş olan bu ekibe bir görev daha verecektir. Mahir’in kapısını çalacak olan Hatice’nin ama ve Hülya’yı bekleyen haber, özetsiz heyecan dolu yeni bölümüyle Pazar akşamı 21.00’de ekranlarda olacak!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hayat Şarkısı dizisinin 48. Bölümünde Hazer, kardeşinin ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü Kerim ile yüzleşmeye karar vermişti. Yaşadığı hadiselerin verdiği yükten tükenen Bayram Cevher ise kısa bir süreliğine ara vermeye karar verip ortadan kaybolmuştu. Kerim ve Hülya, ayrı bir eve taşınarak hayat şarkılarına yeni bir sayfa ile devam etmek isterken diğer yandan da ailede patlak veren sorunlar ile baş etmek zorunda kalmıştı. Süheyla Cevher ise oğlu Hüseyin’den edindiği bilgiyle beraber Bayram Cevher’in yerini öğrenerek kocasını görmek için yola çıkmıştı. Fakat bu sırada herkesi büyük bir sürpriz beklemekteydi.

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı yeni gününde ve yeni saatinde Pazar akşamı saat 21.00’de Kanal D’de olacak!