Gazete Vatan Logo

İki Yabancı 27. bölümünde Kumud ile Saras karşılaşıyor!

İki Yabancı 27. bölümünde heyecan dorukta... İki Yabancı'nın yeni bölümünde Kumud ile Saras hiç ummadığı bir anda karşılaşıyor, peki bundan sonra neler olacak? İlgiyle izlenen Hint dizisi İki Yabancı bugün Kanal 7 ekranlarında olacak.

İki Yabancı 27. bölümünde Kumud ile Saras karşılaşıyor!

Fenomen Hint dizisi İki Yabancı hergün Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Heyecanlı olayların yaşandığı İki Yabancı'da Kumud mantık evliliği yapmasının üzüntüsünü yaşıyor. Evlendiği kişi de bunun isteyerek yapılan bir evlilik olmadığını öğreniyor ve o da başkasından hoşlanıyor. İki Yabancı'nın yeni bölümünde Kumud ile Saras karşılaştıklarında ne yapacaklar?

İKİ YABANCI 27. BÖLÜM FRAGMANI

İKİ YABANCI 27. BÖLÜM ÖZETİ

ACI TESADÜF

Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi İki Yabancı’da bugün Kumud babasının itibarini zedelememek için mantık evliliği yapar. Ancak evlendiği kişinin de onunla ailesinin zoru ile evlendiğini öğrenir. Aklı başkasında olan Prakanda, Kumud’a çok kötü davranır.

Saras’ın acısını unutmak için kendini mutsuz ve sevgisiz bir evliliğe sürükleyen Kumud zor günler geçirir. Evlendiği kişi Kumud’un yüzüne bile bakmaz. Prakanda’nın aklı evin hizmetçisindedir. Kumud’un evlendiği gece müfettişin saldırısına uğrayan Saras’ı ise Kumud’un görümcesi ölümden kurtarır. Yerde baygın yatan Saras’ı alıp eve getirir. Aslında Kumud, ilk düğün gecesinde Saras ile aynı çatı altında uyuduğundan habersizdir.

Haberin Devamı

Aralarına uzak mesafeler girse de kalpleri hep yan yana olan Saras ve Kumud’un yüreklere dokunan aşk öyküsü, İki Yabancı her gün saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında.