Gazete Vatan Logo

Kabine toplantısı bitti mi, Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı mı?

Kabine toplantısı bitti mi, Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı mı? Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantıda takibe düşmüş, icra aşamasına gelmiş, kredi ve kart borçlularına yönelik çalışmanın masaya yatırılması bekleniyordu. Ayrıca 81 ilde yapılacak sosyal konut projesinin ayrıntılarının açıklanması da bekleniyor.

Kabine toplantısı bitti mi, Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı mı?

Kabine toplantısı 16.55'te başladı, iki buçuk saat sürdü. Dar gelirli vatandaşların ve kredi kartı borcu olanların gözü kabine toplantısı kararlarında. 81 ilde yapılacak sosyal konut projesi de en çok tartışan konularından biri oldu.

UKRAYNA'DAN TAHIL TİCARETİ

Son Kabine toplantımızın ertesi günü Tahran'da Astana süreci kapsamındaki Türkiye-Rusya-İran 3'lü zirvesini gerçekleştirdik. Toplantılar verimli geçti. Rusya ve Ukrayna ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Tahıl krizinin aşılması konusunda atılan adımların ülkemizin gayreti olduğu herkes tarafından kabul edilmektedir. Son olarak Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri de şükranlarını ifade etti. Muhalefet idrak edemese de, bu çalışma insani ihtiyaçların karşılanması için önemli bir diplomatik başarıdır.