Gazete Vatan Logo

Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısının gündeminde hangi konular var?

Kabine toplantısı yarın yapılacak! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine'de kritik konular görüşülecek. Masada asgari ücretten, memur ve emekli maaşlarında yapılacak zam olmak üzere çalışanları ilgilendiren önemli başlıklar olacak. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısının gündeminde hangi konular var? İşte Kabine toplantısı ile ilgili merak edilenler...

Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısının gündeminde hangi konular var?

Cumhurbaşkanlığı Kabine'si kritik gündemle toplanıyor. 2022 yılına kısa bir süre kala asgari ücretten, memur ve emekli maaşlarında yapılacak zam ile ilgili gündem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine'de etraflıca değerlendirilecek. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısının gündeminde hangi konular var? İşte Kabine toplantısı ile ilgili merak edilenler...

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine 8 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kritik gündemle toplanyor.

KABİNE'NİN GÜNDEMİNDE HANGİ KONULAR VAR?

2022 Asgari ücretine ilişkin işçi ve işveren kesimi arasındaki görüşmeler sürüyor. 2022 asgari ücrete ilişkin son durumun Kabine toplantısında değerlendirilmesi bekleniyor.

MEMURA ZAM KABİNE'NİN GÜNDEMİNDE!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı memurlara zam ve enflasyon farkına ek olarak sosyal refah payı verileceğini açıkladı. Konunun toplantıda ele alınabileceği belirtiliyor.

KORONAVİRÜS İLE İLGİLİ SON DURUM DEĞERLENDİRİLECEK!

Beştepe'deki toplantıda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin salgınla mücadelesine ilişkin son verileri kabine ile paylaşacak.

Haberin Devamı

DIŞ POLİTİKA VE TERÖR İLE MÜCADELE ANA BAŞLIKLARDAN!

Dış politika, savunma, güvenlik ve terörle mücadele başlıkları da ele alınacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının ardından açıklama yapacak.