Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 1 Temmuz Cumartesi

KANAL D’nin 1 Temmuz Cumartesi gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Geniş Aile dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor ve ardından da birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Hep Yek isimli sinema filmi ekranlarda olacak. KANAL D’nin 1 Temmuz Cumartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 1 Temmuz Cumartesi

KANAL D’nin 1 Temmuz Cumartesi gününe ait yayın akışı saat 06.30’da Geniş Aile dizisinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor. Geniş Aile dizisi Almanya’ya gittikten sonra tekrardan ülkesine dönen ve döndüğünde de sevdiği kızı başkasının kaptığını gören gencin hikayesini ele alıyor. Ardından ise çocukların çok sevdiği programlardan olan Kanal D Çocuk Kulübü ile devam ediyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08.00’da Macera Avcıları Afrika’da isimli program Kanal D ekranlarına gelecek. Afrika topraklarında yaşayan birçok hayvan ve bitki türü hakkındaki bilgiyi bu programdan öğrenebilirsiniz. Ardından ise en çok izlenen magazin programlarından olan Magazin D’nin yeni bölümü ekranlara gelecek. Ünlülerin hayatlarında meydana gelen olaylar, magazin dünyasındaki son gelişmeler ve sosyal medyada en çok konuşulanlar bu program aracılığı ile ekranlara geliyor.

12.45’te yeni başlayan programlardan olan ve çok sevilen İrem Derici ile Eğlenmene Bak programının tekrar bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Bu programda birbirinden renkli yarışmacılar yarışıyor ve ayrıca eğlenceli bölümlerle kahkaha eksik olmuyor. Ardından ise en çok izlenen yarışma programlarından olan Ben Bilmem Eşim Bilir yayınlanacak. Bu yarışmada çiftler arabayı kazanabilmek için kıyasıya mücadele ediyor ve en sonunda birisi arabaya olan adımları tamamlıyor.

Haberin Devamı

18.45’te haber kuşağı Kanal D Haber ile başlıyor. Gün boyunca hem ülkemizde hem de dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte bu haber bülteninde ekrana getiriliyor. Akşam kuşağında ise Hep Yek isimli yerli sinema filmi ekranlara gelecek. Cevat, Türkiye’nin nam salmış kabadayılarından birisinin oğludur ve uluslararası ünlü bir mankene olan aşkı ile birlikte kızı kaçırmaya karar verir. Bu kaçırma olayını ise Ziya Baba isminde bir diğer suç makinesi olan birisi üstlenmiştir. Kaçırma olayının sonucunda ise türlü türlü olaylar bunları beklemektedir.

Hep Yek isimli sinema filminden sonra ise Kötü Kedi Şerafettin filmi ilk defa televizyon ekranlarında yayınlanacak. Ardından ise Kıyametin Ortasında isimli filmi ekranlara gelecek.

Haberin Devamı