Gazete Vatan Logo

İki Yabancı 62. bölümünde Kumud ve Saras'ın kına gecesi gerçekleşiyor!

İki Yabancı 62. bölümü bugün Kanal 7 ekranlarında olacak. İki Yabancı'da Kumud ve Saras kına gecelerinde dans edecekleri için hazırlanır ve çok heyecanlıdır. Beklenmedik bir anda Kumud kötü bir sürpriz yaşar. Tüm gelişmeler İki Yabancı'da...

İki Yabancı 62. bölümünde Kumud ve Saras'ın kına gecesi gerçekleşiyor!

Kanal 7'nin fenomen Hint dizisi İki Yabancı'da heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İki Yabancı'nın bugünkü bölümünde Kumud ve Saras'ın kına gecesi yapılıyor fakat Kumud ayağını burktuğu için dansı tamamlayamıyor. Öte yandan Kalika bu geceyi bozmak için yeni planlar kuruyor. Hepsi bugün İki Yabancı'da izlenebilecek.

İKİ YABANCI 62. BÖLÜM FRAGMANI

İKİ YABANCI 62. BÖLÜM ÖZETİ

KUMUD VE SARAS’IN KINA GECESİ

Gündüz kuşağının sevilen dizisi İki Yabancı’da bugün Saras ve Kumud’un kına töreni için hazırlıklar tamamlanır. Ev halkı bu tören için çok heyecanlıdır. Saras Kumud ile dans edeceği için çok mutludur. Ancak Kumud’un ayağının burkulması ile mutluluğu yarım kalır.

Saras ve Kumud’un kına günü gelir çatar. Herkes el birliği ile tören hazırlıklarını tamamlar. Saras günlerdir çalıştığı ve hayalini kurduğu kına gecesi dansına hazırdır. Ama beklenmedik biçimde Kumud’un ayağı burkulur. Kumud, Saras’ın heyecanını gördüğü için elinden gelen gayreti gösterir. Ancak dans ederken daha fazla acıya dayanamaz ve yere yığılır. Kumud’un ayağına rağmen kına töreni tamamlanır.

Haberin Devamı