Gazete Vatan Logo

HGS Sorgulama İle HGS Kaçak Geçiş Sorgulama

Kaçak geçiş mi yaptınız? HGS sorgulama hizmeti üzerinden HGS kaçak geçiş sorgulama yaparak öğrenebilirsiniz. HGS kaçak geçiş sorgulama işlemleri yazının devamında.

HGS kaçak geçiş sorgulama yaparak, kaçak geçiş yapıp yapmadığınızı öğrenebilirsiniz. Etiketi olmadan geçen ya da abone olmasına rağmen sistem tarafından yaşanan sorun nedeniyle kaçak geçiş yapılmış gibi gösterilen durumlar için online olarak yapacağınız HGS kaçak geçiş sorgulama işlemleri size yardımcı olacaktır. HGS kaçak geçiş sorgulama hizmeti için HGS sitesinde yer alansorgulama ekranına giriş yapmanız gerekir. HGS kaçak geçiş sorgulama sırasında plakanızı yazmanız yeterli olacaktır. Böylece HGS kaçak geçiş sorgulama işlemleri yapılarak sonuç tarafınıza iletilecektir.

HGS SORGULAMA

HGS KAÇAK GEÇİŞ SORGULAMA

HGS YÜKLEME

HGS CEZA SORGULAMA

HGS sorgulama sonucunda eğer cezanız olduğunu gördüyseniz, cezanızı ödemek için ilgili kurumlar üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Eğer abone olmanıza rağmen eğer HGS kaçak geçiş sorgulama sonrasında cezanız çıkıyorsa, ilgili şubelere form ile başvuru yapmanız gerekir. Başvurunuzda yanlış işlemlerin yapıldığını ve konuyla ilgili düzeltme yapılmasını istemeniz gerekir. Böylece durum incelenecektir. Özellik geçişlerde elektronik takip yapılarak kayıt tutulduğu için olası sorunlar kayıtların incelenmesi ile birlikte kolay bir şekilde çözülebilmektedir. Bu nedenle siz de sorunlarınızı bu şekilde çözümlenmesi için başvurabilirsiniz.

Haberin Devamı

HGS Geçiş Bilgisi Öğrenme

HGS konusunda HGS kaçak geçiş sorgulama dışında geçiş bilgilerinizi öğrenmeniz de mümkündür. HGS etiketinizin kullanılarak aracınız ile yaptığınız geçişler hakkında detaylı bilgi almak için başvuracağınız iki yol bulunmaktadır. Telefon ya da HGS müşteri hizmetleri sistemi üzerinden bilgi alabilirsiniz. HGS geçiş bilgisi öğrenmek için 444 17 88 numaralı telefonu aramanız yeterli olacaktır. Telefon üzerinden size verilecek olan destek ile birlikte istediğiniz geçiş bilgilerinize ulaşmanız oldukça kolaydır. Telefon yerine internet üzerinden geçiş bilgilerine ulaşmak isteyenlerin ise PTT tarafından oluşturulan HGS portalına üye olması ve üyelik işlemlerinin ardından aboneliği üzerinden geçil bilgilerine ulaşması gerekmektedir. Böylece geçiş bilgilerinize ulaşarak detaylı inceleme yapabilirsiniz.

Haberin Devamı