Emekliye Zam

Emekliye Zam

Son dakika emekliye zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekliye zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekliye zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekliye Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekliye zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.123 emekliye zam haberi bulunmuştur. Tüm emekliye zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Tablo değişti, işte yeni hesaplama
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Tablo değişti, işte yeni hesaplama Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaş zammı olmak üzere Temmuz döneminde 3 düzenleme yapılacak. Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını yayımladı. 6 aylık enflasyon beklentisi netleşti. Emekliye zam oranı ve memur enflasyon farkı ne kadar olacak? SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı kaç TL olacak? İşte tek tabloda tüm hesaplar...
22.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşı zammı ile ilgili iki formül masada! Emekliler için kritik tarih verildi
Emekli maaşı zammı ile ilgili iki formül masada! Emekliler için kritik tarih verildi Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Emekliye zam oranı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 49,25, en düşük emekli maaşı da 10 bin liraya yükseltilmişti. Emekliler için yeni düzenleme masada. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu ve AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'in açıklamaları gözleri emeklilerle ilgili yapılacak düzenleme ve desteklere çevrildi. Taban maaş ve kök maaş ile ilgili değişiklikler tartışılırken, çalışılan günün de emekli maaşında etkili olması konuşuluyor. Bu arada Aile Bakanlığı'nın emekli kart projesi de gündemde…
21.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekli promosyon kampanyaları için Şubat ayarı! İşte emekliler için verilen en yüksek promosyon oranı
Emekli promosyon kampanyaları için Şubat ayarı! İşte emekliler için verilen en yüksek promosyon oranı Emekliye zam sonrası bankalar müşteri kazanma iştahı ile emekli promosyon kampanyaları için güncellemeye gidiyor. Yenilenen rakamlar sonrası banka promosyonları ne kadar oldu? İşte emeklilere en yüksek promosyon veren bankalar ve verdikleri miktarlar...
9.02.2024 Çalışma Hayatı
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş Gaziantep'ten Mardin'e tayinle gelen Anış ailesi, alt komşuları TIR şoförü Ahmet T. tarafından gürültü yaptıkları gerekçesiyle tehdit edildiklerini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Hakkında verilen uzaklaştırma kararı, aynı apartmanda oturduklarından kaldırılırken, Ahmet T.'nin, ailenin elektrik ve su sayacını sökme anları güvenlik kamerasına yansıdı. Fatma Anış, "Bizi evden çıkarmaya yönelik her türlü eyleme başvuruyor. 4 kez elektrik kablolarımızı kesti, 2 kez de sayaçlarımızı söktü. Eşimin aracının tekerleklerini patlattı" dedi.
1.02.2024 Gündem
Metro istasyonunda bıçaklı kavga! Ölü ve yaralı var
Metro istasyonunda bıçaklı kavga! Ölü ve yaralı var İzmir'in Bornova ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrasında, 2 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.
1.02.2024 Gündem
Emekliye zam farkı hesaba yatıyor! Tarih verildi, işte detaylar...
Emekliye zam farkı hesaba yatıyor! Tarih verildi, işte detaylar... Emekli maaş farkı ödeme günleriyle ilgili dikkat çeken açıklama geldi. SSK ve Bağ-Kur emeklisine ilave yüzde 5 zam yapılacağı müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmişti ve emeklinin zam oranı yüzde 37,57'den yüzde 42,6'ya yükselmişti. Daha sonrasına ise yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği talimat üzerine, bir zam daha yapılarak memur emeklileri ile SSK ve Bağ-Kur emeklilerine aynı oranda yüzde 49,25 olacak şekilde zam uygulandı. Bu doğrultuda ise emeklilerin gözü maaş farklarının ödeneceği o tarihe çevrildi.
1.02.2024 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! 5 bin 500 kişiye istihdam sağlanacak, süreç başladı
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! 5 bin 500 kişiye istihdam sağlanacak, süreç başladı Sözleşmeli personel alımı için süreç başladı. Bakan Yumaklı detayları paylaştı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, personel alımı detaylarına ilişkin paylaşımda bulundu. Bakan Yumaklı, 5500 kişilik personel alımı sürecinin başladığını bildirdi. İşte ilana ilişkin detaylar...
31.01.2024 Gündem
Limon suyu satışlarına yasak getirildi! Resmi Gazete'de yayımlandı
Limon suyu satışlarına yasak getirildi! Resmi Gazete'de yayımlandı Tarım ve Orman Bakanlığı, Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle birlikte limon suyu izlenimi veren; limon aromalı sos, limon sosu, limonlu sos ve benzeri isimlerle limon suyu benzeri ürünler yurt içinde piyasaya arz edilemeyecek.
31.01.2024 Gündem
Yüzde 25 indirim! Süre 15 günden bir aya çıkarıldı
Yüzde 25 indirim! Süre 15 günden bir aya çıkarıldı Trafik idari para cezalarının yüzde 25 indirimli ödenmesine imkan tanıyan süre, 15 günden bir aya çıkarıldı.
31.01.2024 Gündem
Emekliye zam + refah payı +ek ödeme! Maaş farkları hesaba yatıyor, tarih verildi
Emekliye zam + refah payı +ek ödeme! Maaş farkları hesaba yatıyor, tarih verildi Emekli maaşı zammı Temmuz döneminde yüzde 25 olurken, bu dönem yüzde 11,68'lik refah payı ile yüzde 49,25 olarak uygulanacak. Nisan ayında 7.500 TL'ye çıkarılan en düşük emekli maaşı ise 10 bin TL'ye yükseldi. Memur zammı hem asgari ücret hem de emekli maaşı zammı için belirleyici oldu. SSK ve Bağ-Kur emekli kök maaş zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile memur emeklisi ile eşitlenerek yüzde 49,25 olarak belirlendi. 10 bin TL en düşük emekli maaşı ve refah payı kaynaklı maaş farkları hesaplara ayrıca yatacak. Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? Düzenleme Meclis'te yasalaştı ve Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girecek. Milyonlarca emekli yüzde 11,68'lik refah payı ile beraber vergi iadesi kapsamında ek ödeme de alacak. SSK, Bağ-Kur maaş farkı ne zaman yatacak? Kim ne kadar alacak? İşte milyonların merak ettiği tarih ve tek tabloda tüm emekli maaşı hesapları...
31.01.2024 Çalışma Hayatı
Gaziantep’te damat dehşeti: 4 ölü, 3 yaralı
Gaziantep’te damat dehşeti: 4 ölü, 3 yaralı Gaziantep’in Nizip ilçesinde boşanma aşamasındaki eşinin evine giden Halil Çağlar, eşinin ailesine kurşun yağdırdı. Olayda 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise ağır yaralandı.
29.01.2024 Gündem
Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp, mesaj attı
Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp, mesaj attı Bursa'da T.K. (45), boşanma aşamasındaki eşi Seher Kındaç'ı (42) öldürdü. Şüpheli kaçarken, baldızına 'Karımı öldürdüm' diyerek mesaj attığı ortaya çıktı.
29.01.2024 Gündem
Emekliye zam artı ek ödeme! Maaş farkları hesaba yatıyor, tarih verildi
Emekliye zam artı ek ödeme! Maaş farkları hesaba yatıyor, tarih verildi Emekli maaşı zammı Temmuz döneminde yüzde 25 olurken, bu dönem yüzde 11,68'lik refah payı ile yüzde 49,25 olarak uygulanacak. Nisan ayında 7.500 TL'ye çıkarılan en düşük emekli maaşı ise 10 bin TL'ye yükseldi. Memur zammı hem asgari ücret hem de emekli maaşı zammı için belirleyici oldu. SSK ve Bağ-Kur emekli kök maaş zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile memur emeklisi ile eşitlenerek yüzde 49,25 olarak belirlendi. 10 bin TL en düşük emekli maaşı ve refah payı kaynaklı maaş farkları hesaplara ayrıca yatacak. Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? Düzenleme Meclis'te yasalaştı ve Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girecek. Milyonlarca emekli yüzde 11,68'lik refah payı ile beraber vergi iadesi kapsamında ek ödeme de alacak. SSK, Bağ-Kur maaş farkı ne zaman yatacak? Kim ne kadar alacak? İşte milyonların merak ettiği tarih ve tek tabloda tüm emekli maaşı hesapları...
29.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye zam farkı ne zaman ödenecek 2024? Emekliye ek zam Resmi Gazetede yayınlandı mı, emekliye yüzde 5 ek zam ne zaman verilecek?
Emekliye zam farkı ne zaman ödenecek 2024? Emekliye ek zam Resmi Gazetede yayınlandı mı, emekliye yüzde 5 ek zam ne zaman verilecek? SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek yüzde 5 zam verildi. Yüzde 5’lik zammın ardından emekliye verilen zam yüzde 42,6'ya yükselecek. En düşük emekli maaşı da 10 bin lira olacak. Peki, Yüzde 5 fark ne zaman yatacak? Emekliye yüzde 5 ek zam ne zaman verilecek, emekliye ek zam ayın kaçında yatacak?
20.01.2024 Emekli
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den emekli maaşı zammı açıklaması
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'den emekli maaşı zammı açıklaması AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler "Emekli maaşı için bakanlarımızın çalışması sürüyor. Kabine Toplantısı'nda netleştiğinde komisyon aşamasında eklenmesi hususunu değerlendireceğiz. Emekli zammı için oran veremem" dedi.
15.01.2024 Ekonomi
Trafik sigortasının fiyatı yüzde 10 artacak
Trafik sigortasının fiyatı yüzde 10 artacak Trafik sigortasında baz primleri şubat ayında da yüzde 10 artacak.
15.01.2024 Ekonomi
Emekliye zam üstüne zam geliyor! Hesaba yatıyor, işte oran oran yeni maaşlar ve ödeme takvimi
Emekliye zam üstüne zam geliyor! Hesaba yatıyor, işte oran oran yeni maaşlar ve ödeme takvimi Emekli maaşına çifte zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. Recep Tayyip Erdoğan yapacak. SSK, Bağ-Kur emeklilerine enflasyonla birlikte refah payı verilmesine ilişkin çalışmayı birlikte yürüten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bu hafta Kabine'de sunum yapacak. Öte yandan emekli maaşına yapılacak olan zam ile ilgili oran ortaya çıktı. İşte ödeme takvimi ve oran oran yeni maaşlar...
15.01.2024 Emekli
Emekliye çifte zam müjdesi! Ek artış ve kök ücret detayı belli oldu, işte ödeme takvimi
Emekliye çifte zam müjdesi! Ek artış ve kök ücret detayı belli oldu, işte ödeme takvimi Emekli maaşına çifte zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam düzenlemesi için çalışmalar tamamlandı. Öte yandan 2024 yılı bütçe maratonundan sonra çalışmalarına ara veren TBMM'yi yoğun bir mesai bekliyor. Meclis'in en önemli gündem maddesini çalışanlar ile emekliler oluşturacak. Ek zammın bu ay içinde hızla yasalaştırılması ve emekli aylıklarına yansıtılması hedefleniyor.
14.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek zam müjdesi! SSK, Bağkur maaş hesabı değişti, ödeme tarihi belli oldu
Emekliye ek zam müjdesi! SSK, Bağkur maaş hesabı değişti, ödeme tarihi belli oldu Emekli maaşına çifte zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam düzenlemesi için çalışmalar tamamlandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın koordinasyonunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan SSK ve Bağ-Kur emeklisinin maaşlarında iyileştirmeye yönelik çalışma önümüzdeki hafta Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. İlave zam ocak maaşlarına yetişecek mi? İşte cevabı...
13.01.2024 Emekli
Emekliye kademeli ve oransal maaş zammı müjdesi! Zamlı emekli maaşı bu ay ödenecek mi? Tarih verildi
Emekliye kademeli ve oransal maaş zammı müjdesi! Zamlı emekli maaşı bu ay ödenecek mi? Tarih verildi Emekli maaşına çifte zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. Emekli zammı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 37,57 olurken gözler 2024 yılının ilk Kabine Toplantısı'nda olacak. 2024 emekli maaşı düzenlemesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e bütçe sınırlarının sonuna kadar zorlanması talimatını verdi. 7500 TL olarak uygulanan en düşük emekli maaşı 10 bin TL'yi aşacak. Öte yandan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler emeklilere ek zam düzenlemesi ile ilgili bir görüşme yapıldığını belirterek “Önümüzdeki haftaya kadar neticelenirse Kabinede değerlendirilir, sonra bizim kanun teklifimize de koyarız. Belki üçüncü haftamızda bunu da netleştirmiş oluruz" dedi. Son dakika gelişmesine göre SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam çalışması tamamlandı. Ek zam gelecek hafta Kabine Toplantısı'na sunulacak. İşte 4A, 4B, 4C olmak üzere hesaplanan rakamlara göre ek ödemeli kuruşu kuruşuna maaş tabloları...
12.01.2024 Emekli
Fed'den faiz mesajı: Bir süre daha sürdürmemiz gerekiyor
Fed'den faiz mesajı: Bir süre daha sürdürmemiz gerekiyor New York Fed Başkanı John Williams "Bir süre daha kısıtlayıcı politika duruşunu sürdürmemiz gerekeceğini tahmin ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.
11.01.2024 Ekonomi
Emekliye zam üstüne zam geliyor! Oransal miktarda artış müjdesi, işte en düşük emekli aylığı
Emekliye zam üstüne zam geliyor! Oransal miktarda artış müjdesi, işte en düşük emekli aylığı Emekli maaşına oransal zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. Emekli zammı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 37,57 olurken gözler 2024 yılının ilk Kabine Toplantısı'nda olacak. 2024 emekli maaşı düzenlemesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e bütçe sınırlarının sonuna kadar zorlanması talimatını verdi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler yaptı. Güler "Etki analizleri, bütçe imkanları, oransal manada artış değerlendirmesi Kabine'de önümüzdeki hafta değerlendirilir" dedi. 7500 TL olarak uygulanan en düşük emekli maaşı 10 bin TL'yi aşacak İşte 4A, 4B, 4C olmak üzere hesaplanan rakamlara göre ek ödemeli kuruşu kuruşuna maaş tabloları...
11.01.2024 Emekli
Emekliye çifte zam müjdesi verildi! Kök ücret ve refah paylı zamlı maaş hesaba yatıyor
Emekliye çifte zam müjdesi verildi! Kök ücret ve refah paylı zamlı maaş hesaba yatıyor Emekli maaşına çifte zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. Emekli zammı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 37,57 olurken gözler 2024 yılının ilk Kabine Toplantısı'nda olacak. 2024 emekli maaşı düzenlemesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e bütçe sınırlarının sonuna kadar zorlanması talimatını verdi. 7500 TL olarak uygulanan en düşük emekli maaşı 10 bin TL'yi aşacak İşte 4A, 4B, 4C olmak üzere hesaplanan rakamlara göre ek ödemeli kuruşu kuruşuna maaş tabloları...
10.01.2024 Emekli
Emekliye refah payı müjdesi! Hesaba yatıyor, tarih verildi
Emekliye refah payı müjdesi! Hesaba yatıyor, tarih verildi Emekliye refah payı için düğmeye basıldı. Yüzde 37,57 SSK ve Bağ-Kur emekli zammı için iyileştirme yapılacak. 7500 TL olarak uygulanan en düşük emekli maaşı da 2024 yılı için yeniden belirlenecek. Hazine ve Maliye ile Çalışma Bakanlığı bürokratları emekliye zam düzenlemeleri için teknik ve bütçe çalışmayı tamamladı. Emekliye ek zam için 3 formül masada.
9.01.2024 Çalışma Hayatı
Balon balığının en zehirlisini yemişler! Yasak getirilmeli
Balon balığının en zehirlisini yemişler! Yasak getirilmeli Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Rıza Köşker, Hatay'ın İskenderun ilçesinde balon balığı tüketimi sonucu hastanelik olan 7 kişilik ailenin, Akdeniz'in en zehirlisi olanı benekli balon balığını yediklerini söyledi.
5.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emekliye Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekliye zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.