Gazete Vatan Logo

İstifa iddiasına çok sert yanıt

SERİK Belediye Başkanı AK Partili Ramazan Çalık, istifa iddialarıyla ilgili olarak "Duasıyla gelmediğimizin bedduasıyla gitmeyiz" dedi.

Başkan Çalık, istifa dedikodularına ilişkin sert açıklamasında, "30 Mart mahalli seçimlerinde ortaya çıkan sonucu hala hazmedemeyenler olduğunu büyük bir üzüntüyle izlemekteyiz. Sandıkta tecelli eden halk iradesi; demokrasiyi anlayan vatan millet sevdasından uzak, ahlak yoksunu birtakım kişiler tarafından iftira ve dedikodularla yok sayılmaya çalışılmaktadır. Biz ömrünü devlete ve millete adamış bir kültürün evladıyız. Bizi ne iftiralar ne de dedikodular hizmetten alıkoyabilir" dedi.

’UYUM VE EŞGÜDÜM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ’

Bugüne kadar bulunduğu tüm makamlarda aynı samimi azim ve inançla çalıştığını ifade eden Başkan Çalık, şöyle devam etti: "Bizim başarılı olmamız için samimi olarak dua eden hemşerilerimizin başımızın üstünde yeri vardır, ancak başarısızlığımızda halka hizmetin aksamasından mutlu olacak hiç kimseye de asla prim vermeyeceğiz. Bizi dualarıyla getirmeyenlerin beddualarıyla gitmeyiz."

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere, bölge milletvekilleri ve hükümetin tüm organlarıyla uyum ve eşgüdüm içinde çalıştıklarını belirten Çalık, "Bizi göreve getiren Allah’ın izni ve halkın iradesidir. Onlar dışında hiçbir güç bizi yolumuzdan çeviremez" diye konuştu. Başkan Çalık, açıklamasında devamla "Halkımızın şunu da iyi bilmesini isterim ki Serik artık yaşanacak, gezilip görülmeye değer, beğenilen ve kıskanılan bir şehir olacak. Bizi seven sevmeyen herkes de buna şahit olacaktır. Bize düşmanlık edenler bu hizmetler karşısında yaptıklarından utanacaktır" dedi.

Bu arada Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık’ın, artık halk günü düzenleyeceği ve her cuma 14.00-17.00 arası halkın sorunlarını dinleyeceği belirtildi.

TEMİZ VE SİNEKSİZ SERİK

Başkan Çalık, bir başka açıklamada da Serik’te yürüttükleri sinekle mücadele ve çevre temizliği konusunda çalışmaları aktardı. Görevi nisan ayında devraldıklarını, dolayısıyla lavra değil kanatlı sineklerle mücadele etmek zorunda kaldıklarını kaydeden Çalık, "Çok kısa sürede sinek sorununu en aza indireceğiz. Önümüzdeki sezon gündemimizde sinek sorunu olmayacağının sözünü verebilirim" diye konuştu.

Başkan Çalık, ayrıca çok sayıda projenin ilk adımını attıklarını, ilgili bakanlıklarla temas halinde olduklarını dile getirdi. Başkan Çalık, şunları söyledi: "Hükümetimizin ilgili birimleri ve bakanlarımız, projelerimize ve taleplerimize pozitif alaka gösteriyor. Son olarak Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi ile beraberdik. Kendileriyle Serik’in sorunlarını ve projelerimizi konuştuk. Çok olumlu tepkiler aldık."

Haberin Devamı